فروشگاه

فروشگاه اینترنتی

فروشگاه

فروشگاه اینترنتی

مقایسه سرکه های سنتی و صنعتی

مقایسه سرکه های سنتی و صنعتی

مجموعه: نگه داری مواد غذایی
"تولید سرکه در صنعت به دو روش مختلف صورت می‌گیرد؛ در روش اول، سرکه را با استفاده از خود میوه‌ها تهیه می‌کنند. میوه‌هایی که برای تولید سرکه به‌ برده می‌شوند، باید دارای کربوهیدرات بالایی باشند یعنی یا میزان نشاسته آن‌ها زیاد باشد یا به اندازه کافی، شیرین باشند.


به همین دلیل برای تهیه سرکه‌های صنعتی یا سنتی، بیشتر از میوه‌هایی مانند سیب، خرما یا انگور استفاده می‌کنند. در روش دوم که کاربرد بیشتری هم در صنایع تولید سرکه دارد، کارخانه‌ها ترجیح می‌دهند برای تهیه این محصول، از همان ابتدا از الکل کمک بگیرند."

این‌ها بخشی از گفته‌های دکتر محمدحسین عزیزی، متخصص صنایع غذایی و عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس درباره سرکه، یکی از پرمصرف‌ترین چاشنی‌های ما ایرانی‌ها بود. در ادامه، بیشتر با زیر و بم سرکه‌های صنعتی و سنتی، آشنا خواهیم شد.

استفاده از الکل برای تهیه سرکه در صنعت به چه صورت است؟
در روش تولید سرکه با الکل، آب‌میوه‌ها یا ضایعه‌های آب‌میوه‌های کارخانه‌های تولید آب‌میوه را که دارای کربوهیدرات بالایی هستند صاف و از آن‌ها برای تهیه سرکه استفاده می‌کنند. گاهی هم کارخانه‌های تولید سرکه، محصول خود را با استفاده از الکل تهیه شده از ملاس چغندر، درست می‌کنند. البته در روند سنتی تولید سرکه از خود میوه‌ها هم در ابتدای کار، الکل از میوه استخراج و سپس این الکل به سرکه تبدیل می‌شود. به طور کلی،‌ استفاده از الکل در صنایع، بسیار راحت‌تر و بی‌دردسرتر از تولید آن از خود میوه‌هاست.

آیا استفاده از الکل در تولید سرکه‌های صنعتی، مجاز است؟
بله. در روند تولید سرکه، این الکل به تدریج تبدیل به سرکه می‌شود. حتی افرادی که تجربه تهیه سرکه‌های خانگی را دارند هم می‌دانند که میوه‌ها برای سرکه شدن، ابتدا تبدیل به الکل و سپس سرکه می‌شوند. یعنی زمانی که انگور یا میوه‌های دیگر را برای تهیه سرکه در ظرف می‌ریزند یا از الکل برای این کار کمک می‌گیرند، میکروارگانیسم‌های تولیدکننده سرکه که همان باکتری‌های اسید استیک یا استوباکترها هستند، پس از مدتی که از تولید الکل گذشت، آن را مصرف و تبدیل به اسید یا همان سرکه می‌کنند.

کمی هم درباره روش سنتی تولید سرکه برایمان می‌گویید؟
در روش خانگی یا سنتی، ابتدا میوه‌ها را خرد می‌کنند و داخل ظرف می‌ریزند. سپس در ظرف را برای مدتی محکم می‌بندند تا تخمیر الکلی توسط مخمرها انجام بشود. بعد از اینکه مخمرها، کربوهیدرات‌ها را در شرایط بی‌هوازی به الکل تبدیل کردند، باید در ظرف را باز کرد تا هوا وارد محیط الکلی میوه‌ها بشود.


در این شرایط هوازی، استوباکترها وارد عمل می‌شوند و با مصرف الکل، سرکه را تولید می‌کنند. معمولاً افرادی که سرکه خانگی تهیه می‌کنند، از روی تجربه می‌دانند که چه زمانی باید در ظرف را باز کنند؛ اما بهترین زمان برای این کار، هنگامی است که میوه‌ها جوش بیایند و حالت حباب در سطح ظرف و میان آن‌ها تشکیل بشود.


در این صورت است که ما متوجه می‌شویم الکل، تولید شده است. این جوش و حباب، ناشی از خارج شدن گازکربنیک از میوه‌هایی است که برای مدتی در شرایط بی‌هوازی باقی مانده‌اند. اگر بعد از باز کردن در ظرف، یک قاشق سرکه به محتویات آن اضافه شود، شرایط لازم برای تولید سرکه به خوبی فراهم خواهد شد.


در صنعت هم باکتری‌های اسید استیک را برای تولید سرکه به الکل اضافه می‌کنند و با پمپ، هوایی به داخل محصول می‌دمند تا تمام الکل تبدیل به سرکه بشود.

برخی از افراد می‌گویند که برای تبدیل شدن الکل به سرکه یا افزایش مدت زمان ماندگاری آن، افزودن نمک به محصول نهایی ضروری است. آیا این باور درستی است؟
خیر. در مورد تبدیل الکل به سرکه که توضیح دادیم؛ در مورد افزایش مدت زمان ماندگاری هم باید بدانید که خود سرکه دارای محیطی کاملا اسیدی است که میکروارگانیسم‌ها امکان رشد در آن را ندارند، بنابراین ضرورتی برای افزودن نمک به این دلیل هم به سرکه‌ها وجود نخواهد داشت.


