فروشگاه

فروشگاه اینترنتی

فروشگاه

فروشگاه اینترنتی

شکست بایرن مونیخ در نخستین بازی ناگلسمان روی نیمکت/ دورتموند مغلوب بوخوم شد

شکست بایرن مونیخ در نخستین بازی ناگلسمان روی نیمکت/ دورتموند مغلوب بوخوم شد

مجموعه: اخبار ورزشی و نتایج مسابقات



تیم بایرن مونیخ،اخبار ورزشی،خبرهای ورزشی
بایرن مونیخ در اولین بازی خود با هدایت سرمربی جدید، مغلوب تیم کلن شد.

به گزارش تسنیم، در فاصله 27 روز تا آغاز مسابقات فوتبال بوندس‌لیگا، دو غول محبوب و پُرافتخار این مسابقات امشب (شنبه) در دیدارهایی دوستانه مقابل رقبای خود شکست خوردند.

 

بایرن‌ مونیخ در نخستین دیدار خود با هدایت یولیان ناگلسمان، در دیداری تدارکاتی مقابل تیم FC کلن صف‌آرایی کرد و با نتیجه 3 بر 2 شکست خورد. آرمیندو سیِب و یوشوا زیرکزی در دقایق 6 و 35 برای باواریایی‌ها گلزنی کردند و جان تیلمان در دقیقه 20 و مارک اوث در دقایق 27 و 56، گل‌های کلن را به ثمر رساندند.

 

بوروسیا دورتموند هم که چهار روز پیش بر تیم گیه‌سن غلبه کرده بود، به مصاف تیم تازه صعود کرده بوخوم رفت و با نتیجه 3 بر یک مغلوب شد. مارکو پاسالیچ در دقیقه 83 تنها گل شاگردان مارکو رُز را وارد دروازه بوخوم کرد.

 

بایرن مونیخ روز 22 مرداد در دیدار افتتاحیه بوندس‌لیگا، مقابل بوروسیا مونشن‌گلادباخ به میدان می‌رود و دورتموند روز 23 مرداد پذیرای آینتراخت فرانکفورت خواهد بود.

آموزش ساخت شیرینی خوری پایه دار


آموزش گام به گام پاورپوینت (قسمت اول)


آموزش پاورپوینت – طراحی و زیباسازی اسلاید ها


چگونه ارائه ای عالی و تحسین برانگیز با ساخت یک پاورپوینت حرفه ای داشته باشیم؟

برگزیدگان جشنواره فیلم کن ۲۰۲۱ معرفی شدند/ اصغر فرهادی برنده جایزه هیات داوران

برگزیدگان جشنواره فیلم کن ۲۰۲۱ معرفی شدند/ اصغر فرهادی برنده جایزه هیات داوران

مجموعه: اخبار فرهنگی و هنری



جشنواره فیلم کن ۲۰۲۱،اخبار فرهنگی،خبرهای فرهنگی
جشنواره فیلم کن برندگان دوره هفتاد و چهارم خود را معرفی کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، از دقایقی پیش هفتاد و چهارمین دوره جشنواره فیلم کن، مهم‌ترین و معتبرترین جشنواره و رویداد سینمایی سال، مراسم اهدای جوایز و معرفی برگزیدگان این دوره را آغاز کرده است. در بخش اصلی امسال ۲۴ فیلم سینمایی برای نخل طلای جشنواره به رقابت پرداختند.

 

بخش رقابت اصلی

 

نخل طلا بهترین فیلم:

فیلم «تایتان» ساخته ژولیا دوکورنو برنده نخل طلا شد

 

بهترین کارگردان:

لئوس کاراکس برای فیلم «آنت»

 

بهترین بازیگر مرد:

کلب لندری جونز برای فیلم «نیترام»

 

بهترین بازیگر زن:

رناته رینسو بازیگر برای فیلم «بدترین آدم روی زمین»

 

بهترین فیلمنامه:

 ریوسوکی هاماگوچی برای فیلم «ماشین من را بران»

 

جایزه بزرگ هیئت داوران:

اصغر فرهادی و جوهو کاسمانن به صورت مشترک جایزه بزرگ هیئت داوران جشنواره کن را دریافت کردند.

