طرز تهیه نان رژیمی و خوش طعم برای صبحانه | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
مجموعه: غذاهای رژیمی
|
نکاتی برای تمیز کردن و بسته بندی مربا و مارمالاد | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
مجموعه: نکات مهم آشپزی اصولی در بهداشت مرباها بهداشت صحیح و سالم ماندن مواد غذائی، از عوامل مهم در نگهداری مواد غذائی می باشند. از طرفی استفاده از مواد غذائی با کیفیت و مرغوب و نگهداری آن در درجه حرارت مناسب مؤثر خواهد بود. بهداشت صحیح و سالم ماندن مواد غذائی، از عوامل مهم در نگهداری مواد غذائی می باشند. از طرفی استفاده از مواد غذائی با کیفیت و مرغوب و نگهداری آن در درجه حرارت مناسب و توجه به مدت زمان نگهداری هر نوع مادهی غذائی (تاریخ تولید و انقضای آن)، در سالم ماندن مواد غذائی مؤثر خواهد بود. چگونگی بهداشت مواد غذائی تمام سطوح آشپزخانه، ابزار و وسایل و دیگر تجهیزات موجود در آشپزخانه، باید کاملاً تمیز باشند. دستمال، هوله و دستگیره ها، باید کاملاً تمیز باشند و دستها را مرتب شست، بهویژه زمانی که با انواع گوشت و ماهی سر وکار دارید. داخل یخچال باید کاملاً تمیز باشد و از درجهی سرمایش مناسب برخوردار باشد (4o سانتیگراد یاo 40 فارنهایت). برای نابود کردن میکروبهائی که مواد غذائی را فاسد میکنند، باید انواع بطریها، شیشههای (مخصوص مربا و مارمالاد) و درپوش آنها را استریل کرد. اگر مواد غذائی را بناست مدتی نگهداری کنید، باید آن را به درستی بستهبندی کنید و مرتب آنها را کنترل نمائید و قبل از پایان تاریخ انقضا، آنها را مصرف کنید. اگر بوی نامطبوع و یا علائمی ناشی از فاسد شدن مواد غذائی مشاهده کردید، از مصرف آنها خودداری کنید. فر (تاون) شیشه ها و بطری ها و درپوش های آن ها را به خوبی با آب داغ بشوئید و خشک کنید. سپس به مدت 15 دقیقه، با درجهی حرارت 140 درجهی سانتیگراد و یا 275درجهی فارنهایت در فر (تاون) قرار دهید. انواع شیشه ها، بطری ها و درپوش آن ها را، با داغ ترین آب ماشین ظرفشویی شستشو دهید. مایکروویو این روش، برای بطریها و شیشههائی که دارای درپوش پیچی است، مناسب میباشد و برای شیشهها و یا بطریهائی که درِ قفلی دارند، مناسب نمیباشد. در هر یک از بطریها یا شیشههای مورد نظر، 4 قاشق سوپخوری آب بریزید. بعد آنها را به مدت 2 دقیقه در مایکروویو قرار دهید. سپس آنها را بیرون آورید و آبکشی کنید و با دستمال کاغذی، خشک نمائید. قرار دادن در آب جوش ظرف بزرگی را پر از آب کنید و انواع بطریها، شیشهها و درپوش آن ها را درون آب بگذارید و به آرامی آب را به جوش آورید. پس از به جوش آمدن آب، حرارت را خاموش کنید و بدین ترتیب، ظرف ها استریل می شوند. برای ضد عفونی و استریل کردن انواع پارچه ها یا دستمال هائی که در آشپزخانه استفاده میشود و حلقه های دور بطری ها، آن ها را درون ظرف جاداری بریزید و بر روی آنها آب جوش بریزید تا بدین روش استریل شوند. فرآیند حرارت دادن برای نگهداری طولانی مدت و جلوگیری از فاسد شدن مواد غذائی، باید بطری های حاوی انواع مربا، مارمالاد یا سس را - که در منزل تهیه کردهاید- حرارت دهید و این کار را می توان از طریق قرار دادن، ظروف در آب جوش انجام داد. حرارت دادن سبب می شود هوای باقیمانده در ظروف مخصوص