به نظر شما، دلیل تفاوت طعم و بوی سرکه‌های صنعتی و سنتی چیست؟ برخی از افرادی که تجربه خوردن سرکه‌های خانگی را داشته‌اند، می‌گویند که طعم سرکه‌های صنعتی به هیچ عنوان به خوبی انواع سنتی‌شان نیست. چرا؟
چون همان طور که اشاره شد برای تهیه سرکه در خانه از خود میوه‌ها که بیشترشان هم خوب و سالم و تازه هستند، استفاده می‌شود. این در حالی است که در صنعت، یا از الکل برای تهیه این محصول کمک می‌گیرند یا از میوه‌های درجه 2 و 3 یا از آب‌میوه‌های ضایعاتی (البته این میوه‌ها و آب‌میوه‌ها از نظر سلامت، مشکلی ندارند و کپک‌زده یا فاسد نیستند). به همین دلیل هم کیفیت سرکه‌های خانگی از نظر رنگ، بو و مزه به مراتب از انواع صنعتی‌شان بهتر و مطلوب‌تر است. ضمن اینکه الکلی که در صنعت برای تولید سرکه استفاده می‌شود هم از خود میوه تهیه نشده، بلکه از ملاس چغندر درست شده است.

افرادی که سرکه خانگی تهیه می‌کنند، از روی تجربه می‌دانند که چه زمانی باید در ظرف را باز کنند؛ اما بهترین زمان برای این کار، هنگامی است که میوه‌ها جوش بیایند و حالت حباب در سطح ظرف و میان آن‌ها تشکیل بشود .

ملاس، مانند شربت یا عسل خیلی قهوه‌ای است که حدود 50 درصد کربوهیدرات دارد. این کربوهیدرات در کارخانه‌ها با مخمر ترکیب و تبدیل به الکل می‌شود. سپس الکل را با تقطیر جدا می‌کنند. این الکل یا به صورت الکل طبی روانه بازار می‌شود یا تحت شرایطی که گفتیم آن را تبدیل به سرکه می‌کنند. سرکه‌های تولیدشده از این نوع الکل به هیچ عنوان عطر و طعم سرکه‌های خانگی را ندارند. هرچند سرکه‌های تهیه‌شده از میوه یا ملاس چغندر از نظر طعم با یکدیگر متفاوت هستند اما کارایی هر دو برای افزایش مدت زمان ماندگاری محصولات غذایی به یک صورت است. ناگفته نماند که به برخی از سرکه‌های صنعتی برای بهبود طعم و رنگ، رنگ کارامل اضافه می‌کنند که این کار باعث قرمز شدن رنگ سرکه و کمی خوشمزه‌تر شدن آن هم می‌شود.


   مقالات مشابه

خرید 41 مدل ظرف سس خوری سفالی و شیشه ای شیک

آموزش بازتاب تصویر بر روی شیشه عینک در فتوشاپ

راهنمای خرید و نصب استیکر دیواری

راهنمای خرید استیکر و پوستر دیواری

راهنمای انتخاب استیکر دیواری مناسب برای اتاق ها و آشپزخانه

راهنمای انتخاب استیکر دیواری یا برچسب دیواری نشیمن – اتاق کودک

انواع مدل استیکر اتاق کودک و برچسب دیواری اتاق کودکان

آیا پشه زدن سرکه، به معنای خراب شدن آن است؟
خیر. این‌ها پشه نیستند. مگس‌های ریزی به نام دروسوفیلا هستند که هنگام تبدیل الکل به سرکه، در اطراف ظرف آن می‌چرخند و قدری از سرکه را می‌خورند. حضور این مگس‌ها نشان‌دهنده تشکیل سرکه است و آن‌ها مشکلی را از نظر طعم یا سلامت برای محصول شما ایجاد نمی‌کنند.


   مطالب مشابه

مدل آبنما شیشه ای

انواع آبشار شیشه ای

روش های تمیز کردن شیشه و پنجره

آموزش آنتیک کاری روی شیشه

نحوه درست کردن شیشه پاک کن طبیعی

آشنایی با رنگرزی سنتی

کشک سنتی بخوریم یا صنعتی؟

تزیین سفره هفت سین سنتی

مهارت سنتی بافت فرش در فارس

مقایسه سرکه های سنتی و صنعتی

حرف آخر؟
بهتر است سرکه را از نظر بهداشتی در ظرف‌های شیشه‌ای نگهداری کنید. از آنجا که محیط سرکه، محیطی اسیدی و ضدمیکروب است،‌ مدت زمان ماندگاری برای آن مطرح نیست و تقریباً تمامی سرکه‌ها، ماندگاری نامحدودی دارند. اصلاً برخی از افراد، اعتقاد دارند که سرکه‌های خانگی هرچه کهنه‌تر بشوند، عطر و طعم بهتری پیدا می‌کنند. به همین دلیل هم سرکه‌های هفت ساله یا بیشتر، طرفداران زیادی در بین مردم دارند. در نهایت هم اینکه توصیه می‌شود سرکه را در محل خشک و خنک و به دور از تابش مستقیم نور آفتاب نگهداری کنید.

منبع : هفته نامه سلامت

tebyan.net

طرز تهیه شیرینی آب دندون، شیرینی سنتی مازندران

طرز تهیه شیرینی آب دندون، شیرینی سنتی مازندران

مجموعه: آموزش شیرینی پزی

طرز تهیه شیرینی آب دندون، شیرینی سنتی مازندران


مواد لازم برای شیرینی آب دندون :

 روغن جامد یا کره یا مخلوط هر دونصف پیمانه 
پودرقند  نصف پیمانه
زرده تخم مرغ یک عدد 
 پودر هلیک قاشق چایخوری 
آرد سفید قنادینصف پیمانه
آرد برنجسه چهارم پیمانه
بکینگ پودریک چهارم قاشق چایخوری
 تخم خرفهبه میزان لازم
زعفران دم کردهبه دلخواه


طرز تهیه شیرینی آب دندون :

پودر قند را الک کرده و همراه روغن جامد با همزن برقی هم می زنیم تا رنگ آن تغییر کند بعد زرده‌ تخم‌ مرغ پودر هل و اضافه می کنیم و هم می زنیم. همزن و می گذاریم کنار و آرد سفید، آرد برنج و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده، الک می کنیم و یک باره روی مواد ریخته، یک کم با قاشق هم می زنیم، سپس با دست خمیر را جمع می کنیم (اگر جمع نشد یک قاشق گلاب بریزید بیشتر نریزید سفت می شود).