 

جایزه هیئت داوران:

فیلم «خاطرات» به کارگردانی آپیچات‌پونگ ویراستاکول

 

فیلم «زانوی احمد» به کارگردانی نداو لاپید

 

جایزه دوربین طلایی:

مورینا به کارگردانی آنتونتا آلامات کوزییانوویچ

 

نخل طلای بهترین فیلم کوتاه:

فیلم «همه کلاغ‌های جهان» به کارگردانی تان یی

 

تقدیر ویژه در بخش فیلم کوتاه:

«آسمان آگوست» به کارگردانی  جاسمین تنوچی

 

«مارکو بلوکیو » نخل طلای افتخاری را در میان تشویق شدید حضار دریافت کرد.

 

 ***

 

اصغر فرهادی پس از دریافت جایزه کن چه گفت؟

اخبار,اخبار امروز,خبرهای جدید

اصغر فرهادی پس از دریافت جایزه بزرگ جشنواره فیلم کن برای ساخت فیلم "قهرمان" سخنان کوتاهی را مطرح کرد.

 

این کارگردان سینمای ایران با تشکر از دست اندرکاران جشنواره کن و هیات داوران در سخنانی کوتاه از گروهش، تهیه کننده فیلمش و خانواده اش تشکر کرد و گفت: از دخترم (سارینا) مخصوصا تشکر می کنم که ترغیب ام کرد که این داستان را بسازم.

 

این کارگردان برگزیده اسکار همچنین خاطرنشان کرد: الان که اینجا ایستاده ام به یاد 36 سال قبل افتادم که یک بچه 13 ساله بودم و در شهری که به دنیا آمدم، با کمترین امکانات اولین فیلم کوتاهم را ساختم. 36 سال است که جز نوشتن و فیلم ساختن کار دیگری نکردم و باهمه محدودیت ها، مشکلات و فشارها و گرفتارهای که می توانست من را از این مسیر که داشتم منصرف بکند و این فیلم ها را نسازم و شما هم نبینید اما به امید اینکه با هر فیلمی که می سازم ، یک پرسش  از شرایط تلخ اجتماعی که اطرافم هست را با تماشاگر ها به اشتراک بگذارم و با فکر کردن آنها به یک راه حل برسم؛ باز ادامه دادم.

 

اصغر فرهادی در پایان اظهار امیدواری کرد: با وجود همه مشکلات ادامه بدهم چون ایمان دارم یکی از راه های نجات کشورم، آگاهی بخشی است.  

 

«قهرمان» جایزه بزرگ هیات داوران را به صورت مشترک با فیلم «کوپه شماره 6» به کارگردانی «یوهو کاسمانن» از فنلاند دریافت کرد. 

 

***

 

اتفاق عجیب در اعلام برندگان جشنواره کن!

دو نشریه ایندی وایر و ورایتی پیش از اعلام رسمی و کامل برندگان، نام فیلم برنده نخل طلا را روی خروجی سایت خود قرار دادند.

 

این دو نشریه آمریکایی در حالی نام برنده نخل طلا را در اقدامی عجیب زودتر اعلام کردند که مشخص نیست فهرست برندگان این رویداد سینمایی چگونه لو رفته است. 

 

امسال «اسپایک لی» کارگردان آمریکایی ریاست هیات داوران بخش رقابتی کن را بر عهده داشت. 

۱۹ کتاب‌ با محوریت مردان و قهرمانان مرد معرفی شده است.


آموزش گام به گام پاورپوینت (قسمت اول)


آموزش پاورپوینت – طراحی و زیباسازی اسلاید ها


چگونه ارائه ای عالی و تحسین برانگیز با ساخت یک پاورپوینت حرفه ای داشته باشیم؟

یحیی گل‌محمدی یک جلسه محروم شد

یحیی گل‌محمدی یک جلسه محروم شد

مجموعه: اخبار ورزشی و نتایج مسابقات



یحیی گل‌محمدی،اخبار ورزشی،خبرهای ورزشی
با اعلام کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، یحیی گل‌محمدی یک جلسه از همراهی تیم پرسپولیس محروم شد.

به گزارش ورزش سه، سرمربی تیم پرسپولیس که دو هفته پیش به دلیل 7 کارته شدن بازی با فولاد در اهواز را از دست داده و از روی سکو بازی را دنبال کرده بود، حالا با حکم تازه ای مواجه شده است.

