فروشگاه

فروشگاه اینترنتی

فروشگاه

فروشگاه اینترنتی

طرز تهیه نان رژیمی و خوش طعم برای صبحانه

طرز تهیه نان رژیمی و خوش طعم برای صبحانه

مجموعه: غذاهای رژیمی



اگر شما هم به فکر لاغر شدن و در حال گرفتن رژیم هستید می توانید این نان رژیمی خوش طعم را برای صبحانه تان درست کنید.


اگر به دنبال یک نان کم رژیمی و خوشمزه هستید احتیاجی نیست در نانوایی ها دنبالش بگردید؛ خودتان در منزل درست کنید. با این کار هم یک نان خانگی درست کرده اید و هم خیالتان از کم کالری بودنش راحت می شود.

مواد لازم برای تهیه نان رژیمی :

 شکر1 قاشق چایخوری
 شیر ولرم1/3 پیمانه
پودر خمیر مایه1/2 و 1 قاشق چایخوری
 تخم مرغ2 عدد
روغن مایع1/3 پیمانه
پودر قند50 گرم
نمکنوک قاشق
آرد300 گرم
پودر کاکائو2 قاشق سوپخوری
کنجد و سیاه دانهمقداری برای تزیین
شیرمقداری


طرز تهیه نان رژیمی :
ابتدا در ظرف مناسب شکر را با پودر خمیر مایه و آب ولرم مخلوط کنید، سپس به مدت 10 دقیقه آن را کنار بگذارید تا عمل بیاید.


در این میان در یک کاسه تخم مرغ ها را با پودر قند، روغن و نمک مخلوط کرده و خوب هم بزنید. وقتی یکدست شد، خمیر مایه عمل آمده را به آن اضافه کنید. در انتها آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر نان حاصل شود. خمیر باید کمی چسبنده باشد.


اکنون خمیر حاصل را به دو قسمت تقسیم کنید. یکی را با مقداری آرد قنادی از حالت چسبندگی خارج کنید. به دیگری پودر کاکائو بزنید و آن را با پودر کاکائو از حالت چسبندگی خارج کنید. خمیر ها را جداگانه در یک جای گرم به مدت دوساعت استراحت دهید.


بعد از دو ساعت پف خمیرها از بین می رود. حالا باید یکی در میان خمیر ها را در ظرف مخصوص فر چیده و دوباره به مدت نیم ساعت به آنها استراحت دهید.


اکنون روی نان ها را با کمی شیر رومال کنید. مقداری کنجد و سیاه دانه هم روی آنها بپاشید. سینی را در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد از پیش گرم شده است، به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا کاملا بپزند و آماده سرو کردن شوند.


   مقالات مشابه

۱۹ کتاب‌ با محوریت مردان و قهرمانان مرد معرفی شده است.

6 نکته برای نصب فرش خانه

مدل سینی های دکوری برای میز

هفت گام برای نحوه نگارش مقاله isi – آی اس آی

کفپوش مناسب برای گرمایش از کف

8 نوع کفپوش مناسب برای خانه شما

10 نکته مهم برای انتخاب و نصب پرده

نکاتی برای خرید و نصب پرده

چه نوع میز اداری برای کار در خانه بهترین است؟

5 نکته در خرید برای انتخاب فرش



نکته ای مهم در تهیه نان رژیمی :
موقع درست کردن خمیر نان دقت کنید که حتما باید کمی چسبنده باشد. اگر میزان بیشتری آرد به خمیر اضافه کنید نان شما سفت می شود.

منبع : ashpazi.hmg.ir


   مطالب مشابه



۵ راهکار کلیدی برای سلامت مواد غذایی

چگونه از سلامت کنسرو ماهی مطمئن شویم

روش هایی برای تازه نگه داشتن سبزی خوردن برای یک هفته

پیشنهاداتی برای خرید هدیه برای بهترین دوست

پیشنهاد بیل گیتس برای خواندن 5 کتاب برای تابستان

ترفندی ساده برای تازه نگه داشتن لیمو برای یک ماه

ترفندهایی برای عطر زدن

نکات مهم برای پخت سوپ

10 گام برای میلیونر شدن

روش های سالم برای پخت غذا

نکاتی برای تمیز کردن و بسته بندی مربا و مارمالاد

نکاتی برای تمیز کردن و بسته بندی مربا و مارمالاد

مجموعه: نکات مهم آشپزی


اصولی در بهداشت مرباها

بهداشت صحیح و سالم ماندن مواد غذائی، از عوامل مهم در نگهداری مواد غذائی می باشند. از طرفی استفاده از مواد غذائی با کیفیت و مرغوب و نگهداری آن در درجه حرارت مناسب مؤثر خواهد بود.


بهداشت صحیح و سالم ماندن مواد غذائی، از عوامل مهم در نگهداری مواد غذائی می باشند. از طرفی استفاده از مواد غذائی با کیفیت و مرغوب و نگهداری آن در درجه حرارت مناسب و توجه به مدت زمان نگهداری هر نوع ماده‌ی غذائی (تاریخ تولید و انقضای آن)، در سالم ماندن مواد غذائی مؤثر خواهد بود.