اگر دوست دارید مقداری زعفران دم کرده اضافه کنید اگر زعفران می ریزید دیگر گلاب نریزید. خمیر و در کیسه فریزر گذاشته و یک ساعت داخل یخچال استراحت می دهیم بعد از یک ساعت فر را روشن می کنیم تا گرم شود کف سینی مورد نظرمان کاغذ روغنی می گذاریم.


از خمیرمان توپ هایی به اندازه گردو یا فندق برداشته، گرد کرده و روی آنها طرح می زنیم و تخم خرفه می پاشیم. در سینی فر چیده و آن را در فر با حرارت صد و هشتاد درجه به مدت بیست دقیقه قرار می دهیم.

آموزش پاورپوینت – طراحی و زیباسازی اسلاید ها

آموزش گام به گام پاورپوینت (قسمت اول)

چگونه ارائه ای عالی و تحسین برانگیز با ساخت یک پاورپوینت حرفه ای داشته باشیم؟

گردآوری: بخش آشپزی



پخت انواع کیک و شیرینی

  • شیرینی زنجبیلی بدون فر
  • طرز تهیه شیرینی کاکا
  • طرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر
  • شیرینی بژی
  • شیرینی میکادو مخصوص عید
  • شیرینی رولت گل سرخ
سرکه هندوانه به عنوان سس برای سالاد سبزیجات

دود دادن مواد گوشتی

تاثیرانجماد بر مواد غذایی

مواد غذایی حاوی پتاسیم

بهترین روش نگهداری از مواد غذایی

این مواد غذایی را در فریزر نگذارید

لیست جایگزین مواد در آشپزی

بهترین روش های نگهداری مواد غذایی

نگهداری مواد غذایی در یخچال

نحوه انجماد مواد غذایی

روش نوشتن نامه اداری

روش نوشتن نامه اداری

مجموعه: مهارتهای زندگی


نوشتن نامه اداری شبیه به نامه های معمولی و دوستانه نیست. نامه نگاری اداری آئین و روشی دارد که آن را از سایر شیوه های نگارش متمایز می کند

نوشتن نامه اداری شبیه به نامه های معمولی و دوستانه نیست. نامه نگاری اداری آئین و روشی دارد که آن را از سایر شیوه های نگارش متمایز می کند. اگر برای اداره یا ارگان خاصی از سبک نگارش نامه معمولی استفاده کنیم، این کار نوعی توهین محسوب می شود. به همین علت باید در نگارش یک نامه اداری برخی نکات ریز و درشت رعایت شود تا از نامه ما، سوء برداشت نگردد. نامه های اداری باید با رعایت نهایت ادب و احترام نگارش شود، خصوصا اگر نامه برای شخصی بالا دست و یا ارگان مهمی نوشته می شود. رعایت سبک نوشتن نامه اداری سبب می شود که جایگاه ما در مقام کسی که نامه را نوشته بالاتر رفته و به متن نامه ما توجه گردد. 

نکات مهم در نوشتن نامه اداری

اولین و مهمترین نکته ای که در نگارش یک نامه اداری باید به خاطر داشته باشید این است که بدانید با چه کسی قصد مکاتبه دارید. در نوشتن یک نامه اداری باید سلسله مراتب رعایت شود. پس از این که شخص مورد مکاتبه مشخص گردید، باید به نکات زیر نیز دقت شود.


 با نهایت دقت و صراحت نامه را بنویسید و مطمئن شوید که غلط املائی ندارید.

 به هیچ وجه از کلمات عامیانه و اصطلاحا کوچه بازاری در نوشتن نامه اداری استفاده نکنید.

 تا می توانید خلاصه بنویسید و از حشو و بکار بردن کلمات و عبارات هم معنی خودداری کنید.


 اگر متن نامه طولانی است، حدالامکان در نامه خلاصه ای از دستور و یا ابلاغیه را نوشته و سپس متن ابلاغیه یا دستور را در پیوست ضمیمه کنید.

 نامه اداری را با فونت رایج سازمان نگارش کنید و اندازه قلم را متناسب و قابل خوانده شدن قرار دهید.


 اگر به سازمان یا فرد بالا دست نامه می نویسید از کلماتی همچون به استحضار می رساند، اگر به اداره یا فرد هم رده نامه می نویسید از عبارت به آگاهی می رساند و اگر به اداره یا فرد زیردست نامه می نویسید از عبارت به اطلاع می رساند استفاده نمایید.


 متن نامه را صریح و رسا نگارش کنید.

 نامه را از سمت راست شروع به نوشتن کنید و قسمتی را در سمت چپ، جهت حاشیه نویسی خالی بگذارید.

 نامه را با نام خدا، تاریخ، شماره و همچنین ذکر این مورد که دارای پیوست می باشد یا خیر، آغاز کنید.


 اگر مکاتبه بین دو سازمان در حال وقوع است توصیه می شود ابتدا مبدا نامه را ذکر و سپس گیرنده را عنوان کنید: بعنوان مثال بنویسید از شرکت برنامه نویسی …. به سازمان برنامه و بودجه. سپس موضوع نامه را ذکر کرده و پس از آن شروع به نگارش متن نامه نمایید.


 اگر نامه در پاسخ به نامه ای دیگر است، حتما در ابتدای نگارش متن نامه ذکر کنید که نامه در پاسخ به نامه شماره …. در تاریخ …. است.

 پس از اتمام نوشتن نامه اداری، یک خط جا گذاشته و در سمت چپ نامه را امضا و مهر کنید و تاریخ را یادداشت نمایید.


 اگر نامه در پاسخ به نامه ای دیگر نوشته شده حتما در ابتدای نامه از عبارت در پاسخ به نامه شماره … و اگر نامه با توجه به نام های دیگر نوشته شده از عبارت عطف به نامه شماره … استفاده نمایید.


