فروشگاه

فروشگاه اینترنتی

فروشگاه

فروشگاه اینترنتی

طرز تهیه شیرینی آب دندون، شیرینی سنتی مازندران

طرز تهیه شیرینی آب دندون، شیرینی سنتی مازندران

مجموعه: آموزش شیرینی پزی



مواد لازم برای شیرینی آب دندون :

 روغن جامد یا کره یا مخلوط هر دونصف پیمانه 
پودرقند  نصف پیمانه
زرده تخم مرغ یک عدد 
 پودر هلیک قاشق چایخوری 
آرد سفید قنادینصف پیمانه
آرد برنجسه چهارم پیمانه
بکینگ پودریک چهارم قاشق چایخوری
 تخم خرفهبه میزان لازم
زعفران دم کردهبه دلخواه


طرز تهیه شیرینی آب دندون :

پودر قند را الک کرده و همراه روغن جامد با همزن برقی هم می زنیم تا رنگ آن تغییر کند بعد زرده‌ تخم‌ مرغ پودر هل و اضافه می کنیم و هم می زنیم. همزن و می گذاریم کنار و آرد سفید، آرد برنج و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده، الک می کنیم و یک باره روی مواد ریخته، یک کم با قاشق هم می زنیم، سپس با دست خمیر را جمع می کنیم (اگر جمع نشد یک قاشق گلاب بریزید بیشتر نریزید سفت می شود).


اگر دوست دارید مقداری زعفران دم کرده اضافه کنید اگر زعفران می ریزید دیگر گلاب نریزید. خمیر و در کیسه فریزر گذاشته و یک ساعت داخل یخچال استراحت می دهیم بعد از یک ساعت فر را روشن می کنیم تا گرم شود کف سینی مورد نظرمان کاغذ روغنی می گذاریم.


از خمیرمان توپ هایی به اندازه گردو یا فندق برداشته، گرد کرده و روی آنها طرح می زنیم و تخم خرفه می پاشیم. در سینی فر چیده و آن را در فر با حرارت صد و هشتاد درجه به مدت بیست دقیقه قرار می دهیم.


گردآوری: بخش آشپزی

نحوه تشخیص روغن زیتون اصل

نحوه تشخیص روغن زیتون اصل

مجموعه: نکات مهم آشپزی

روغن زیتون درصد چربی غیر اشباع بالاتری نسبت به دیگر روغن های خوراکی دارد. روغن زیتون با کیفیت، خاصیت ضد سرطانی دارد و البته از طعم عالی برخوردار است.

روغن زیتون درصد چربی غیر اشباع بالاتری نسبت به دیگر روغن های خوراکی دارد. روغن زیتون با کیفیت، خاصیت ضد سرطانی دارد و البته از طعم عالی برخوردار است. تقلب همچنان یک مشکل عمده در تجارت روغن زیتون است که این تقلب با روغن های پایه و روغن نارنجی صورت گرفته است.


توصیه ما به شما: بطری های کوچک روغن ارگانیک را بخرید. آنرا امتحان کنید، روغن زیتون فوق العاده با کیفیت باید برای همه نوع پخت و پز استفاده شود، نه تنها برای استفاده در نان و سس سالاد. چنین روغن هایی ارزان نیستند، زیرا به کشت دقیق نیاز دارند که در این صورت روغن زیتون طعم و مزه خود را را حفظ می کند. اما مزیت های آن ارزش بیشتری دارند.


جدیدترین پژوهش ها نشان می دهد که افزودن مقادیر زیادی روغن زیتون به رژیم غذایی در برابر آسیب سلولی که می تواند به سرطان منجر شود، اثر محافظتی دارد. در عین حال، روغن زیتون حاوی اسیدهای چرب از جمله اسید اولئیک، اسید پالمیتیک، اسید لینولئیک و مقدار بسیار اندکی اسید لینولنیک و مواد آنتی اکسیدان، کاروتنوئیدها و ویتامین‌های A و E است که مصرف آن همواره توصیه می شود.


چگونه یک روغن زیتون مرغوب و با کیفیت انتخاب کنیم؟

برای انتخاب روغن مرغوب، بهتر است اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی زیتون یا سبزی یا سیب بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است. اگر بوی فلزی احساس کردید، بدانید که روغن، نامرغوب یا فاسد است.