چگونگی بهداشت مواد غذائی

تمام سطوح آشپزخانه، ابزار و وسایل و دیگر تجهیزات موجود در آشپزخانه، باید کاملاً تمیز باشند. دستمال، هوله و دستگیره ها، باید کاملاً تمیز باشند و دست‌ها را مرتب شست، به‌ویژه زمانی که با انواع گوشت و ماهی سر وکار دارید. داخل یخچال باید کاملاً تمیز باشد و از درجه‌ی سرمایش مناسب برخوردار باشد (4o سانتی‌گراد یاo 40 فارنهایت). برای نابود کردن میکروب‌هائی که مواد غذائی را فاسد می‌کنند، باید انواع بطری‌ها، شیشه‌های (مخصوص مربا و مارمالاد) و درپوش آن‌ها را استریل کرد. اگر مواد غذائی را بناست مدتی نگهداری کنید، باید آن را به درستی بسته‌بندی کنید و مرتب آن‌ها را کنترل نمائید و قبل از پایان تاریخ انقضا، آن‌ها را مصرف کنید. اگر بوی نامطبوع و یا علائمی ناشی از فاسد شدن مواد غذائی مشاهده کردید، از مصرف آن‌ها خودداری کنید.


فر (تاون)

شیشه ها و بطری ها و درپوش های آن ها را به خوبی با آب داغ بشوئید و خشک کنید. سپس به مدت 15 دقیقه، با درجه‌ی حرارت 140 درجه‌ی سانتی‌گراد و یا 275درجه‌ی فارنهایت در فر (تاون) قرار دهید.


ماشین ظرفشوئی

انواع شیشه ها، بطری ها و درپوش آن ها را، با داغ ترین آب ماشین ظرفشویی شستشو دهید.


مایکروویو

این روش، برای بطری‌ها و شیشه‌هائی که دارای درپوش پیچی است، مناسب می‌باشد و برای شیشه‌ها و یا بطری‌هائی که درِ قفلی دارند، مناسب نمی‌باشد. در هر یک از بطری‌ها یا شیشه‌های مورد نظر، 4 قاشق سوپخوری آب بریزید. بعد آن‌ها را به مدت 2 دقیقه در مایکروویو قرار دهید. سپس آن‌ها را بیرون آورید و آبکشی کنید و با دستمال کاغذی، خشک نمائید.


قرار دادن در آب جوش

ظرف بزرگی را پر از آب کنید و انواع بطری‌ها، شیشه‌ها و درپوش آن ها را درون آب بگذارید و به آرامی آب را به جوش آورید. پس از به جوش آمدن آب، حرارت را خاموش کنید و بدین ترتیب، ظرف ها استریل می شوند. برای ضد عفونی و استریل کردن انواع پارچه ها یا دستمال هائی که در آشپزخانه استفاده می‌شود و حلقه های دور بطری ها، آن ها را درون ظرف جاداری بریزید و بر روی آن‌ها آب جوش بریزید تا بدین روش استریل شوند.


فرآیند حرارت دادن

برای نگهداری طولانی مدت و جلوگیری از فاسد شدن مواد غذائی، باید بطری های حاوی انواع مربا، مارمالاد یا سس را - که در منزل تهیه کرده‌اید- حرارت دهید و این کار را می توان از طریق قرار دادن، ظروف در آب جوش انجام داد. حرارت دادن سبب می شود هوای باقیمانده در ظروف مخصوص مارمالاد و مربا، از آن خارج شود و درپوش شیشه ها محکم تر گردد و به شکل وکیوم شده درآیند.


درپوش شیشه ها را بگذارید. در مورد شیشه‌هائی که دارای درپوش پیچی و نوار لاستیکی می‌باشند، بهتر است نوار لاستیکی را عوض کنید و از نوار نو به جای آن استفاده کنید. در مورد شیشه‌هائی که دارای در لولائی و قفل فلزی می‌باشند، پس از آن‌که نوار لاستیکی را دور درپوش گذاشتید، قفل را به حالت آزاد قرار دهید (اگر درون فر می‌گذارید) و اگر بطری‌ها را درون آب‌جوش قرار می‌دهید، قفل را به حالت محکم و فشرده ببندید. برخی از شیشه‌ها دارای درپوش پلاستیکی و پیچی می‌باشند. اگر درون فر (تاون) قرار می‌دهید، بهتر است نوار لاستیکی درپوش را جدا کنید، سپس آن را درون فر (تاون) بگذارید.


اگر از روش قرار دادن بطری‌ها و شیشه‌ها درون فر(تاون) استفاده می‌کنید، کف سینی در طبقه‌ی وسط فر (تاون) قرار دهید و دمای فر (تاون) را به 150 درجه‌ی سانتیگراد یا 300درجه‌ی فارنهایت برسانید و به مدت 15 دقیقه، آن‌ها را درفر (تاون) بگذارید. آن‌گاه شیشه‌ها را از درون فر (تاون) بیرون بیاورید و درپوش‌های آن‌ها را بلافاصله محکم ببندید.