 اگر نیاز است که نامه برای بخش های دیگری نیز ارسال شود، در قسمت پاورقی نامه، قسمتی به نام رونوشت ایجاد کرده و نام تک تک بخش ها را یادداشت کنید.


 نامه اداری باید در یک طرف صفحه نوشته شوند و نباید در حاشیه آن ها چیزی نوشت.

 متن نامه باید با نهایت دقت در صحت مطالب تهیه شود.

 متن نامه باید شایسته فرد گیرنده باشد و پست و مقام شغلی و سازمانی فرد گیرنده باید در نظر گرفته شود.


 در نامه های اداری باید شیوایی سخن و روانی مطلب نیز در نظر گرفته شود و از لغات قدیمی و نامانوس نباید استفاده شود.

 از حشو (به کار بردن واژه هایی که هم معنی هستند) خودداری شود.

 در نامه های اداری به هیچ وجه نباید از کلمات و جملات عامیانه استفاده کرد.


 از نشانه های قراردادی (ویرگول، نقطه و …) باید درست و به جا استفاده کرد.

 در نامه های اداری باید از استفاده کردن جملات توهین آمیز، تهدید آمیز و مشکل آفرین خودداری کرد.


 نامه های اداری ترجیحا باید در کاغذ های بزرگ نوشته شود تا امکان ارجاع و حاشیه نویسی داشته باشد.

 نامه حدالامکان باید تایپ شود یا حد اقل با خط خوانا نوشته شود.

 سلسله مراتب باید رعایت شود, مثلا اگر می خواهیم برای اداره ای نامه بنویسیم اولین نفر باید مدیریت مکان مورد نظر باشد.عدم رعایت سلسله مراتب باعث توهین به پایینی ها می شود.


 اگر مخاطب نامه را نمی شناسیم نامه را باید با یک عنوان کلی بنویسیم. در هر اداره یک سیستم تفکیک نامه وجود دارد که باعث ارسال نامه به مکان مورد نظر می شود.

 اگر نامه به وسیله اینترنت مکاتبه شود: الف) از رنگ های ملایم(مثل آبی) استفاده شود. ب)تایپ همه نامه با فونت بزرگ یک نوع توهین محسوب می شود. ج) ارسال تعداد زیادی ایمیل برای یک مکان کار درستی نیست.


هر نامه اداری از پنج جزء مذکور در ذیل تشکیل می شود:


الف- سرلوحه. ب- عناوین گیرنده و فرستنده و موضوع. ج- متن نامه. د- مشخصات امضاء کننده. هـ- گیرندگان رونوشت.


نامه های اداری به آن قسمت از نامه اطلاق می گردد که معمولاً در بالای کاغذهای اداری چاپ شده است. در وزارتخانه ها و موسسات دولتی آرم جمهوری اسلامی ایران، نام وزارتخانه، نام موسسه یا سازمان، شماره، تاریخ، و پیوست می باشد، برخی از سازمانهای وابسته به دولت، آرم اختصاصی خود را در بالای نامه چاپ می کند.


عنوان گیرنده نامه

منظور از گیرنده یا مخاطب نامه عبارت از شخص، مقام سازمانی، سازمان یا واحد سازمانی که نامه به آن خطاب می شود.

عنوان گیرنده نامه با کلمه «به» مشخص می شود.


عنوان فرستنده نامه

منظور از فرستنده نامه عبارت از شخص یا مقام سازمانی، سازمان یا واحد سازمانی که نامه از طرف او نوشته می شود. بیان کننده عنوان فرستنده نامه کلمه «از» می باشد.


موضوع نامه

منظور از موضوع نامه عبارت کوتاه و گویایی است که مبین محتوای نامه باشد موضوع نامه با کلمه «موضوع» مشخص می گردد.تلخیص موضوع نامه و ذکر آن در بالای نامه صادره ضروری است و انجام این امر باید از طرف تهیه کننده پیش نویس صورت پذیرد. زیرا نامبرده بهتر از سایر مقامات اداری که در جریان مطالعه نامه قرار می گیرند صلاحیت خلاصه نمودن موضوع را دارد.


تعیین خلاصه مطالب مندرج در نامه و ذکر آن در بالای نامه موجبات سهولت و سرعت گردش و مکاتبات را فراهم می سازد و برای متصدیان ثبت و کنترل و سایر پرسنلی که نامه را از نظر کلی ملاحظه نموده و یا مورد بررسی و اقدام قرار می دهند مفید و ضروری است.


متن نامه مطالب و شرحی است که در ارتباط با موضوع نامه نوشته می شود و در حقیقت هدف نامه است و چیزی است که انگیزه تهیه نامه می باشد و ممکن است کوتاه و در یک یا چند سطر باشد و یا در یک یا چند صفحه تهیه و تنظیم گردد. مسئولیت نهایی هر نامه با یک فرد یا مقام سازمانی است که نامه بوسیله وی امضاء می شود. در این جا منظور از مشخصات امضاء کننده، مشخصات اداری و فردی شخصی است که نامه را امضاء می کند. منظور از گیرندگان رونوشت، واحدهای سازمانی یا اشخاصی هستند که می باید رونوشت نامه به عنوان آنان صادر گردد و غیر از گیرنده اصلی است. گیرندگان رونوشت معمولاً با عبارت «رونوشت به» مشخص می گردد.


شماره:

تاریخ:

پیوست:

وزارت:

سرلوحه جناب آقای/سرکار خانم ....................

«مشخصات فردی و اداری گیرنده»

(عناوین )

رئیس/مدیر/سرپرست/محترم .............