مرحله بعدی، چشیدن روغن است. برای این کار طوری روغن را روی زبان بریزید که سقف دهان را نپوشاند. مزه روغن نامرغوب روی زبان به کندی پخش می شود. برخی روغن‌های خوب در عقب دهان مزه تندی ایجاد می کند که نشانه برداشت زیتون نارس است و با افزایش رسیدگی، مقدار تندی آن کاهش می یابد.


رنگ روغن

فراموش نکنید رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای تعیین کیفیت روغن نیست زیرا به راحتی می توان در آن تقلب کرد. به علاوه هر نوع زیتون، رنگ مخصوص خود را دارد و یا حتی اگر مقدار برگ های آن همراه دانه زیاد باشد، رنگ روغن حاصل را تغییر می دهد.


   مقالات مشابه

تشخیص خاتم کاری اصلی

مشخصات فرش عتیقه (قدیمی): نحوه تشخیص، مراقبت و ترمیم قالی آنتیک

در عین حال، گاهی فروشندگان شیشه های روغن زیتون را در پشت ویترین یا در قفسه در معرض نور قرار می دهند و بدون آنکه توجه داشته باشند همه خواص این روغن مفید را از آن می گیرند زیرا نور موجب از بین رفتن بسیاری از مواد آنتی اکسیدان موجود در روغن زیتون می‌شود که برای مقابله با امراض و بیماری‌ها لازم‌ است. از مصرف روغن هایی که در ظروف شفاف و در معرض نور و حرارت نگهداری شده، خودداری کنید و در منزل آن را در جای خشک و خنک و تاریک قرار دهید. در ظرف را بلافاصله بعد از مصرف ببندید زیرا روغن زیتون به سرعت بو و مزه غذاهای مختلف را به خود می گیرد و در اثر تماس با اکسیژن هوا فاسد می شود.


نگهداری روغن

ظروف سرامیکی یا پلاستیکی تیره بهتر از ظروف پلی اتیلنی شفاف هستند. در عین حال، این روغن را در شرایط مناسب می‌توان ۱۲۰ تا ۱۹۰ روز نگهداری کرد.


تست دو مرحله ای برای تعیین خلوص روغن زیتون

دو تا چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون را در شیشه مربا بریزید. در آن را محکم ببندید.
شیشه را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
اگر روغن به حالت انجماد در بیاید چربی تکثیر نشده و روغن زیتون طبیعی است.
اگر روغن به صورت مایع باقی بماند، روغن چندگانه ی غیر اشباع است و روغن زیتون طبیعی نیست.


   مطالب مشابه

سرکه هندوانه به عنوان سس برای سالاد سبزیجات

چه کسانی نباید واکسن کرونا را آزمایش کنند؟

نحوه تشخیص چرم اصل از تقلبی

راه های تشخیص چرم طبیعی از مصنوعی

هشدار رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری: شروع موج بعدی کرونا در تهران از دو هفته آینده!/ تعرفه آزمایش کرونا اعلام شد

راههای تشخیص ماهی تازه

نحوه تشخیص روغن زیتون اصل

نحوه تشخیص سالم بودن تخم مرغ

نحوه تشخیص آبلیموی اصل و تقلبی

راههای تشخیص برنج ایرانی اصل


چگونه تلخی زیتون را بگیریم؟

چگونه تلخی زیتون را بگیریم؟

مجموعه: نکات مهم آشپزی


اگر می خواهید زیتون را خود در منزل عمل آورید این مطلب به شما کمک می کند تا این کار را به بهترین وجه انجام دهید بتوانید به راحتی بتوانید مهارت گرفتن تلخی زیتون را یاد بگیرید.

اگر می خواهید زیتون را خود در منزل عمل آورید این مطلب به شما کمک می کند تا این کار را به بهترین وجه انجام دهید:


اصولا زیتون ها به سه صورت کنسروی - شکسته و بی هسته هستند.


زیتون شکسته زیتونی است که مراحل روغن گیری آن انجام شده است و زیتون بی هسته همان زیتون کنسروی است (روغن کشی نشده است) و برای تهیه ی زیتون پرورده و یا تزپین کردن با فلفل قرمز و بسته بندی های خوشگل استفاده می شود.