 

آنطور که در خروجی فدراسیون فوتبال قرار گرفته، سرمربی تیم پرسپولیس به دلیل برخوردش با داور در حاشیه بازی با گل گهر یک جلسه محروم شده و بنابراین نمی‌تواند در دیدار حساس مقابل ماشین سازی تیمش را از کنار زمین هدایت کند.

 

در بازی با گل گهر و روی یکی از صحنه‌های این مسابقه، یحیی گل‌محمدی اعتراض تندی را نسبت به داور انجام داد که به زعم کمیته انضباطی، شایسته یک جلسه محرومیت بوده است. البته قرمزها می‌توانند به این رای اعتراض کنند اما باتوجه به زمان کم تا بازی با ماشین سازی، مشخص نیست که کمیته استیناف چه زمانی به آن رسیدگی خواهد کرد.

 

کمیته انضباطی برخورد یحیی گل‌محمدی را «بدرفتاری» دانسته و اعلام کرده که «مطابق مستندات تصویری ایشان با هل دادن داور چهارم» اعتراض خود نسبت به تیم داوری را نشان داده و با استناد به چهار ماده، یحیی «به یک جلسه محرومیت قطعی و یک جلسه محرومیت تعلیقی از مسابقات لیگ برتر» محکوم شده است.

 

این البته تنها حکم کمیته انضباطی علیه گل‌محمدی نیست و او باید رقم 40 میلیون تومان را نیز به فدراسیون پرداخت کند.  طبق اعلام فدراسیون فوتبال «این رای ظرف مدت ۷ روز از تاریخ این ابلاغ قابل تجدید نظر خواهی در کمیته استیناف است.»

 کشف عمیق‌ترین لایه ساختاری زمین/ سیاره انسان‌ها بیش از ۴ لایه دارد


طرز تهیه دسر لایه ای لیوانی
مدل کاور پارچه ای و 3 لایه ای مبل راحتی
طرز تهیه نان رول شکری با خمیر هزار لایه
روش هایی برای لایه بندی پرده
شربت گل محمدی (گل سرخ)
اجرای اصلاح دستورالعمل رفع گره معاملاتی در بورس متوقف شد/ افزایش حجم معاملات در ۵ روز از ۵ درصد به ۲۰۰ درصد
آخرین شرایط دورکاری در تهران؛ ۵۰ درصد از کارکنان در فعالیت های عادی و ۷۰ درصد در فعالیت های ضروری
شربت ذرت چیست؟ + طرز تهیه ی شربت ذرت
آشنایی با طرز تهیه شربت آلبالو + نکات مهم برای تهیه شربت آلبالو

طرز تهیه تارت توت فرنگی با بیسکویت پتی بور

طرز تهیه تارت توت فرنگی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه تارت توت فرنگی خوشمزه و مجلسی



تزیین تارت توت فرنگی, طرز تهیه تارت توت فرنگی با شکلات, تارت توت فرنگی با کرم پاتیسیر

طرز تهیه تارت توت فرنگی

 

طرز تهیه تارت توت فرنگی با کرم کاستارد ، ژله و شکلات

تارت توت فرنگی یک شیرینی و دسر خوشمزه و مجلسی است که میتوانید با انواع فیلینگ های خامه ای ، پنیری ، کاستارد یا کرم پاتیسیر یا حتی مربای توت فرنگی و ژله توت فرنگی داخلش را پر کنید و رویش را با برش های توت فرنگی تزئین کنید. 

تارت توت فرنگی مخصوص فصل بهار و تابستان است و ظاهری بسیار زیبا و مجلسی دارد ، شما میتوانید تارت را در قالب بزرگ یا قالب های تک نفره درست کنید که در این صورت باید خمیر را دو برابر بگیرید. برای فیلینگ داخل تارت توت فرنگی میتوانید از انواع فیلینگ های خامه ای و پنیری ، کرم کاستارد ، کرم پاتیسیر ، مربای توت فرنگی و ژله توت فرنگی استفاده کنید وسطح تارت را با برش های توت فرنگی به شکل دلخواهتان تزئین کنید.