موضوع:

متن:

مشخصات فردی و اداری فرستنده

امضاء

رونوشت به:

گیرندگان رونوشت


مراحل نوشتن نامه اداری

طریقه نوشتن و نمونه نامه اداری برای سازمان ها و ارگان های گوناگون دولتی


نوشتار صحیح و گویا یک نامه اداری می تواند به میزان چشم گیری موفقیت شما در بیان درخواست، کار، همکاری و .. را بالا ببرد و درخواست شما را از دیگر رقبا و اشخاص سریع تر صورت دهد. برای همین شما باید با قوانین نوشتاری و قواعد یک نامه اداری آشنا باشید تا بتوانید بهترین نتیجه را بگیرید اما روش دیگری نیز وجود دارد که شما بتوانید بدون داشتن اطلاعات چندانی از قوانین، یک نامه اداری گیرا و مناسب بنویسید و آن این است که شما از نمونه نامه اداری مشابه استفاده کنید و طبق آن خواسته خود را بیان کنید


اسکلت کلی یک نامه اداری:

-نامه را با نام خدا آغاز می کنیم.

-تاریخ را درج می کنیم.

-موضوع نامه را می نویسیم.

-نام شخص گیرنده را با احترام همراه سمت وی می نویسیم.مثال: جناب آقای جمال زارعی مدیریت محترم سازمان……….. یا مدیریت محترم سازمان ………… جناب آقای جمال زارعی

-نامه را با حدود یک سانتی متر از محل طبیعی شروع سطر آغاز می کنیم و بدون طول و

تفسیر های اضافی شروع به طرح مشکل می کنیم.

-انتظاری را که از گیرنده نامه داریم محترمانه ذکر می کنیم و اگر توانستیم راه حل یا پیشنهادی ارائه می دهیم.

-دستور نمی دهیم , نامه باید بیشتر جنبه خواهشی داشته باشد.

-نام و مشخصات خود را در پایین نامه سمت چپ می نویسیم و امضا می کنیم.


نمونه هایی از نامه های اداری را برای شما آماده کرده ایم.

این نوع از نامه اداری نامه شخص به اداره بود که در زیر نمونه ای برای آن می آورم.


نمونه :

به نام خدا

موضوع: ثبت نام در مدرسه تاریخ …..

ریاست محترم ادره اموزش و پرورش شهرستان … جناب آقای/سرکار خانم……

با احترام، ضمن ارسال فتوکپی حکم انتقال شماره…….روز…..اداره…..،من به این شهرستان منتقل

شده ام. خواهشمند است دستور فرمایید فرزندم …… را در کلاس ….. دبیرستان ….. که به محل سکونت ما نزدیک است ثبت نام کنند. برای سهولت کار، پرونده و تمام سوابق تحصیلی نامبرده برای اطلاع و هرگونه اقدام توسط فرزندم تقدیم می شود. امیدوارم با دستوری که صادر می کنید، موجبات دلگرمی و ادامه تحصیل فرزندم را فراهم فرمایید.


نام و نام خانوادگی

امضاء


نامه های اداری که از اداره یا ارگانی به اداره یا ارگانی دیگر فرستاده می شود, فقط در قسمت اولیه با بقیه نامه های اداری تفاوت دارند بدین صورت که اول نامه به جای نوشتن نام فرد دریافت کننده و فرستنده نامه از کلمات (از:فلان اداره _ به:فلان اداره) استفاده می شود.


مثال:

به نام خدا

تاریخ : 7/8/1381

شماره : پ/75034

پیوست : دارد

به : سازمان فنی حرفه ای استان اصفهان

از : شرکت پیشگام وابسته به انرژی اتمی اصفهان

موضوع : آموزش اینترنت


عطف به نامه شماره 441 مورخ 5/6/1381 از آن سازمان محترم درخواست میشود یک نفرمدرس را جهت آموزش اینترنت به این مرکز معرفی نمائید . ضمناً خواهشمند است دستور فرمائید چند نسخه از جزوه آموزشی اینترنت به این شرکت ارسال نمایند.


قبلاً از همکاری شما سپاسگزاری میگردد.


نام و نام خانوادگی

مسئول امور اداری


نمونه نامه رسمی درخواست همکاری :


جناب آقای …

مدیر محترم اجرایی نمایشگاه ….

موضوع : درخواست غرفه در نمایشگاه


با سلام و احترام

بدینوسیله به استحضار می رساند اینجانب … با مسئولیت   …….  در مرکز/ مجموعه/ شرکت … پس از مطالعه شرایط پذیرش متقاضیان و  پر نمودن  فرم تکمیلی برنامه ها بدینوسیله آمادگی خود و مجموعه مذکور را جهت حضور فعال و موثر در نمایشگاه …. بحضور اعلام می دارم.

خواهشمند است دستور فرمایید اقدامات لازم مبذول و از نتیجه این امور را مطلع نمایند.


بدیهی است هرگونه تغییر در تصمیم حضور این شرکت در نمایشگاه الزاما به صورت کتبی اعلام خواهد شد و در غیر این صورت مسئولیت مالی آن بر عهده این شرکت  خواهد بود.


به امید آنکه بتوانیم با کمک یکدیگر گامی هرچند کوچک در بهبود فضای کسب و کار کشورمان برداریم.


با تشکر

نام و امضا و تاریخ


نمونه نامه درخواست امریه :


جناب آقای فلانی

مدیر محترم  سازمان …. استان …

موضوع : درخواست امریه


با سلام و احترام

بدینوسیله به استحضار می رساند اینجانب فلانی   فارغ التحصیل مقطع کارشناسی رشته ….. دانشگاه …. شهر …. که به تازگی فارغ التحصیل گردیده ام تمایل دارم تا خدمت مقدس سربازی را با اخذ امریه در آن سازمان بگذرانم و ضمن اخذ تجربه از راهنمایی ها ی متخصصین محترم آن سازمان نیز  بهره مند گردم.


در صورت پذیرش تقاضا اینجانب متعهد می گردم طی تمام مدت خدمت ، ضمن رعایت نظم و انضباط کاری؛ مقررات اداری آن سازمان را مد نظر قرارداده و امور محوله را به نحو احسن به انجام رسانم.


امید وارم که با این درخواست موافقت فرمایید.