در هرحال همه ی زیتون ها یک تلخی دارند و تنها راه گرفتن تلخی آنها خواباندن در آب نمک و شستشوی چند باره ی آنها است تا طعم تلخی آن به حد مورد انتظار شما از بین برود. (می توان در روز حدود سه الی چهار بار زیتون ها را می شویم و مجددا در آب نمک بریزیم)


در آخر که طعم مطلوب را پیدا کرد مجددا زیتون ها را در آب نمک بریزید شوری آن به اندازه ای باشد که خوراک آن برای شما مطبوع است (نه بی نمک و نه شور) و مثلا اگر در سطل های پلاستیکی سایز ماست های سه کیلویی می ریزیم. روی آن 1 یا 2 قاشق روغن زیتون و گلپر (یک قاشق) بریز معمولا زیتون را در جای خنک می گذارند و سعی کن این جای خنک یخچال نباشد.


معمولا زیتون های سبز یا زیتون هایی که اندکی مانده تا رسیده شوند را برای مدتی در محلول های قلیایی می خوابانند تا تلخی گوشت آنها گرفته شود. سپس مدتی در آب می خوابانند و سرانجام در ظرف محتوی محلول کم نمک (مخلوط آب، نمک و سرکه) نگه می دارند یا اینکه از همان ابتدا فرآیند گرفتن تلخی را تنها با آب نمک انجام می دهند.


زیتون را به این روش حتی در خانه نیز می‌توان عمل آورد، اما به دلیل وقت گیر بودن این فرآیند، بیشتر مصرف کنندگان، زیتون آماده را ترجیح می دهند. بعضی از زیتون ها پس از عمل آوردن سیاه می شوند. اگر زیتون پس از بیرون آوردن از قلیاب مدتی در معرض هوا قرار ‌گیرد، رنگش به سیاهی می زند. البته رنگ زیتون بیش از همه به نوع آن مربوط می شود.


در مورد محلول های قلیایی خوراکی (ترکیب آب و بی کربنات ها مثل جوش شیرین و آهک (که برای مربای بالنگ استفاده می شود)


چگونه زیتون را شیرین کنیم؟

روش شیرین کردن زیتون تلخ به وسیله سود سوزآور(Naoh):

۱) جهت شیرین کردن زیتون به وسیله سود ابتدا میوه‌های زیتون تازه چیده شده را پس از تمیز کردن و حذف شاخ و برگ و میوه‌های زخمی و بیمار یا آفت‌زده، داخل بشکه با هر ظرف مناسبی ریخته و آب معمولی به آن اضافه کرده؛ به‌طوری که بعد از فرو نشستن زیتون‌ها، تا حدود ۱۵ سانتی‌متر آب بالای زیتون‌ها قرا گیرد.


۲) در مرحله دوم شیرین کردن زیتونها باید حجم آب را (حجم آب، موجود در ظرف) را اندازه‌گیری نمائید تا مشخص شود چند لیتر است (از بطری‌های ۵/۱ لیتری نوشابه می‌توان استفاده کرد).


۳) جهت شیرین کردن زیتونها برای هر لیتر آب ۲۰ گرم سود (NaOH) در نظر گرفته و سود را داخل حجم آب موردنظر در ظرفی ریخته و ضمن رعایت احتیاط برای چند دقیقه با یک قطعه چوب تمیز هم بزنید تا سود کاملاً حل شود.


۴) با احتیاط و بدون آنکه محلول با دست و پوست بدن تماس حاصل کند و یا قطرات آن به چشم آسیب برساند؛ محصول را روی زیتون ریخته و در ظرف را ببندید. پس از گذشت ۱۲-۱۰ ساعت برای زیتون‌های گروه ۱ و ۱۰-۸ ساعت برای زیتون‌های گروه ۲ در ظرف را باز کنید (طی این مدت بهتر است چند مرتبه محتویا ظرف را هم بزنید) رنگ محلول کاملاً قهوه‌ای تیره شده است.


۵) قبل از ریختن محلول تیره رنگ، چند دانه زیتون را با احتیاط با وسیله‌ای بیرون آورده و خوب شسشو داده و چند دقیقه در آب سرد قرار دهید. مطمئن که شدید آب تغییر رنگ نمی‌دهد. دانه‌های زیتون را با زبان امتحان کنید. چنانچه مزه تلخ احساس نشد؛ اقدام به ریختن محلول تیره رنگ نمائید در غیر این صورت هنوز باید زیتون درون محلول باقی بماند.