 

تارت توت فرنگی با شکلات 

مواد پوسته تارت توت فرنگی 

آرد 1/2 فنجان معادل 300 گرم
بادام 1/2 فنجان معادل  56 گرم
 پودر قند1/2 فنجان معادل 70 گرم
کره سرد180 گرم با قطعات کوچک 
شیر سرد1/2 - 1 قاشق غذاخوری  (7 گرم -14 گرم)
عصاره وانیل1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای داخل تارت توت فرنگی  

شکلات سفید شیرین 400 گرم
خامه قنادی یا صبحانه 200 گرم 
مربای توت فرنگی300 گرم
توت فرنگی1/2 فنجان
آب120 گرم
شربت افرا یا شکردانه ریز3قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین1/2 قاشق چایخوری

 

تارت توت فرنگی با کرم پاتیسیر, تارت توت فرنگی با کرم کاستارد, تارت توت فرنگی

تارت توت فرنگی با شکلات

 

طرز تهیه تارت توت فرنگی با شکلات

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

ظزف مخصوص پخت تارت را چرب کنید و کناری بگذارید. 

این تارت توت فرنگی خوشمزه با گاناش شکلات تهیه میشود در صورتی که میخواهید تارت توت فرنگی بدون آرد ذرت داشته باشید این  دستور برای شما مناسب است.

 

مواد پوسته تارت باید سرد باشد. میتوانید تمام موارد را در غذاساز بریزید و یا در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن برقی یا دستی مخلوط کنید تا مواد به خورد هم بروند.

 

میتوانید خمیر را با نوک انگشتان هم درست کنید ولی به هیچ عنوان از کف دست استفاده نکنید چون گرمای دست باعث روغن انداختن و سفت شدن خمیر تارت خواهد شد. 

 

روی سطح کار پلاستیک پهن کرد و خمیر تارت را با وردنه به اندازه قالب باز کنید و به آرامی داخل قالب قرار دهید و با دست کاملا به شکل کف و دیواره های قالب فرم دهید تا کاملا دیواره ها را بپوشاند. 

 

در صورتی که خمیر گرم شده بود 20 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود. 

کف تارت را چند بار چنگال بزنید که هنگام پخت خمیر حباب نزند.

خمیر تارت را به مدت 20 دقیقه در فر بپزید تا طلایی و برشته شود. سپس کناری بگذارید خنک شود.

 

برای تهیه مربای توت فرنگی،  توت فرنگی ها را به همراه آب و شکر در قابلمه ای روی حرارت متوسط بپزید تا کاملا نرم شوند. 

پودر ژلاتین را به مربا اضافه کنید و با حرارت ملایم صبر کنید تا کاملا حل شود. 

کمی که مربای توت فرنگی از حرارت افتاد داخل تارت بریزید و در یخچال بگذارید کاملا سرد شود.

 

بعد از سرد شدن کامل مربا ، خامه را روی حرارت بگذارید و هر از گاهی هم بزنید، وقتی از اطراف شروع به ریز جوش زدن کرد از روی حرارت بردارید و شکلات سفید خرد شده را اضافه کرده و هم بزنید تا ذوب شود. 

 

کمی که از حرارت افتاد گاناش شکلات سفید را روی تارت بریزید و تارت را به مدت یک شب در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. 

 

تارت توت فرنگی با کرم پاتیسیر

مواد لازم تارت توت فرنگی با کرم پاتیسیر

زمان آماده سازی : 1 ساعت

زمان پخت : 20 دقیقه

برای 6 نفر

مواد لازم برای خمیر تارت توت فرنگی

 

کره120 گرم
پودر قند60 گرم
آرد200 گرم
زرده تخم مرغ1 عدد
وانیلیک چهارم قاشق چای خوری
نمکیک هشتم قاشق چای خوری

 

مواد لازم برای کرم پاتیسیر برای فیلینگ تارت توت فرنگی

آرد ذرت100 گرم
شکر 150 گرم
زرده تخم مرغ3 عدد
شیرنیم لیتر
کره80 گرم
وانیلیک چهارم قاشق چای خوری
توت فرنگی1 تا 5/1 کیلو

 

دستور تهیه تارت توت فرنگی, تارت توت فرنگی با ژله, دستور پخت تارت توت فرنگی

تارت توت فرنگی با کرم پاتیسیر

 

طرز تهیه تارت توت فرنگی با کرم پاتیسیر

اگر بخواهید تارت توت فرنگی بدون آرد ذرت درست کنید باید از درست کردن کرم پاتیسیر صرف نظر کنید و از بقیه روش ها استفاده نمایید.