پیشاپیش از بذل توجه حضرتعالی در این خصوص بی نهایت سپاسگزارم.


و من الله توفیق

فلانی


طریقه نوشتن نامه اداری درخواست تشویقی جهت کارمندان :


جناب آقای ………………..

مدیر عامل محترم شرکت

موضوع : درخواست تشویقی جهت کارمندان


با سلام و احترام

بدینوسیله با عنایت به خدمات شایسته و ارزشمند آقای کارگرزاده کارمند شماره ۰ درخصوص انجام امور محوله به نحو احسن ؛ پیشنهاد میگردد معادل یک ماه حقوق و مزایا به همراه پرداخت هزینه یک سفر زیارتی به مشهد مقدس به نامبرده بعنوان پاداش تعلق گیرد.


خواهشمند در صورت صلاحدید دستورات لازم را مبذول فرمایید.


با تشکر


نوشتن نامه اداری برای انتقال یا مهمان دانشجویان :


جناب آقای …

ریاست محترم دانشگاه ….

موضوع : درخواست انتقالی یا مهمان به دانشگاه …


با سلام

بدینوسیله اینجانب  دانشجوی ورودی مهر ماه سال …  بعلت اینکه پس از قبولی در دانشگاه و شروع دوران دانشجویی متاهل گردیده و  محل اشتغال دائم همسرم ، در  …می باشد تقاضای میهمان به مدت … به دانشگاه  …می باشم .


البته مشکلات دیگری از جمله مشکلات مالی ، اجتماعی ،خانوادگی ؛ فوت یکی از اقوام درجه اول  از جنابعالی تقاضا دارم دستور فرمایید مساعدت لازم درخصوص دانشجوی میهمان مبذول نمایند.


با تشکر و سپاس…


نوشتن نامه اداری درخواست وام دانشجویی :


جناب آقای ……………..

رییس محترم صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه ……………..

موضوع : تقاضای وام دانشجویی

با سلام و احترام

بدینوسیله اینجانب …………….. به شماره دانشجویی ( ……………..) ورودی نیمسال اول ۱۳۰۰ ، که در رشته …. مقطع …. مشغول به تحصیل می باشم متقاضی دریافت وام دانشجویی : تحصیلی / تحصیلی ممتاز و نمونه / مسکن / ضروری( پایان‌نامه خرید کتاب تخصصی) / ضروری ممتاز نمونه / ضروری مبتکر / ضروری قهرمان ورزشی / حوادث غیرمترقبه / ودیعه مسکن / تغذیه ! / حج عمره / زیارت عتبات عالیات کشور عراق / ازدواج / شهریه دانشگاه / موارد خاص ! به مبلغ …………….. بوده و تقاضای کتبی خود را بحضور تقدیم میدارم.


لذا خواهشمند است دستور فرمایید اقدام لازم مبذول نمایند.


تسریع در واگذاری وام موجب کمال امتنان می باشد.


پیشاپیش از آن مقام محترم بدلیل بذل محبتی که می فرمایید کمال تشکر و سپاسگذاری را دارم.


با تقدیم احترام

……………..

آدرس محل سکونت : ( …………….. )

تلفن تماس : ……………..


نمونه نامه اداری و رسمی برای نوشتن نامه اداری بازگشت به کار :


جناب آقای ….

مدیر محترم امور اداری / رییس محترم اداره کارگزینی

موضوع : درخواست بازگشت به کار


   مطالب مشابه

روش نوشتن نامه اداری

مدل مبل و صندلی برای رستوران ها

نکاتی برای انتخاب صندلی اپن

پاراپت پلاس : تولید کننده انواع میز و صندلی های استیل شیک و ظریف


با سلام و احترام

بدینوسیله به استحضار می رساند اینجانب …………. به شماره کارمندی …… و به شماره شناسنامه ……. که از تاریخ ……….. در شرکت با سمت ……. در واحد …… مشغول بکار بوده ام متاسفانه بنا به دلایل شخصی / کاری  ناچار به استعفا و ترک کار از تاریخ …………… گردیده ام با توجه به مشکلات بیشماری که پس از ترک شرکت با آن موجه شده ام، از جنابعالی تقاضای بازگشت به کار داشته و تعهد می نمایم در صورت موافقت با شروع بکار اینجانب به نحو احسن نسبت به انجام امور محوله اهتمام ورزم.


پیشاپیش از حسن نظر جنابعالی کمال تشکر خویش را ابراز نموده و استدعا دارم در صورت صلاحدید با بازگشت به کار اینجانب موافقت فرمایید.


با تشکر و سپاس

نام و نام خانوادگی

تاریخ و امضا


گردآوری: بخش علمی


   مقالات مشابه

انواع صندلی اداری مدرن

نحوه تنظیم صندلی اداری

نحوه انتخاب صندلی اداری ارگونومیک قسمت اول

نکات انتخاب میز اداری + جدیدترین مدل میز اداری

نحوه انتخاب یک صندلی ارگونومیک قسمت دوم

عکس های صندلی انتظار چوبی مناسب ادارجات و آرایشگاه ها

انواع میز اداری

آشنایی با انواع میز اداری

راهنمای انتخاب کتابخانه اداری

نحوه انتخاب مبل های اداری مناسب


نکاتی برای انتخاب صندلی اپن

نکاتی برای انتخاب صندلی اپن

مجموعه: مهارتهای زندگی


نکاتی برای انتخاب صندلی اپن مناسب برای آشپزخانه

از زمانی که آشپزخانه های قدیمی خانه ها جای خود را به آشپزخانه های اپن و جزیره ای دادند، استفاده از کانترهای آشپزخانه به عنوان میز بسیار رایج شد و به دنبال آن، پای صندلی های اپن هم به خانه ها باز شد. از آنجایی که صندلی های اپن بیشتر از صندلی های میز ناهارخوری مورد استفاده قرار می گیرند، دوام و مناسب بودن ظاهر و ارتفاع این صندلی ها اهمیت زیادی دارد. خرید صندلی اپن کار دشواری نیست اما نکاتی وجود دارد که در هنگام خرید باید به آن ها توجه داشت. در ادامه می خواهیم ببینیم صندلی اپن متناسب با آشپزخانه ی خود را چطور باید پیدا کنیم.