مارمالاد و مربا، از آن خارج شود و درپوش شیشه ها محکم تر گردد و به شکل وکیوم شده درآیند. درپوش شیشه ها را بگذارید. در مورد شیشههائی که دارای درپوش پیچی و نوار لاستیکی میباشند، بهتر است نوار لاستیکی را عوض کنید و از نوار نو به جای آن استفاده کنید. در مورد شیشههائی که دارای در لولائی و قفل فلزی میباشند، پس از آنکه نوار لاستیکی را دور درپوش گذاشتید، قفل را به حالت آزاد قرار دهید (اگر درون فر میگذارید) و اگر بطریها را درون آبجوش قرار میدهید، قفل را به حالت محکم و فشرده ببندید. برخی از شیشهها دارای درپوش پلاستیکی و پیچی میباشند. اگر درون فر (تاون) قرار میدهید، بهتر است نوار لاستیکی درپوش را جدا کنید، سپس آن را درون فر (تاون) بگذارید. اگر از روش قرار دادن بطریها و شیشهها درون فر(تاون) استفاده میکنید، کف سینی در طبقهی وسط فر (تاون) قرار دهید و دمای فر (تاون) را به 150 درجهی سانتیگراد یا 300درجهی فارنهایت برسانید و به مدت 15 دقیقه، آنها را درفر (تاون) بگذارید. آنگاه شیشهها را از درون فر (تاون) بیرون بیاورید و درپوشهای آنها را بلافاصله محکم ببندید. اگر از روش قراردادن شیشهها و بطریها درون ظرف آب جوش استفاده میکنید، ابتدا شیشهها را درون پارچهی هولهای بپیچید. سپس آنها رادرون قابلمهی استیل - که پر از آب گرم کردهاید - قرار دهید. شیشهها نباید با یکدیگر در تماس باشند و میزان آب باید به حدی باشد که کاملاً روی بطریها را بپوشاند (5/2 سانتیمتر هم بالاتر). حالا در قابلمه را بگذارید و به تدریج درجهی حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش آید و به مدت زمان لازمه در آب جوش شناور باشند. سپس شیشهها را از درون آب جوش بیرون بیاورید و درپوش آنها را محکم سازید و یا اگر قفلی میباشند، قفل آنها را فوراً ببندید. برای اینکه از وکیوم شدن درپوش شیشه ها و یا بطری ها پس از حرارت دادن مطمئن شوید، باید پس از گذشت 24 ساعت از حرارت دادن شیشهها و بستن در آنها، به آرامی قفل درپوشهای قفلی را باز کنید و یا در شیشههای دارای درپوش لاستیکی و پیچی (2 تکه) درپوش پیچی را بردارید و با استفاده از نوک ناخن و انگشتان خود، بکوشید درپوش را بردارید. اگر درپوش درجای خود محکم بود و جابهجا نشد، مطمئن باشید که به خوبی وکیوم شده است، اما اگر به راحتی جابهجا شد، به خوبی وکیوم نشده است. پس از اتمام فرآیند حرارت دادن، شیشهها و بطریها را درون یخچال نگهدارید و محتویات آن را ظرف مدت دو هفته مصرف کنید. وکیوم کردن برای جلوگیری از آلوده شدن دوبارهی مواد غذائی درون شیشهها یا بطری ها در طولانی مدت، باید هوای داخل ظرف را کاملاً خارج کرد و این امر، با وکیوم کردن امکان پذیر می باشد. استفاده از روش های حرارت دادن و کنسرو کردن، از روشهای معمول برای وکیوم کردن ظروف می باشد. زمانی که شیشهها و بطریها حرارت داده میشوند، هوای درون ظروف بر اثر حرارت از ظرفها خارج میشود. برای وکیوم کردن مواد غذائی، آنها را درون پوشش پلاستیکی ضخیم بریزید. آنگاه با استفاده از دستگاه وکیوم، هوای درون پوشش پلاستیکی را خارج سازید. بستهبندیهای وکیوم شده، عمر نگهداری مواد غذائی وکیوم شده را افزایش میدهند. زیرا روشی مطمئن و مؤثر است و مواد غذائی وکیوم شده در فریزر عمر طولانیتری دارند.