اگر از روش قراردادن شیشه‌ها و بطری‌ها درون ظرف آب جوش استفاده می‌کنید، ابتدا شیشه‌ها را درون پارچه‌ی هوله‌ای بپیچید. سپس آن‌ها رادرون قابلمه‌ی استیل - که پر از آب گرم کرده‌اید - قرار دهید. شیشه‌ها نباید با یکدیگر در تماس باشند و میزان آب باید به حدی باشد که کاملاً روی بطری‌ها را بپوشاند (5/2 سانتی‌متر هم بالاتر). حالا در قابلمه را بگذارید و به تدریج درجه‌ی حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش آید و به مدت زمان لازمه در آب جوش شناور باشند. سپس شیشه‌ها را از درون آب جوش بیرون بیاورید و درپوش آن‌ها را محکم سازید و یا اگر قفلی می‌باشند، قفل آن‌ها را فوراً ببندید. 


برای اینکه از وکیوم شدن درپوش شیشه ها و یا بطری ها پس از حرارت دادن مطمئن شوید، باید پس از گذشت 24 ساعت از حرارت دادن شیشه‌ها و بستن در آن‌ها، به آرامی قفل درپوش‌های قفلی را باز کنید و یا در شیشه‌های دارای درپوش لاستیکی و پیچی (2 تکه) درپوش پیچی را بردارید و با استفاده از نوک ناخن و انگشتان خود، بکوشید درپوش را بردارید. اگر درپوش درجای خود محکم بود و جابه‌جا نشد، مطمئن باشید که به خوبی وکیوم شده است، اما اگر به راحتی جابه‌جا شد، به خوبی وکیوم نشده است. پس از اتمام فرآیند حرارت دادن، شیشه‌ها و بطری‌ها را درون یخچال نگه‌دارید و محتویات آن را ظرف مدت دو هفته مصرف کنید.


وکیوم کردن

برای جلوگیری از آلوده شدن دوباره‌ی مواد غذائی درون شیشه‌ها یا بطری ها در طولانی مدت، باید هوای داخل ظرف را کاملاً خارج کرد و این امر، با وکیوم کردن امکان پذیر می باشد. استفاده از روش های حرارت دادن و کنسرو کردن، از روش‌های معمول برای وکیوم کردن ظروف می باشد. زمانی که شیشه‌ها و بطری‌ها حرارت داده می‌شوند، هوای درون ظروف بر اثر حرارت از ظرف‌ها خارج می‌شود. برای وکیوم کردن مواد غذائی، آن‌ها را درون پوشش پلاستیکی ضخیم بریزید. آن‌گاه با استفاده از دستگاه وکیوم، هوای درون پوشش پلاستیکی را خارج سازید. بسته‌بندی‌های وکیوم شده، عمر نگهداری مواد غذائی وکیوم شده را افزایش می‌دهند. زیرا روشی مطمئن و مؤثر است و مواد غذائی وکیوم شده در فریزر عمر طولانی‌تری دارند.


   مقالات مشابه

راهنمای خرید کتابخانه ، طبقه بندی هوشمندانه برای کتاب ها چند؟!

هدف از نوشتن طرح توجیهی (امکان سنجی) چیست؟

نکات کلیدی در تدوین طرح‌ توجیهی سازمان بنادر با استفاده از نرم افزار کامفار

راهنمای خرید سینی پذیرایی همراه با معرفی جدیدترین مدل های سینی

نکات انتخاب میز اداری + جدیدترین مدل میز اداری

جلوگیری از ورود هوا به درون شیشه ها و بطری ها (خارج کردن هوا)

یکی از روش‌های ساده و در عین حال مؤثر برای جلوگیری از ورود و رشد  میکرو‌ارگانیزم های هوازی به درون مواد غذائی داخل شیشه ها و بطری ها، استفاده از یک لایه پوشش روغن و یا چربی بر روی مواد غذائی درون بطری می باشد. در این روش، پوشش روغن از رشد باکتری های هوازی - که برای زنده ماندن نیاز به اکسیژن دارند - جلوگیری می کند. از این شیوه، در زمان های قدیم برای حفظ و نگهداری گوشت پخته و مواد غذائی دارای آب نمک مانند زیتون و انواع پنیر، استفاده می کردند. اما امروزه روش های نوین جایگزین این روش شده است، ولی با این حال، هنوز یکی از روش‌های مطمئن و خانگی می‌باشد. مواد غذائی که با این روش (استفاده از روغن و یا چربی) نگهداری می‌شوند، حتماً باید همیشه در یخچال نگهداری شوند.


   مطالب مشابه

توصیه های بسته بندی اثاثیه برای اسباب کشی

نکاتی برای تمیز کردن و بسته بندی مربا و مارمالاد

طرز تهیه سالاد کلم قرمز؛ پیش‌غذای رنگارنگ

وزارت کار: بسته معیشتی ۱۰۰ هزار تومانی جدا از یارانه معیشتی است

6 شرط در نگه داری گوشت

روش صحیح مصرف گوشت

طرز تهیه رول گوشت و انبه

طرز تهیه آلبالو پلو با گوشت و مرغ

طرز تهیه کتلت گوشت

نکاتی مهم درباره ی گوشت

راهنمای خرید دستگاه تصفیه کننده آب

راهنمای خرید دستگاه تصفیه کننده آب

مجموعه: مهارتهای زندگی


دستگاه های تصفیه کننده آب، نه تنها آب آشامیدنی شما را تمیز می کنند، بلکه طعم آن را بهبود می بخشند و بوهای آن را هم از بین می برند.