برای تهیه خمیر تارت ، پودر و قند و کره را با هم زن بزنید تا نرم و یکدست شود.

زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده هم بزنید تا کاملا کرم رنگ و پفکی شود. 

آرد و نمک را اضافه کرده به آرامی با قاشق به خورد مواد بدهید. 

خمیر بدست آمده را در پلاستیک گذاشته و به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند و خنک شود. 

 

قالب تارت را چرب کنید.

روی سطح کار پلاستیک بیندازید و خمیر را به شکل ظرف با وردنه باز کنید و سپس به کمک پلاستیک روی ظرف برگردانده و با فشار انگشتان کاملا به فرم ظرف در آورید.

 

کف خمیر با چنگال چند جا سوراخ کنید که موقع پخت حباب نزند و در فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم شده به مدت 20 دقیقه بگذارید تا بپزد. سپس کناری بگذارید تا خنک شود. 

 

برای تهیه کرم پاتیسیر زرده های تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل هم بزنید تا کرم رنگ و حجیم شود. 

آرد و شیر را مخلوط نمایید و هم بزنید که هیچ گلوله ای نداشته باشد سپس روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود. 

شعله را کم کرده و و حین هم زدن کم کم مخلوط زرده تخم مرغ و سپس کره را اضافه کنید و از روی حرارت بردراید. 

کرم پاتیسیر را داخل پوسته تارت خنک شده بریزید و کاملا رویش را صاف کنید و کمی که از حرارت افتاد روی تارت را با توت فرنگی پر کنید. 

 

تارت توت فرنگی با کرم کاستارد

مواد لازم تارت توت فرنگی با کرم کاستارد

برای 6 نفر

آرد سفید شیرینی‌پزی (نول)۲ پیمانه
شیر سرد۲ پیمانه
پودر قند۱ قاشق غذاخوری
شکریک‌سوم پیمانه
زرده تخم مرغ۳ عدد
کره۳۰ گرم
کره سرد خرد شده۱۲۰ گرم
خامه۲۰۰ گرم
توت فرنگی۷۰۰ گرم
نشاسته ذرت۲ قاشق غذاخوری
وانیل۱ قاشق چای‌خوری
نمکنصف قاشق چای‌خوری
آب یخ۱ تا ۲ قاشق چای‌خوری

 

دستور تهیه تارت توت فرنگی, تارت توت فرنگی با ژله, دستور پخت تارت توت فرنگی

تارت توت فرنگی با کرم کاستارد

 

طرز تهیه تارت توت فرنگی با کرم کاستارد

برای تهیه کرم کاستارد ، 2 عدد زرده تخم مرغ را با شکر مخلوط نموده ، نشاسته ذرت را رویش الک کنید و هم بزنید یکدست شود. 

5 قاشق شیر سرد را به مخلوط اضافه کرده هم بزنید ، یکدست که شد بقیه شیر را هم کم کم حین هم زدن اضافه کنید و سپس مواد را روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود. 

 

30 گرم کره و نیمی از وانیل را به کرم کاستارد اضافه کرده هم بزنید یکدست شود. سپس قابلمه را از روی حرارت برداشت رویش را سلفون بکشید که رویه نبندد.

بعد از این که کرم کاملا خنک شده خامه را ا ضافه کرده مخلوط کنید. 

خمیر تارت را مطابق دستور قبل تهیه کنید و بعد از خنک شدن داخلش را با کرم کاستارد پر کنید و روی تارت را با توت فرنگی بپوشانید و تزئین کنید. 

 

تارت توت فرنگی, طرز تهیه تارت توت فرنگی, دستور تهیه تارت توت فرنگی

تارت توت فرنگی با ژله

 

طرز تهیه تارت توت فرنگی با ژله 

برای تهیه تارت توت فرنگی با ژله میتوانید یک بسته ژله توت فرنگی را مطابق دستور پشت بسته تهیه کنید و توت فرنگی های ورقه شده را به آن اضافه نمایید و به مدت 2 ساعت در بخچال بگذارید تا نیم بند شود سپس داخل خمیر تارت بریزید و یک شب در یخچال بگذارید تا کاملا خودش را بگیرید.