۶) پس از آنکه مطمئن شدید؛ زیتون ها تلخ زدائی شده اند؛ محلول تیره رنگ را با احتیاط دور بریزید (توجه داشته باشید که این محلول قلیائی است و پای گیاهان یا درون باغچه ریخته نشود).


۷) زیتون های موجود داخل ظرف را با آب معمولی طی ۲-۱ روز با تعویض آب به دفعات بشوئید که رنگ آب دیگر تغییر نکند.


۸) برای خنثی شدن باقیمانده احتمالی سود به ازاء هر ۱۰ لیتر آب ۱ لیتر سرکه اضافه نمائید و پس از یک شبانه روز، ۳-۲ مرتبه آب ظرف را عوض کنید.


۹) سپس آب زیتون ها را ریخته و آنها را به مدت ۳۰-۲۰ ساعت داخل آب نمک ۷ درصد (۷۰ گرم نمک در هر لیتر آب) نگهداری نمائید.


۱۰) در نهایت زیتون ها را از آب نمک ۷ درصد درآورده و به آب نمک ۴ درصد بهتر است. آب نمک را جوشانده و پس از خنک شدن روی زیتون ها ریخت و سپس زیتون ها را به ظروف مناسب و کوچک برای مصرف یا فروش انتقال داده لازم به ذکر است؛ ظروف شیشه ای به‌علت بهداشتی بودن برای نگهداری زیتون در اولویت قرار دارد.


بیشتر بخوانید: خواص زیتون و روغن زیتون در احادیث ائمه اطهار


طرز تهیه زیتون شور:

در این روش باید بر روی میوه زیتون تمیز شده خراشی ایجاد کنید. ایجاد خراش می تواند به صورت خراشیدن پوست میوه زیتون  از ۴ طرف باشد و یا ضربه زدن به میوه زیتون به نحوه ای که پوست میوه خراشیده شود و یا اینکه با چاقو از دو طرف زیتون برش های عمیقی تا هسته بزنید تا آب تا مرکز میوه‌ها نفوذ کند.


سپس زیتون های شکسته شده خوب شسته و درون ظرفی که حداقل دو برابر حجم زیتون گنجایش داشته باشد ریخته و ظرف با آب ساده و سرد پر کنید. به مدت ۱۰-۷ روز بطور مرتب هر صبح آب ظرف را تعویض کنید. در این حالت زیتون‌ها بطور نسبی تلخ زدایی می‌شوند. باید توجه داشت که ظرف آب و زیتون در آفتاب یا مکان گرم نگهداری نشود.


اگر در خلال این مدت گندیدگی در زیتون ها مشاهده شد، افزودن کمی نمک توصیه می شود. سپس زیتون‌ها را به مدت ۳ هفته، داخل آب نمک غلیظ (۱۰-۱۲%) قراردهید.  آب نمک بهتر است با آب جوشانیده و سرد تهیه شود و برای شور کردن آب بهتر است از سنگ نمک استفاده کرد و حتی الامکان از نمک یددار استفاده نشود.


زیتون‌ها با کمک سبدهای پلاستیکی در زیر آب قرار می گیرند. به جای سبد می توان از توری های پلاستیکی مناسب بطوریکه زیتون ها کاملا در آب غوطه ور شوند استفاده کرد. زیتون ها روی آب می آیند و برای همین باید به کمک توری یا آبکش زیتون ها را داخل آب فرو کنید و گرنه زیتون هایی که روی آب و در مرز هوا و آب هستند دچار گندیدگی می شوند.