آب ماده ای بسیار ضروری برای بدن ماست اما نوشیدن آبی که پر از مواد شیمیایی و آلاینده های دیگر باشد نه تنها هیچ سودی ندارد بلکه آسیب های زیادی هم به بدن وارد می کند. تصفیه کن های آب، مواد شیمیایی، باکتری ها، زنگ و دیگر آلاینده های موجود در آب را از بین می برند. اگر قصد خرید تصفیه کن آب دارید، خواندن اطلاعات کوتاهی که در پی آمده ممکن است مفید باشد.

تصفیه کن ها، نه تنها آب آشامیدنی شما را تمیز می کنند، بلکه طعم آن را بهبود بخشیده و بوهای آن را هم از بین می برند.

انواع متفاوتی از دستگاه های تصفیه آب وجود دارد، و نصب یک دستگاه تصفیه آب پروژه بزرگی محسوب نمی شود.

فیلترهایی که در شیر آب نصب می شوند یکی از فیلترهای ساده ای هستند که نصب راحتی هم دارند. این دستگاه نیاز به هیچ لوله کشی و اتصالات مستقیم به شیر آب سینک شما ندارد. فیلترهایی که زیر سینک نصب میشوند، فقط آب شیری را که به زیر آن نصب شده اند تصفیه می کنند. این دستگاه ها ماندگاری و دوام بیشتری در مقایسه با نوعی که به سر شیر نصب می شوند دارند. علاوه بر این، دستگاه های تصفیه آب تمام خانگی بسیار رایج و مورد علاقه افراد هستند. این دستگاه ها به لوله اصلی خانه متصل می شوند آب تمام خانه را تصفیه میکنند. این نوع از دستگاه ها پر هزینه هستند و برای نصب آنها هم کار زیادی لازم است، ولی این نوع از دستگاه ها می توانند به صرفه باشند و در طولانی مدت باعث بهبود سلامت شما شوند.

راهنمایی جهت خرید "دستگاه تصفیه آب" مناسب
برای خرید یک دستگاه تصفیه آب مناسب ابتدا لازم است که نیاز خود را مشخص کنید، در مورد اینکه، آب تصفیه شده با چه درجه کیفیتی نیاز دارید. به این ترتیب راحت تر می توانید دستگاه تصفیه آب مناسب نیاز خود را انتخاب کنید. به طور کلی دستگاه های تصفیه آب به دو دسته تقسیم می شوند.

دسته اول: دستگاه های تصفیه آب بدون پمپ و مخزن
دسته دوم: دستگاه های تصفیه آب RO یا اسمز معکوس

دستگاه های تصفیه آبی که برقی نیستند و در آنها از پمپ و مخزن استفاده نشده ممکن است از 1 تا 10 مرحله فیلتر (بدون محدودیت تعداد فیلتر) در آنها استفاده شده باشد. آب خروجی این دستگاه ها دارای کیفیت مناسبی می باشد ولی این نکته را در نظر داشته باشید که این سیستم ها سختی گیر نیستند و در واقع برای کسانی که پایین آمدن سختی آب برای آنها اهمیت دارد مناسب نیستند. مشکلاتی مثل رسوب شیر آلات و یا کتری و سماور و یا حذف نیترات و این نظیر آلودگی ها با این دستگاه ها بر طرف نمی شود.

دستگاه های تصفیه آب RO یا اسمز معکوس که از بهترین روش های تصفیه آب در آن استفاده شده و از بالاترین درجه کیفت از نظر بهداشت و سلامت آب بهره می برند. این دستگاه ها به واسطه فیلتر ممبران که در مرحله چهارم شان بکار رفته می توانند سختی آب را به طور کامل از بین ببرند و نیترات، نیتریت، آرسنیک و خیلی از موادی که برای سلامت ما زیان بار هستند و حتی با جوشاندن آب هم قابل جداسازی نیستند را حذف کنند.

شاید انتخاب و خرید بهترین مارک دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران، از میان انواع دستگاه تصفیه آب تایوانی، ایرانی و… کاری مشکل باشد و شما عزیزان را کمی سردرگم کند، با این حال امروز قصد داریم تا شما را از خصوصیات بهترین برند دستگاه تصفیه آب خانگی و انواع تصفیه آب آگاه نماییم تا بهترین انتخاب را برای خرید دستگاه تصفیه آب خانگی داشته باشید.


طبق تحقیقات سازمان بهداشت آمریکا FDA و سازمان بهداشت بین المللی NSF، کسانی که در طول عمر خود از آب آشامیدنی سالم استفاده می کنند، سلامت بیشتری نسبت به دیگر افراد دارند و همچنین طول عمر این افراد نیز افزایش میابد، پس نوشیدن آب تصفیه شده برای هر فرد فواید بسیار زیادی دارد، چون همه ما روزانه میزان قابل توجهی آب را به گونه های مختلف همچون : قهوه، آب آشامیدنی، چای، غذا و… مصرف میکنیم پس این مایع حیاتی تاثیر بسزایی بر سلامت بدن انسان دارد.