 

تعیین ارتفاع مناسب صندلی اپن

اولین قدم تعیین مناسب ترین ارتفاع برای فضای کانتر آشپزخانه ی شما است. به خاطر داشته باشید که ارتفاع صندلی اپن را باید از کف زمین تا نشیمنگاه صندلی در نظر بگیرید نه تا بالای تکیه گاه آن.


فاصله ی میان کف زمین تا زیر کانتر آشپزخانه را اندازه بگیرید.

با کم کردن ۱۰ تا ۱۲ اینچ (حدود ۲۵/۵ تا ۳۰/۵ سانتیمتر) از ارتفاع کانتر، ارتفاع مناسب صندلی اپن را به دست خواهید آورد.


ویژگی های قابل توجه صندلی های اپن

صندلی های اپن قابل تنظیم این امکان را می دهند تا در هنگام نشستن بتوانید به راحتی ارتفاع صندلی را به اندازه ی دلخواه خود تنظیم کنید. به خاطر داشته باشید که حتما صندلی با کیفیتی خریداری کنید تا تحمل استفاده ی روزانه را داشته باشد.

صندلی های اپن چرخان شما را قادر می سازند تا بدون بلند شدن از روی صندلی، بتوانید به هر طرف بچرخید و از سمتی به سمتی دیگر جا به جا شوید.


صندلی های اپنی که تکیه گاه بلند و جای پا دارند در هنگام نشستن راحتی زیادی ایجاد می کنند. در زمان نشستن روی صندلی های پشت بلند، می توانید به طور کامل تکیه دهید و اگر به دنبال راحتی بیشتری هستید صندلی هایی را انتخاب کنید که جای پا دارند.

صندلی های اپن تاشو این امکان را می دهند تا هر زمان که نیازی به صندلی ها ندارید، آن ها را تا کنید و در جای دیگری بگذارید.


تعیین فاصله ی مابین صندلی های اپن

ابتدا نحوه ی چیدمان صندلی های اپن در زیر کانتر آشپزخانه در زمانی که استفاده نمی شوند را در نظر بگیرید. در ایده آل ترین حالت باید دست کم ۶ اینچ (حدود ۱۵ سانتیمتر) بین هر صندلی اپن فضای خالی وجود داشته باشد تا بتوانید به راحتی روی آن ها بنشینید و حرکت کنید و با شخص کناری خود برخورد نکنید.


به خاطر داشته باشید که باید به پهنای صندلی ها هم توجه داشته باشید. صندلی های دسته دار پهنای بیشتری دارند و این مسأله ممکن است تعداد صندلی های اپنی که می توانید برای کانتر استفاده کنید را کاهش دهد.


نکات مهمی که در هنگام خرید صندلی اپن آشپزخانه باید در نظر داشته باشیم

جنس صندلی اپن مورد نظرتان را به دقت بررسی کنید تا از محکم بودن و دوام آن مطمئن شوید. به خاطر داشته باشید که صندلی های سنگین تر لزوما صندلی های محکم تری نیستند.


اگر فضای اطراف کانتر آشپزخانه ی شما محدود است و به دنبال وسایلی هستید که تا حد امکان جای کمتری بگیرند صندلی های اپن چرخان، تاشو و بدون تکیه گاه بهترین انتخاب برای شما هستند.


   مطالب مشابه



مجلس قصد دارد اختیار انتشار داده و اطلاعات را از دولت گرفته و به قوه قضائیه بدهد

اشتباهاتی برای تهیه قهوه با کیفیت

واکسن آنفلوآنزا هنوز برای تقویت سیستم ایمنی بدن اثربخشی دارد

نکاتی در انتخاب کفش مردانه

نکاتی درباره انتخاب و طبخ برنج

انتخاب بهترین جنس کابینت آشپزخانه

راهنمای انتخاب و خرید هلو رسیده

نکاتی برای انتخاب صندلی اپن

اصول انتخاب سیسمونی نوزاد

نکاتی برای انتخاب پارچه مبلی

اگر صندلی های اپنی که انتخاب می کنید روکش یا بالشتک پارچه ای دارند، باید به گونه ای باشند که بتوانید پارچه ی آن ها را برای شست و شو جدا کنید.

فراموش نکنید که سبک و رنگ صندلی های اپن باید با سبک و رنگ آشپزخانه ی شما متناسب باشند. نیازی نیست رنگ ها کاملا یکسان باشند، بلکه ایجاد تناسب در دکوراسیون آشپزخانه کافی است.


منبع : rooziato.com


   مقالات مشابه

اطلاعات کامل درباره سفره هفت سین

توصیه کارشناس برای خرید موکت با کیفیت

بررسی انواع مدل ظرف یکبار مصرف ( مزایا و معایب هریک)

راهنمای خرید انواع میز جلو مبلی به همراه بررسی استانداردهای لازم برای خرید آن

طراحی ویلای مدرن :  بررسی ATTIC HOUSE یک ویلای زیبا در شمال ایران - امین سلطانپور

راهنمای ضروری برای انتخاب فرشهای الیاف طبیعی (راهنمای انتخاب فرش)

اصول انتخاب فرش

نحوه انتخاب قاب عکس ایده آل

روش انتخاب آینه حمام

راهنمای انتخاب دیوارپوش خوب


راهنمای انتخاب و خرید هلو رسیده

راهنمای انتخاب و خرید هلو رسیده

مجموعه: مهارتهای زندگی


چگونه هلو شیرین و رسیده انتخاب و خریداری کنیم؟

چگونه می توان یک هلوی آبدار و شیرین با طعمی عالی را انتخاب و خریداری کرد؟ این سوالی است که احتمالا در میوه فروشی به ذهنتان خطور خواهد کرد. به این خاطر که اغلب میوه هایی که عرضه می شوند با اینکه ظاهر زیبایی دارند اما مزه ندارند و نمی توان از عطر و بویشان لذت برد.