 

یا این که میتوانید خمیر تارت را تا نیمه با کرم پاتیسیر یا کرم کاستارد یا خامه فرم گرفته پر کنید و بعد از این که 1 ساعت در یخچال استراحت کرد و خودش را گرفت و رویش را با توت فرنگی تزئین کنید و بعد از این که 2 ساعت در یخچال کاملا خنک شد، ژله توت فرنگی را در 2 یا 3 مرحله و کم کم روی تارت بریزید و هر بار به مدت 10 دقیقه در فریزر بذارید تا خودش را کمی بگیرید و تا پر شدن خمیر تارت به این کار ادامه دهید.  دوباره روی ژله را میتوانید با خامه و توت فرنگی خیلی کم تزئین کنید ، طوری که کاملا روی ژله را نپوشاند. 

 

تارت توت فرنگی با پنیر خامه ای

مواد لازم تارت توت فرنگی با پنیر خامه ای

پنیر خامه ای یا پنیر ماسکارپونه450 گرم
خامه غلیظ3 قاشق غذاخوری (45 میلی لیتر)
عصاره وانیل2 قاشق چایخوری
شکر1+3/4 فنجان (220 گرم)
توت فرنگی2+1/2 فنجان (500 گرم)
ژله1/4 فنجان (80 گرم)

 

تارت توت فرنگی با کرم پاتیسیر, تارت توت فرنگی با کرم کاستارد, تارت توت فرنگی

تارت توت فرنگی با پنیر خامه ای

 

طرز تهیه تارت توت فرنگی با پنیر خامه ای

خمیر تارت را مطابق یکی از دستورهای قبلی  درست کنید و کناری بگذارید خنک شود.

برای تهیه فیلینگ پنیری داخل تارت توت فرنگی ، خامه ، پنیر ماسکارپونه و وانیل را با همزن بزنید تا نرم و یکدست شود. 

شکر را حین هم زدن اضافه کنید و بعد از این که شکر حل شد داخل خمیر تارت را با فیلینگ پر کنید. 

توت فرنگی ها را به صورت درسته یا حلقه شده روی فیلینگ پنیری به سلیقه خودتان بچینید.

ژله توت فرنگی را روی حرارت غیر مستقیم ذوب کنید  وبا برس روی توت فرنگی ها بمالید و تارت را به مدت 6 ساعت تا یک شب در یخچال بگذارید بماند و کاملا خودش را بگیرد. 

 

تارت توت فرنگی با بیسکویت پتی بور

مواد لازم تارت توت فرنگی با بیسکویت پتی بور

بیسکویت پتی‌بور پودر شده۱ و ½ لیوان فرانسوی دسته‌دار
کره آب کرده هم دما با اتاق۶ قاشق غذاخوری
شکر دانه ریز یا پودر قند۵۵ گرم

  

تزیین تارت توت فرنگی, طرز تهیه تارت توت فرنگی با شکلات, تارت توت فرنگی با کرم پاتیسیر

تارت توت فرنگی با بیسکویت پتی بور

 

طرز تهیه تارت توت فرنگی با بیسکویت پتی بور

اگر میخواهید تارت توت فرنگی بدون فر درست کنید به جای استفاده از آرد برای تهیه پوسته تارت ، باید پوسته تارت با بیسکویت آماده شود که نیازی به پخت و قرار دادن در فر نداشته باشد.

برای تهیه تارت توت فرنگی بدون فر ، پودر بیسکویت را با کره و 1 قاشق غذاخوری شکر با نوک انگشت یا همزن برقی یا غذاساز مخلوط کنید تا یکدست شود. 

کف قالب تارت را با کره چرب کرده و مخلوط بیسکویت را کف قالب ریخته با فشار کف قاشق به آن فرم دهید تا کاملا به صورت یکدست کف و دیواره های قالب را بپوشاند.

قالب را به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود و داخلش را با یکی از فیلینگهای دلخواه که در بالا دستورش آمده و البته نباید گرم باشد ، پر کنید.