انواع دستگاه تصفیه آب خانگی
دستگاه های تصفیه آب خانگی در ایران، از مدل ها، مارک ها و روش های تصفیه گوناگونی بهره مند هستند، همانند دستگاه تصفیه آب سرشیری، دستگاه تصفیه آب یو اف uf، دستگاه تصفیه آب خانگی زیرسینکی، دستگاه تصفیه آب خانگی ورودی ساختمان و… که بهترین دستگاه تصفیه آب خانگی نه فقط در ایران بلکه در دنیا، دستگاه تصفیه آب خانگی اسمز معکوس زیر سینکی می باشد.

عملکرد کلی این دستگاه ها به این صورت است که ابتدا، املاح درشت فیزیکی که با چشم دیده می شوند مانند رسوبات کتری از آب حذف می شود، سپس کلر و دیگر املاح مضر آب که چشم انسان توانایی دیدن آنها را ندارد تصفیه می کند، به خواص آب شیرین کن خانگی می پردازد و بو و طعم آب را بهبود می بخشد. برخی از این دستگاه ها در مرحله آخر خاصیت یونیزه قلیایی کردن آب آشامیدنی را نیز دارند که در سلامتی انسان تاثیر بسزایی دارند.


دستگاه تصفیه آب زیر سینکی یا دستگاه تصفیه آب رومیزی؟
اولین نکته‌ای که خریدار دستگاه تصفیه آب با آن روبرو می‌شود، انتخاب میان دو مدل دستگاه تصفیه آب خانگی زیر سینکی و دستگاه تصفیه آب رومیزی است. دستگاه تصفیه آب زیر سینکی در درون کابینت آشپزخانه نصب می شود و خروجی آب تصفیه شده توسط شیر برداشتی که در کنار شیر آب آشپزخانه نصب می شود، از دستگاه خارج می‌شود؛ اما دستگاه تصفیه آب رومیزی بر روی کابینت قرار می‌گیرد و از لحاظ ظاهری معمولاً به‌گونه‌ای طراحی شده تا هماهنگی کاملی با سایر لوازم آشپزخانه نظیر یخچال، ماشین لباسشویی، ماشین ظرفشویی و ... داشته باشد.


توجه داشته باشید که این دو مدل هیچ برتری خاصی در فرآیند تصفیه آب نسبت به یکدیگر نداشته و هر دو مدل دستگاه از فرآیندی یکسان برای تصفیه آب بهره می‌برند و قدرت تصفیه یکسانی دارند. تفاوت عمده این دستگاه ها با یکدیگر در این است که عموماً سیستم های رومیزی به دلیل طراحی ظاهری قیمت بالاتری داشته و فیلترها و قطعات استفاده شده در آنها نیز معمولاً به‌صورت اختصاصی برای همان مدل دستگاه تصفیه آب طراحی شده اند؛ بنابراین مصرف کننده در هنگام تعویض فیلتر آب و یا بروز مشکل در قطعات دستگاه ممکن است با مشکلاتی برای تهیه فیلترها و قطعات جایگزین روبرو شود و همچنین هزینه بیشتری را برای تأمین آنها بپردازد؛ بنابراین پیشنهاد ما این است که در صورت اهمیت بسیار بیشتر سلامت آب نسبت به شکل ظاهری دستگاه، از دستگاه تصفیه آب زیر سینکی استفاده کنید.

تعداد فیلترها
فرایند تصفیه آب در دستگاهای RO، در 5 مرحله انجام می گیرید. بعضی از کمپانی ها برای خاصیت بخشیدن به آب و یا عمر طولانی تر فیلترها از فیلترهای بیشتری استفاده می کنند. اما گاهی اوقات بعضی از افراد و یا کمپانی ها با اضافه کردن فیلترهایی بی خاصیت و یا استفده چندین باره از فیلترها قصد بزرگنمایی دستگاه و گران فروختن آن را دارند. ما پیشنهاد می کنیم از دستگاه 6 مرحله استفاده نمایید. فیلتر مرحله ششم میتواند فیلتر مواد معدنی با کیفیت خوب یا فیلتر قلیایی باشد. دستگاهای تصفیه آب اورجینال را ببینید، همگی دارای ۵ یا 6 فیلتر هستند. دستگاه های با فیلتر بیشتر را کاملا بررسی کنید. ممکن است ابزاری برای فریب باشد


برند دستگاه
دستگاه های تصفیه آب در بازار با برند های زیادی موجود هستند. روی بسیاری از آنها نوشته شده MADE IN TAIWAN. اما واقعا اینگونه نیست و بسیاری از دستگاه ها مارک های تقلبی هستند که در ایران و یا چین ساخته شده اند . اما چگونه متوجه بشویم؟ ابتدا به کلیه قطعات دستگاه نگاه کنید. کلیه قطعات باید دارای 1 برند باشند و اگر اینگونه نبود به اصل بودن دستگاه شک کنید ( پمپ، بدنه ، ترانس و ... ). در اینترنت آن برند را به صورت انگلیسی جستجو کنید.

به دنبال ارزان قیمت ها نباشید
دستگاهای تصفیه آب به طور مستقیم با سلامت شما ارتباط دارند. به دنبال کیفیت خوب باشید نه ارزان قیمت ها. ارزان قیمت شدن تنها با استفاده از مواد نامرغوب و فیلترهای بی کیفیت میسر می شود. بنابراین توصیه می شود ابتدا یک دستگاه با کیفیت و مناسب را انتخاب کنید و بعد به دنبال مناسب ترین قیمت آن در بازار باشید.