   مقالات مشابه

چگونه لکه های قهوه را از فرش جدا کنیم

چگونه یک لکه گریس را از روی فرش حذف کنیم

چگونه رومیزی انتخاب کنیم

چگونه پرده های مناسب را انتخاب کنید

چگونه چروک های پرده را ازبین ببریم

چگونه یک بالش مناسب انتخاب کنیم؟

چگونه مناسب ترین پارکت را انتخاب کنیم؟

چگونه میز عسلی مناسب خانه‌ خود را انتخاب کنیم؟

چگونه آباژوری متناسب با دکوراسیون خانه تان بخرید

چگونه یک تابلو روان با توجه به نیازمان انتخاب کنیم


در طی هفته دوم و سوم چنانچه غلظت آب نمک کم شود، باید تا حدود غلظت فوق اضافه شود. برای نمک زدایی، زیتون ها را از آب نمک خارج نموده و به مدت  ۴۸ ساعت داخل آب خالص قرار داده و چند مرتبه آب را تعویض کنید. سپس درآب نمک ۳ درصد و سرکه ۳ درصد نگهداری کنید. زیتون شور خانگی سالم و خوشمزه شما آماده است. همان طور که گفته شد، با استفاده از این روش همچنان کمی طعم تلخی در زیتون باقی می ماند و یکی از مصارف این زیتون های سبز شکسته، تهیه زیتون پرورده می باشد.


   مطالب مشابه

به چه نکاتی در خرید فرش دقت کنیم

بوی زهم مرغ را چگونه از بین ببرم؟

چگونه عکاسی کنید

چگونه تندی غذا را کم کنیم

چگونه هر روز یک چیز جدید یاد بگیریم؟

چگونه سبزیجات را خشک کنیم؟

لباس های جین را چگونه بشوییم؟

چگونه سوختگی روی فرش را از بین ببریم؟

یک قالی چگونه بافته می شود

چگونه سرکه را طعم دار کنیم



گردآوری: بخش آشپزی


فضای ذخیره سازی رایگان چیست؟معرفی چند سرویس‌ ارائه دهنده فضای ذخیره سازی رایگان

فضای ذخیره سازی رایگان چیست؟معرفی چند سرویس‌ ارائه دهنده فضای ذخیره سازی رایگان

مجموعه: متفرقه اینترنت و کامپیوتر

فایل‌ها و اطلاعات ما هر لحظه در معرض نابودی قرار دارند. این اتفاق ممکن است با دزدیده شدن موبایل، سوختن هارد یا ویروسی شدن آن رخ دهد. علاوه بر این، برای همه ما پیش آمده که بخواهیم در هر لحظه به فایل‌ها و اطلاعاتمان دسترسی داشته باشیم. اما چاره چیست؟ 


با استفاده از ذخیره سازی ابری، از هر جایی به داده های خود دسترسی داشته باشید.

ذخیره سازی ابری اصطلاحی است که اشاره به فضای آنلاینی دارد که شما می توانید داده ها و اطلاعات خود را در آن ذخیره سازی کنید. همان طور که شما اطلاعات مورد نیاز خود را دستگاه های ذخیره ساز فیزیکی مثل هارددیسک های اکسترنال یا فلش ها ذخیره می کنید، ذخیره سازی ابری یک راه مطمئن برای ذخیره کردن اطلاعات مهم شما از راه دور است.


در اصل فضای ابری مجموعه ای از کامپیوترهای به هم متصل است که طراحی شده اند تا به عنوان یک اکوسیستم واحد فعالیت کنند. فضاهای ابری ایجاد شده اند تا یک یا چند سرویس مختلف را (اعم از فضای ذخیره سازی، ارسال و دریافت داده و امکان استفاده از نرم افزارهای مختلف) عرضه کنند، تا کاربرانی مثل ما و شما بتوانند از راه دور از این سرویس ها استفاده نمایند.

نتیجه این امر بدین صورت می گردد که کاربران مجبور نیستند خود فضای ابری یا سرویس های مورد استفاده را هر بار روی سیستم (یا سیستم هایشان) نصب کنند.


در این مطلب قصد داریم به معرفی سرویس‌های ارائه دهنده فضای ذخیره سازی رایگان بپردازیم با ما همراه باشید.



گوگل درایو (Google Drive):

اگر کاربر گوگل هستید، پیش از این از گوگل درایو مثلا برای ذخیره کردن فایل‌های ضمیمه جیمیل استفاده کرده‌اید. با این وجود، اگر کسی آدرس جیمیل هم نداشته باشد می‌تواند با ساختن یک اکانت گوگل از فضای ذخیره سازی رایگان استفاده کند. گوگل همچنین در حال راه اندازی گوگل وان به عنوان جایگزینی برای گوگل درایو است که البته هنوز در همه مناطق دنیا قابل استفاده نیست.