برای خرید یک هلوی شیرین شما باید به بافت، رنگ و بوی میوه توجه داشته باشید.


انتخاب یک هلوی شیرین و آبدار فقط ۵ ثانیه زمان نیاز دارد. برای آگاهی از بهترین روش خرید هلو در ادامه با ما همراه باشید.


رنگ

تیره ترین بخش هلو نشان دهنده رسیده بودن آن نیست، بلکه از روی نقاط روشن می توانید تشخیص دهید که میوه کال است یا رسیده.


با اینکه ده ها مدل هلو در جهان وجود دارد اما نمونه رایج آن که در همه میوه فروشی ها عرضه می شود قرمز و سفید است. در وهله اول برای انتخاب یک هلوی شیرین باید به رنگ آن توجه داشته باشید.


برای هلوهای زرد یا سفید، نوارهای زیر نقاط تیره میوه باید کاملا زرد یا سفید (کرم رنگ) باشد. اگر این خطوط سبز باشند یعنی میوه به طور کامل نرسیده است و نباید آن را انتخاب کنید. اگر رنگ آن درست بود، سراغ مرحله بعدی بروید.



بافت

هلو را خیلی نرم فشار دهید. اگر خیلی سفت است یعنی نرسیده و آماده مصرف نیست. البته توجه داشته باشید که هلو پس از چیدن هم می‌رسد، پس اگر در نظر دارید که میوه را چندین روز پس از خرید میل کنید، اشکالی ندارد که نمونه‌های سفت را انتخاب کنید.


اگر هلو تقریبا نرم و مثل توپ تنیس باشد یعنی رسیده و باید در عرض یک یا دو روز مصرف کرد. اما اگر خیلی نرم باشد یعنی کاملا رسیده و تقریبا له شده و فقط برای پختن مربا مناسب خواهد بود.


بو

بوی هلوی رسیده، شیرین و خوشایند است.

آخرین موردی که هنگام خرید هلو باید به آن توجه کنید، عطر میوه است. بوی خوب هلو پس از چیدن هم در اتاق پخش می‌شود. اگر هلویی که انتخاب کرده‌اید عطر شیرین و خوشایندی ندارد آن را انتخاب نکید زیرا بی‌مزه خواهد بود.


فرق بین هلو، شلیل و زردآلو چیست؟

هلو، شلیل و زردآلو در ظاهر تقریبا شبیه هم هستند اما با یکدیگر تفاوت های بارزی دارند. هر سه میوه از خانواده «پرونوس» ها هستند. پرونوس نوعی درخت است که شامل درخت های آلو، گیلاس، هلو، زردآلو و بادام می شود.


پرونوس بر اساس پوسته سختی که اطراف هسته را پوشانده و درون میوه جای دارد دسته‌بندی می‌شود. این هسته به سنگ تشبیه می شود و هر سه میوه یاد شده به عنوان میوه های سنگی شناخته می شوند.


هلو

هلو پوست پرزدار دارد. اغلب مردم این پوست را پیش از خوردن میوه می گیرند اما این پرزها خوردنی هستند و مشکلی برای فرد ایجاد نخواهند کرد. هلو وقتی رسیده باشد کاملا آبدار و شیرین است. از این میوه در انواع غذاها، سالادها، انواع مختلف سالسا، اسموتی و مربا استفاده می شود


شلیل

شلیل و هلو به لحاظ ژنتیکی بسیار شبیه هم هستند. تنها تفاوت بارز آنها پرزهای روی هلوست که روی پوست شلیل وجود ندارد و تفاوت این دو را مشخص می‌کند. طعم و مزه هلو و شلیل بسیار شبیه هم است.


از شلیل هم در پخت غذا، شیرینی، تهیه مربا، سس، سالاد، سالسا، ژله و اسموتی استفاده می شود.


زردآلو

شاید بتوان گفت که زردآلو میوه کوچک‌شده‌ی هلو است. زردآلو هم روی پوست خود پرز ریز دارد. اما به لحاظ ژنتیکی با هلو و شلیل بسیار متفاوت است. زردآلوها بسیار شیرین تر از هلو هستند اما به اندازه آن آبدار نیستند.


   مقالات مشابه



آموزش ساخت شیرینی خوری پایه دار

معرفی و خرید ۱۵ نمونه سینی پذیرایی زیبا و باکیفیت+ قیمت روز

راهنمای خرید سرویس غذاخوری ارزان، باکیفیت و زیبا به همراه قیمت

راهنمای خرید سینی پذیرایی همراه با معرفی جدیدترین مدل های سینی

راهنمای خرید انواع میز جلو مبلی به همراه بررسی استانداردهای لازم برای خرید آن

معرفی انواع کتابخانه مدرن به همراه قیمت و خرید در سال ۹۹

راهنمای ضروری برای انتخاب فرشهای الیاف طبیعی (راهنمای انتخاب فرش)

راهنمای نوع و رنگ قاب

راهنمای خرید کمد بایگانی

از زردآلو در پخت شیرینی، غذا و تهیه سس، سالسا، اسموتی، مربا و سالاد استفاده می شود.


منبع : rooziato.com


   مطالب مشابه



چیدمان میز غذاخوری پایه (Basic)

آدم های مودب هیچ وقت این سوالات را نمی پرسند!

مهم ترین سوالات هنگام مصاحبه

نمونه هایی از تزیین آش

جدیدترین نمونه‌های نقاشی دیوار

طرز تهیه " ترشی مخلوط " همراه با عکس

نمونه هایی از زیباترین تزیینات حلوا

طرز تهیه سوپ لیمو و مرغ به همراه اسفناج و شوید

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده به همراه فوت و فن قنادی ها