جنس فیلترها
فیلتر مناسب برای دستگاه های تصفیه آب باید با منشا گیاهی باشند. آیا اینگونه است؟ 
دستگاه های تصفیه آب به طور مستقیم با سلامت شما ارتباط دارند. به دنبال کیفیت خوب باشید نه ارزان قیمت ها. ارزان قیمت شدن تنها با استفاده از مواد نامرغوب و فیلترهای بی کیفیت میسر می شود. بنابراین توصیه می شود ابتدا یک دستگاه با کیفیت و مناسب را انتخاب کنید و بعد به دنبال مناسب ترین قیمت آن در بازار باشید.

بعضی از دستگاه ها از فیلترهای انحصاری و خاصی استفاده می کنند که در بازار به سختی پیدا می شود و معمولا گران قیمت هستند. دستگاهی را انتخاب کنید که فیلترهایش در بازار به راحتی یافت شود و هزینه فیلترهایش نیز مناسب باشد.

نوع اتصالات
در دستگاه های تصفیه آب از 2 نوع اتصالات استفاه می شود. دستگاه های مجهز به اتصالات فیتینگ مرغوب تر و این نوع اتصالات کارایی بالاتر و دوام بهتری دارند. بنابراین سعی کنید دستگاه های با اتصالات فیتینگی بخرید. البته دقت کنید که اتصالات تایوانی باشند و اتصالات چینی و بی کیفیت نباشند. زیرا سالیان بعد بسیار شما را اذیت خواهد کرد. اتصالات تایوانی روی آنها برند ORGANIC و .... حک شده است.

شیر برقی یا چهاراهی
در دستگاه برای قطع جریان آب در زمان خاموش شدن از شیر برقی و یا چهار راهی استفاده میشود که شکل آنها را در زیر می بینید. چهاراهی معمولا دوام پایین، دور ریز آب زیاد، ایرادات و اشکالات زیاد و دقت پایین دارد و حتما سعی کنید دستگاه با شیر برقی را انتخاب کنید. 


جنس پلاستیک
به قطعات پلاستیکی دست بکشید. آنها را با دقت ببینید. حتما مطمین شوید که پلاستیک مرغوب و با کیفیت است.

هوزینگ ها
به درون هوزینگ ها نگاهی بیندازید. سعی کنید دستگاهی را انتخاب کنید هوزینگ آنها از ضخامت بالایی برخوردار باشد و همچنین هوزینگ های روپیچ، در دراز مدت آببندی قوی تری ارایه می کنند.

مخزن دستگاه
مخزن های متععدی در بازار موجود هستند. سعی کنید از مخازن با کیفیت فلزی و یا مخازن 3 لایه با لایه داخلی استیل استفاده کنید نه مخازن پلاستیکی. مخزن یکی از موارد بسیار بسیار مهم، در هنگام خرید است.

سوئیچ فشار پایین
وظیفه این این قطعه خاموش کردن پمپ در صورت قطعی آب است. در واقع این قطعه، محافظ پمپ است. برخی از تولید کنندگان برای کاهش قیمت تمام شده،‌این قطعه را از دستگاه حذف می کنند. پیشنهاد می شود در هنگام خرید دستگاه تصفیه آب به وجود این قطعه در دستگاه توجه کنید.

گارانتی،‌ خدمات پس از فروش و در دسترس بودن نمایندگی های مربوطه
دستگاه های تصفیه آب اغلب توسط خود فروشندگان گارانتی می شوند. قبل از خرید از وضعیت گارانتی آن مطمئن شوید.

گارانتی و خدمات پس از فروش، نباید تنها در حد یک شعار و یک برگه ضمانت نامه باشد. در درجه اول شرکتی که خدمات پس از فروش را ارایه می دهد علاوه بر مهارت فنی و تخصصی، می بایست مجهز به کلیه قطعات و اجزای دستگاه باشد.

یکی از نکاتی که باید به آن دقت کنید، موجود بودن کلیه قطعات و لوازم یدکی تصفیه آب است. این نشان می دهد که شرکت مزبور، توانایی سرویس دهی و رفع عیب دستگاه را در اسرع وقت دارد.

علاوه براین، مراکز خدمات پس از فروش دستگاهی که قصد خرید آن رادارید نیز باید در نزدیکی محل زندگی شما وجود داشته باشند تا در صورت بروز مشکل، در اسرع وقت نسبت به حضور در محل و رفع اشکال، اقدام کنند.

بنابراین در هنگام خرید، به در دسترس بودن نمایندگی خدمات پس از فروش و پشتیبانی تصفیه آب مورد نظرتان توجه ویژه داشته باشید.


پایه دستگاه
بسیار توصیه می کنیم دستگاه پایه دار خرریداری نمایید .استفاده از آن راحت تر، طول عمر هوزینگ ها بیشتر، تعویض فیلتر و سرویس دستگاه راحت خواهد بود.