جلوگیری از ورود هوا به درون شیشه ها و بطری ها (خارج کردن هوا) یکی از روشهای ساده و در عین حال مؤثر برای جلوگیری از ورود و رشد میکروارگانیزم های هوازی به درون مواد غذائی داخل شیشه ها و بطری ها، استفاده از یک لایه پوشش روغن و یا چربی بر روی مواد غذائی درون بطری می باشد. در این روش، پوشش روغن از رشد باکتری های هوازی - که برای زنده ماندن نیاز به اکسیژن دارند - جلوگیری می کند. از این شیوه، در زمان های قدیم برای حفظ و نگهداری گوشت پخته و مواد غذائی دارای آب نمک مانند زیتون و انواع پنیر، استفاده می کردند. اما امروزه روش های نوین جایگزین این روش شده است، ولی با این حال، هنوز یکی از روشهای مطمئن و خانگی میباشد. مواد غذائی که با این روش (استفاده از روغن و یا چربی) نگهداری میشوند، حتماً باید همیشه در یخچال نگهداری شوند.
|
راهنمای خرید دستگاه تصفیه کننده آب | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
مجموعه: مهارتهای زندگی دستگاه های تصفیه کننده آب، نه تنها آب آشامیدنی شما را تمیز می کنند، بلکه طعم آن را بهبود می بخشند و بوهای آن را هم از بین می برند. آب ماده ای بسیار ضروری برای بدن ماست اما نوشیدن آبی که پر از مواد شیمیایی و آلاینده های دیگر باشد نه تنها هیچ سودی ندارد بلکه آسیب های زیادی هم به بدن وارد می کند. تصفیه کن های آب، مواد شیمیایی، باکتری ها، زنگ و دیگر آلاینده های موجود در آب را از بین می برند. اگر قصد خرید تصفیه کن آب دارید، خواندن اطلاعات کوتاهی که در پی آمده ممکن است مفید باشد. طبق تحقیقات سازمان بهداشت آمریکا FDA و سازمان بهداشت بین المللی NSF، کسانی که در طول عمر خود از آب آشامیدنی سالم استفاده می کنند، سلامت بیشتری نسبت به دیگر افراد دارند و همچنین طول عمر این افراد نیز افزایش میابد، پس نوشیدن آب تصفیه شده برای هر فرد فواید بسیار زیادی دارد، چون همه ما روزانه میزان قابل توجهی آب را به گونه های مختلف همچون : قهوه، آب آشامیدنی، چای، غذا و… مصرف میکنیم پس این مایع حیاتی تاثیر بسزایی بر سلامت بدن انسان دارد. انواع دستگاه تصفیه آب خانگی
توجه داشته باشید که این دو مدل هیچ برتری خاصی در فرآیند تصفیه آب نسبت به یکدیگر نداشته و هر دو مدل دستگاه از فرآیندی یکسان برای تصفیه آب بهره میبرند و قدرت تصفیه یکسانی دارند. تفاوت عمده این دستگاه ها با یکدیگر در این است که عموماً سیستم های رومیزی به دلیل طراحی ظاهری قیمت بالاتری داشته و فیلترها و قطعات استفاده شده در آنها نیز معمولاً بهصورت اختصاصی برای همان مدل دستگاه تصفیه آب طراحی شده اند؛ بنابراین مصرف کننده در هنگام تعویض فیلتر آب و یا بروز مشکل در قطعات دستگاه ممکن است با مشکلاتی برای تهیه فیلترها و قطعات جایگزین روبرو شود و همچنین هزینه بیشتری را برای تأمین آنها بپردازد؛ بنابراین پیشنهاد ما این است که در صورت اهمیت بسیار بیشتر سلامت آب نسبت به شکل ظاهری دستگاه، از دستگاه تصفیه آب زیر سینکی استفاده کنید. برند دستگاه
جنس پلاستیک
گردآوری: بخش خانه داری
|
چگونه خانه خود را زیبا کنیم |