چه نوع توالت فرنگی و ایرانی خریداری کنیم؟


هر آنچه باید پیش از خرید توالت فرنگی بدانید


مهم‌ترین نکاتی که در حین خرید توالت فرنگی باید به آن توجه داشته باشید

طرز تهیه دلمه به، مقوی و پر انرژی

طرز تهیه دلمه به، مقوی و پر انرژی

مجموعه: آموزش انواع غذاها



 

درست کردن دلمه به, نحوه درست کردن دلمه به

طرز تهیه دلمه به، مقوی و پر انرژی

 

به سرشار از ویتامین های آ. و ب، و املاح آهکی و تانن است و دارای پروتید، گلوسید، لیپید و آب است. صد گرم آن تولید ۱۱۲ کالری انرژی می کند و مقوی قلب، معده و اعصاب است در این مطلب می خواهیم به شما دستور تهیه دلمه به را آموزش بدهیم.

 

مواد لازم دلمه به :

 گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم 
 به۳ عدد 
برنج ۳ پیمانه 
 لپه۶ قاشق سوپخوری 
رب گوجه ‌فرنگی۳ قاشق سوپخوری
پیاز خردشده۲ قاشق سوپخوری
آلو خیس خورده۶ عدد
زرشک و کشمشبه مقدار لازم
گردو خردشدهبه مقدار لازم
پودر دارچینبه مقدار لازم
جعفری خردشدهبه مقدار لازم
سرکه و شکربه مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم

 

نکته: مقدار مواد برای 3 نفر کافی می باشد.

 

طرز تهیه دلمه به :

برنج را از یک ساعت قبل خیس کنید، سپس در آب جوش بریزید و بعد از ۳۰ دقیقه آبکش کنید. لپه ها را به مدت ۲ ساعت بپزید و بعد داخل سبدی بریزید.

 

یکی از پیازها را داخل روغن داغ شده تفت دهید. بعد از اینکه نرم و طلایی شد، گوشت چرخ کرده، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک بریزید و تفت دهید، سپس یک قاشق سوپ خوری رب اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.

 

در این مرحله لپه و برنج را به گوشت اضافه کنید. مقداری کشمش، زرشک، گردوی خرد شده، نمک و فلفل هم اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. مواد را کمی با هم تفت دهید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

 

سر بِه ها را با دقت جدا کرده و با یک قاشق چای خوری داخل آنها را به آرامی خالی کنید؛ طوری که بِه ها سوراخ نشوند. حالا باید داخل بِه ها را با مخلوط حاصل پر کنید و سپس سر بِه ها را بگذارید.

 

پیاز باقیمانده را داخل مقداری روغن سرخ کنید تا نرم و طلایی شود، سپس زردچوبه و بقیه رب را اضافه کرده و تفت دهید. مقداری نمک، فلفل و پودر دارچین هم بریزید. آلوهای خیس خورده و گوشت های بِه را هم اضافه کنید. در صورت تمایل مقداری شکر و سرکه هم اضافه کنید تا سس ملس شود. حدود ۳-۲ لیوان آب اضافه کرده و صبر کنید تا جوش بیاید، سپس بِه ها را داخل آن قرار دهید؛ طوری که نصف بِه ها داخل سس باشد. در تابه را بگذارید و حدود ۴۵ دقیقه صبر کنید تا بِه ها بپزند. (بیشتر بخوانید: طرز تهیه دلمه کلم)

 

به ها را همراه با سس داخل ظرف مورد نظرتان بچینید، آنها را با مقداری جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید.

احتمال گیر افتادن گازهای بادهای خورشیدی در هسته زمین!


یک صبحانه گیاهی انرژی بخش


طرز تهیه معجون انرژی زا


چیدمان انرژی بخش فنگ شویی برای میز کار


طرز تهیه دلمه به، مقوی و پر انرژی


چگونه انرژی منفی را در خانه از بین ببریم؟


خرما اکسیر بازیافت انرژی و جوانی


یاد گرفتن صرفه جویی انرژی در خانه


نحوه صرفه جویی مصرف انرژی در خانه و محل کار


سایبان وسیله ای برای صرفه جویی در انرژی