   مقالات مشابه


آموزش گام به گام پاورپوینت (قسمت اول)

آموزش پاورپوینت – طراحی و زیباسازی اسلاید ها

چگونه ارائه ای عالی و تحسین برانگیز با ساخت یک پاورپوینت حرفه ای داشته باشیم؟

راهنمای خرید انواع میز جلو مبلی به همراه بررسی استانداردهای لازم برای خرید آن

راهنمای خرید لامپ؛ نکاتی که باید قبل از انتخاب و خرید محصول روشنایی بدانیم

فوت و فن‌های خرید میز ناهارخوری

راهنمای خرید سفره هفت سین

راهنمای خرید میز غذاخوری

راهنمای خرید کمد بایگانی

گردآوری: بخش خانه داری


   مطالب مشابه

طرز تهیه بمب شکلات داغ؛ جذابِ شبکه‌های اجتماعی

راهنمای فروش خودروی دست دوم

روش هایی برای افزایش فروش

راهنمای خرید مایو

راهنمای خرید تشک تخت خواب

راهنمای خرید و پخت ماهی

راهنمای خرید پکیج

فنون خرید و طبخ ماهی شب عید

راهنمای خرید فرش دستبافت

راهنمای انتخاب و خرید هلو رسیده


چگونه خانه خود را زیبا کنیم

چگونه خانه خود را زیبا کنیم

مجموعه: دکوراسیون و چیدمان


چگونه خانه را تزیین کنیم:

کارهای هنری را در کنار هم آویزان کنید. از آویزان کردن مجموعه‌ای از تابلوها در کنار هم نگران نباشید. لازم نیست حتما تابلوهای گران‌قیمت داشته باشید و با آویزان‌کردن یکی از آنها احساس کنید که درست ترین کار را انجام داده اید. گاه با قراردادن چند قاب ساده با نقاشی‌های ساده می توانید مجموعه‌ای دلنشین فراهم کنید. اگر از ترکیب رنگ سر دربیاورید و هماهنگی لازم را در کنار هم قرار دادن آنها رعایت کنید، نباید از چیزی نگران شوید.


چگونه خانه های قدیمی را زیبا کنیم

بازسازی خانه قدیمی و تبدیل آن به یک خانه شیک و زیبای امروزی شاید کار هر کسی نباشد و به حضور یک مهندس یا طراح دکوراسیون در این زمینه نیاز پیدا کنید اما قبل از هر چیز لازم است خودتان بدانید که چه چیزی از خانه رویایی و ایده آل خود میخواهید ، از قسمت های سنتی یک خانه قدیمی کدام قسمت ها را دوست دارید و میخواهید حفظ کنید و کدام قسمت ها را دوست ندارید و دوست دارید با ترفند های تغییر دکوراسیون بپوشانید یا تغییر دهید دهید.


دکوراسیون خانه های قدیمی

اگر دکوراسیون نشیمن و ناهارخوری تان قدیمی است می توانید با استفاده از مبلمان های شیک و رنگهای جالبی که برای دیوار انتخاب می کنید، دکوراسیون بسیار شیک و جذابی را خلق کنید.

با استفاده از مبلمان های جدید و رنگ های جالب و زیبا دکوراسیون شیک و جذابی داشته باشید.


چگونه پذیرایی را تزیین کنیم

لوازم تزئینی که از اهمیت خواصی برخوردارند. گاهی یک گلدان و یا شمع تزیینی زیبا زیبایی فو ق العاده ای به اتاق پذیرایی می دهد. مهمترین نکته در انتخاب این گونه لوازم باز هم تناسب است. شما هرگز برای خانه ای که سبک ساده دارد نباید لوازم تزئینی خیلی ساده انتخاب کنید. یک ظرف و یا گلدان شیک و با طرحی تقریبا شلوغ و جذاب در یک دکوراسیون ساده و خلوت چشم نواز تر خواهد بود و در خانه هایی با دکوراسیون شلوغ برعکس.


ایده هایی برای زیبا کردن خانه

شیشه های خالی مربا و ترشی و گاهی لیوان های به جا مانده از یک ست کامل یا مقداری تور و پارچه بریده شده و به ظاهر بلامصرف می توانند لوازم جانبی دکوری بسیار زیبا و تکی باشند که در هیچ خانه ای مثل آنها را نمی توان پیدا کرد، فقط با چسباندن کمی تور و پارچه در اطراف آنها و استفاده به عنوان گلدان هایی زیبا یا ریختن مقداری مروارید یا سنگ و شن داخل آنها و گذاشتن چند شاخه گل مصنوعی یا شمع و خوشبو کننده در داخل آنها می توانیم زیباترین شمعدان و گلدان را داشته باشیم و حس خوب و شیرین خلاقیت و هنر دستی را بچشیم و بازیافت را به اطرافیانمان به زیباترین شکل نشان دهیم و آنها را نیز تشویق به این امر مهم اقتصادی کنیم.


چگونه خانه خود را زیبا کنیم

برای داشتن منزل زیبا در طراحی دست و دلباز باشید. خودتان را محدود نکنید و به خودتان اجازه بدهید که فرم پرده ‌ها را عوض کنید و با استفاده از پارچه های مقرون به صرفه در اتاق خواب از پرده‌های پف‌دار کوتاه یا پرده های کم چین اما بلند و ریخته استفاده کنید تا یک فضای متفاوت ایجاد شود. با عوض‌کردن مدل پرده به جای استفاده از ۱۰ متر می‌توانید با ۳ متر پارچه آن هم از نوع ارزان‌تر فضایی متفاوت برای اتاق خواب خود و بچه‌هایتان ایجاد کنید.