مجموعه: دکوراسیون و چیدمان چگونه خانه را تزیین کنیم: کارهای هنری را در کنار هم آویزان کنید. از آویزان کردن مجموعهای از تابلوها در کنار هم نگران نباشید. لازم نیست حتما تابلوهای گرانقیمت داشته باشید و با آویزانکردن یکی از آنها احساس کنید که درست ترین کار را انجام داده اید. گاه با قراردادن چند قاب ساده با نقاشیهای ساده می توانید مجموعهای دلنشین فراهم کنید. اگر از ترکیب رنگ سر دربیاورید و هماهنگی لازم را در کنار هم قرار دادن آنها رعایت کنید، نباید از چیزی نگران شوید. چگونه خانه های قدیمی را زیبا کنیم بازسازی خانه قدیمی و تبدیل آن به یک خانه شیک و زیبای امروزی شاید کار هر کسی نباشد و به حضور یک مهندس یا طراح دکوراسیون در این زمینه نیاز پیدا کنید اما قبل از هر چیز لازم است خودتان بدانید که چه چیزی از خانه رویایی و ایده آل خود میخواهید ، از قسمت های سنتی یک خانه قدیمی کدام قسمت ها را دوست دارید و میخواهید حفظ کنید و کدام قسمت ها را دوست ندارید و دوست دارید با ترفند های تغییر دکوراسیون بپوشانید یا تغییر دهید دهید. دکوراسیون خانه های قدیمی اگر دکوراسیون نشیمن و ناهارخوری تان قدیمی است می توانید با استفاده از مبلمان های شیک و رنگهای جالبی که برای دیوار انتخاب می کنید، دکوراسیون بسیار شیک و جذابی را خلق کنید. با استفاده از مبلمان های جدید و رنگ های جالب و زیبا دکوراسیون شیک و جذابی داشته باشید. چگونه پذیرایی را تزیین کنیم لوازم تزئینی که از اهمیت خواصی برخوردارند. گاهی یک گلدان و یا شمع تزیینی زیبا زیبایی فو ق العاده ای به اتاق پذیرایی می دهد. مهمترین نکته در انتخاب این گونه لوازم باز هم تناسب است. شما هرگز برای خانه ای که سبک ساده دارد نباید لوازم تزئینی خیلی ساده انتخاب کنید. یک ظرف و یا گلدان شیک و با طرحی تقریبا شلوغ و جذاب در یک دکوراسیون ساده و خلوت چشم نواز تر خواهد بود و در خانه هایی با دکوراسیون شلوغ برعکس. ایده هایی برای زیبا کردن خانه شیشه های خالی مربا و ترشی و گاهی لیوان های به جا مانده از یک ست کامل یا مقداری تور و پارچه بریده شده و به ظاهر بلامصرف می توانند لوازم جانبی دکوری بسیار زیبا و تکی باشند که در هیچ خانه ای مثل آنها را نمی توان پیدا کرد، فقط با چسباندن کمی تور و پارچه در اطراف آنها و استفاده به عنوان گلدان هایی زیبا یا ریختن مقداری مروارید یا سنگ و شن داخل آنها و گذاشتن چند شاخه گل مصنوعی یا شمع و خوشبو کننده در داخل آنها می توانیم زیباترین شمعدان و گلدان را داشته باشیم و حس خوب و شیرین خلاقیت و هنر دستی را بچشیم و بازیافت را به اطرافیانمان به زیباترین شکل نشان دهیم و آنها را نیز تشویق به این امر مهم اقتصادی کنیم. چگونه خانه خود را زیبا کنیم برای داشتن منزل زیبا در طراحی دست و دلباز باشید. خودتان را محدود نکنید و به خودتان اجازه بدهید که فرم پرده ها را عوض کنید و با استفاده از پارچه های مقرون به صرفه در اتاق خواب از پردههای پفدار کوتاه یا پرده های کم چین اما بلند و ریخته استفاده کنید تا یک فضای متفاوت ایجاد شود. با عوضکردن مدل پرده به جای استفاده از ۱۰ متر میتوانید با ۳ متر پارچه آن هم از نوع ارزانتر فضایی متفاوت برای اتاق خواب خود و بچههایتان ایجاد کنید. گردآوری: بخش مد |
جزییات اولین تجربه کارگردانی تهیهکننده «ستایش»/ مصائب کرونایی | |||||||||||||||||||||||||||||
مجموعه: اخبار فرهنگی و هنری تاریخ انتشار : سه شنبه, 18 آذر 1399 10:43 آرمان زرینکوب کارگردان فیلم سینمایی «میرجاوه» به تهیهکنندگی محسن چگینی عنوان کرد که «میرجاوه» فیلمی روانشناسانه و بهتعبیری یک سایکودرام است. آرمان زرینکوب کارگردان فیلم سینمایی «میرجاوه» به تهیهکنندگی محسن چگینی که به تازگی پروانه ساخت دریافت کرده است، در گفتگو با خبرنگار مهر درباره این اثر سینمایی گفت: «میرجاوه» فیلمی اجتماعی است و یک موضوع روانشناسانه دارد، یعنی تقریباً میتواند سایکودارم باشد. فضایی دارد که ناخواسته با ورود آدمی تبدیل به فضایی عجیب و غریب و در نهایت منجر به بازگشایی اتفاقی میشود که سالها پیش دفن شده بود. تهیهکننده سریال تلویزیونی «ستایش» درباره شرایط تولید اولین تجربه کارگردانی خود در سینما هم توضیح داد: با توجه به شرایط کرونایی و مسایل دیگر مانند پیدا کردن بازیگران هنوز به این نتیجه نرسیدهایم چه زمانی ساخت این فیلم شدنی است. در چنین شرایطی برخی معتقدند که باید دست از تولید کشید و برخی بر این عقیده هستند که باید کار را ادامه داد به نظرم هم حرف گروه اول درست است و هم اینکه معیشت بچههای سینما به این تولیدات بستگی دارد. به هر حال در گروههای فیلمسازی عواملی حضور دارند که دستمزد کمی دریافت میکنند. این گروه با همین دستمزد کم یک خانواده را اداره میکنند، اگر تولیدات جریان نداشته باشند، نمیتوانند وارد حرفه دیگری شوند و به سرعت نمیتوانند تغییر حرفه بدهند. وی افزود: اصلاً در چنین شرایطی خیلی از شغلهای دیگر هم دچار مشکل شدهاند یعنی یا راکد هستند یا بازاری ندارند بنابراین این افراد در گروههای فیلمسازی واقعاً آسیب پذیر هستند ضمن اینکه دولت هم حمایتی نمیکند پس باید تولیدات جریان داشته باشند تا زندگی این گروه از افراد دچار مشکل نشود. به همین دلیل هرچند هر دو دسته درست میگویند، جان افراد عزیز و مهم است و باید پیشکسوتان خودمان را حفظ کنیم چون تعداد آنها کم است ولی به هر حال آن گروه کم درآمد هم بخش دیگری از سینما هستند. زرینکوب بیان کرد: هرچند امکان کنترل صددرصدی پروتکلهای بهداشتی در طول ساخت یک فیلم نیست ولی به نظرم تا حدی میتوان شرایط را بالانس کرد تا از میزان صدمه زدن به افراد کم کرد گاهی میبینیم که برخی ماسک نمیزنند یا به درستی از ماسک استفاده نمیکنند طبیعی است که در چنین شرایطی بیماری افزایش پیدا میکند. هرچند من میدانم رعایت این پروتکلها در محیطهای بسته سخت است ولی باید تلاش کنیم میزان آسیب کمتر شود. وی در پایان با اشاره به همکاری با محسن چگینی گفت: آقای چگینی همکار من در تلویزیون و تهیه کننده بسیار باسابقهای هستند، این همکاری از اینجا شکل گرفت که من و ایشان علاوه بر اینکه با یکدیگر همکار هستیم، دوست هم هستیم از همین رو من از ایشان خواهش کردن که تهیهکنندگی کار من را بپذیرد، ایشان هم بعد از خواندن فیلمنامه پذیرفتند تهیه کننده فیلم سینمایی «میرجاوه» باشند این در حالی است که «میرجاوه» یک فیلم بسیار جدی است در حالی که تخصص آقای چگینی در حوزه طنز است. با این حال در آثار جدی هم متخصص هستند از همین رو این همکاری برای من بسیار مناسب بود.
|