گردآوری: بخش مد

جزییات اولین تجربه کارگردانی تهیه‌کننده «ستایش»/ مصائب کرونایی

جزییات اولین تجربه کارگردانی تهیه‌کننده «ستایش»/ مصائب کرونایی

مجموعه: اخبار فرهنگی و هنری

تاریخ انتشار : سه شنبه, 18 آذر 1399 10:43


آرمان زرین‌کوب کارگردان فیلم سینمایی «میرجاوه» به تهیه‌کنندگی محسن چگینی عنوان کرد که «میرجاوه» فیلمی روانشناسانه و به‌تعبیری یک سایکودرام است. 

آرمان زرین‌کوب کارگردان فیلم سینمایی «میرجاوه» به تهیه‌کنندگی محسن چگینی که به تازگی پروانه ساخت دریافت کرده است، در گفتگو با خبرنگار مهر درباره این اثر سینمایی گفت: «میرجاوه» فیلمی اجتماعی است و یک موضوع روان‌شناسانه دارد، یعنی تقریباً می‌تواند سایکودارم باشد. فضایی دارد که ناخواسته با ورود آدمی تبدیل به فضایی عجیب و غریب و در نهایت منجر به بازگشایی اتفاقی می‌شود که سال‌ها پیش دفن شده بود.


تهیه‌کننده سریال تلویزیونی «ستایش» درباره شرایط تولید اولین تجربه کارگردانی خود در سینما هم توضیح داد: با توجه به شرایط کرونایی و مسایل دیگر مانند پیدا کردن بازیگران هنوز به این نتیجه نرسیده‌ایم چه زمانی ساخت این فیلم شدنی است. در چنین شرایطی برخی معتقدند که باید دست از تولید کشید و برخی بر این عقیده هستند که باید کار را ادامه داد به نظرم هم حرف گروه اول درست است و هم اینکه معیشت بچه‌های سینما به این تولیدات بستگی دارد. به هر حال در گروه‌های فیلمسازی عواملی حضور دارند که دستمزد کمی دریافت می‌کنند. این گروه با همین دستمزد کم یک خانواده را اداره می‌کنند، اگر تولیدات جریان نداشته باشند، نمی‌توانند وارد حرفه دیگری شوند و به سرعت نمی‌توانند تغییر حرفه بدهند.


وی افزود: اصلاً در چنین شرایطی خیلی از شغل‌های دیگر هم دچار مشکل شده‌اند یعنی یا راکد هستند یا بازاری ندارند بنابراین این افراد در گروه‌های فیلمسازی واقعاً آسیب پذیر هستند ضمن اینکه دولت هم حمایتی نمی‌کند پس باید تولیدات جریان داشته باشند تا زندگی این گروه از افراد دچار مشکل نشود. به همین دلیل هرچند هر دو دسته درست می‌گویند، جان افراد عزیز و مهم است و باید پیشکسوتان خودمان را حفظ کنیم چون تعداد آنها کم است ولی به هر حال آن گروه کم درآمد هم بخش دیگری از سینما هستند.


زرین‌کوب بیان کرد: هرچند امکان کنترل صددرصدی پروتکل‌های بهداشتی در طول ساخت یک فیلم نیست ولی به نظرم تا حدی می‌توان شرایط را بالانس کرد تا از میزان صدمه زدن به افراد کم کرد گاهی می‌بینیم که برخی ماسک نمی‌زنند یا به درستی از ماسک استفاده نمی‌کنند طبیعی است که در چنین شرایطی بیماری افزایش پیدا می‌کند. هرچند من می‌دانم رعایت این پروتکل‌ها در محیط‌های بسته سخت است ولی باید تلاش کنیم میزان آسیب کمتر شود.


وی در پایان با اشاره به همکاری با محسن چگینی گفت: آقای چگینی همکار من در تلویزیون و تهیه کننده بسیار باسابقه‌ای هستند، این همکاری از اینجا شکل گرفت که من و ایشان علاوه بر اینکه با یکدیگر همکار هستیم، دوست هم هستیم از همین رو من از ایشان خواهش کردن که تهیه‌کنندگی کار من را بپذیرد، ایشان هم بعد از خواندن فیلمنامه پذیرفتند تهیه کننده فیلم سینمایی «میرجاوه» باشند این در حالی است که «میرجاوه» یک فیلم بسیار جدی است در حالی که تخصص آقای چگینی در حوزه طنز است. با این حال در آثار جدی هم متخصص هستند از همین رو این همکاری برای من بسیار مناسب بود.


   مطالب مشابه



طرز تهیه کیک اسفنجی ساده به همراه فوت و فن قنادی ها

چی‌بپزم؟ کلوچه‌ی دو رنگ گُل‌گُلی

ترفندهای ساده عکاسی با استفاده از صفحه موبایل

دستور پخت کیک اسفنجی گردویی

طرز تهیه شیره خرما در خانه و نکات مهم تهیه آن

روش تهیه شور پاییزی + نکاتی برای تهیه شور

طرز تهیه چیز کیک به دو روش سرد و گرم

طرز تهیه 2 نوع کیک با آرد ذرت

طرز تهیه کیک سیب

طرز تهیه کیک موز