با 15 گیگابایت فضای ذخیره سازی رایگان ابری، گوگل درایو فضای بسیار مناسبی را در اختیار کاربرانش قرار می‌دهد که گاهی طی وقایع مختلفی امکان افزایش این فضا به میزان کمی (مثلا 2 گیگابایت) وجود دارد. تنها نکته‌ای که باید به آن اشاره کرد این است که سایر سرویس‌هایی مانند جیمیل و گوگل فوتوز که کاربر از آن‌ها استفاده می‌کند در این فضای ذخیره سازی رایگان سهیم هستند.


برنامه‌های موبایل این سرویس هم برای دسترسی آسان کاربران iOS و اندروید وجود دارد. با استفاده از اپلیکیشن دسکتاپ پشتیبانگیری و همگام سازی گوگل درایو می‌توانید فایل‌هایتان را بین رایانه و فضای ذخیره سازی رایگان خودتان همگام سازی کنید.



Microsoft OneDrive :

OneDrive (که قبلا با نام Sky Drive شناخته می‌شد) نیز برای آن دسته از کاربرانی که می‌خواهند بدون پرداخت هزینه از فضاهای ذخیره سازی ابری استفاده کنند، گزینه‌ی مناسبی است. این سرویس به شما 25 گیگابایت فضا برای ذخیره سازی می‌دهد و محیط کاربری آن دقیقا شبیه محیط کاری ویندوز (Windows Explorer) است.


ویژگی کلیدی سرویس OneDrive این است که می‌توانید در عین اشتراک گذاری فایل ها، در File Manager آن به ایجاد و ویرایش اسناد آفیس بپردازید. همچنین گزینه ای برای Drag و Drop کردن فایل‌ها از هارد دیسک کامپیوتر به منظور آپلود آن‌ها نیز وجود دارد. در زمان Sky Drive فقط می‌توانستید از طریق وب سایت به این سرویس دسترسی پیدا کنید، اما اکنون نرم افزار OneDrive برای دستگاه‌های مک، ویندوز، Android، iOS، Windows Phone، Windows Tablet و حتی برای Xbox نیز در دسترس است. همانند سرویس ابری گوگل، برای دسترسی داشتن به این سرویس نیاز به ساخت حساب کاربری جدید در وب سایت مایکروسافت نیست و با همان اکانت ایمیل Live خود می توانید به OneDrive دسترسی داشته باشید.

باکس (Box) :

Box برنامه رسمی شرکت باکس است که یکی از معتبرترین شرکت های ارائه دهنده فضای ابری است. اپلیکیشن باکس را می توانید روی ویندوز، مک، اندروید، iOS، ویندوفون و بلک بری نصب کنید. با استفاده از این اپلیکیشن می توانید تمام اطلاعات موبایل تان را از هر جنسی که باشد ذخیره کنید. مزیت این نرم افزار رابط کاربری ساده و آسان آن امکان استفاده از آن در حالت آفلاین، ابزار حرفه ای جستجو و کش کردن خودکار فایل ها برای دسترسی سریع است.



آمازون درایو (Amazon Drive):

آمازون درایو به کاربرانی که می خواهند فایل، عکس و ویدئو ذخیره سازی کنند، 5 گیگ فضای ابری برای ذخیره سازی می دهد. اگر کاربر حساب وِیژه آمازون داشته باشد، می تواند به صورت نامحدود عکس ذخیره کند و 5 گیگی فضا هم برای فایل هایی با فرمت های دیگر در اختیار دارد. افرادی که فضای بیشتری نیاز دارند می توانند با پرداخت هزینه مربوطه 100 گیگابایت یا یک ترابایت فضا خریداری کنند.

 

پی کلاود (pCloud):

شما احتمالا این نام را نشناسید ولی اگر به دنبال فضای ذخیره‌سازی رایگان با حجم مناسبی می‌گردید، pCloud به درد شما می‌خورد. این سرویس در ابتدا 10 گیگابایت را در اختیار شما قرار می‌دهد. با اینکه ما روی قسمت رایگان این سرویس تمرکز می‌کنیم، ولی شما می‌توانید با پرداخت هزینه ماهانه 4.99 دلار در ماه، فضای 500 گیگابایتی و با پرداخت 9.99 دلار در ماه، فضای 2 ترابایتی در اختیار داشته باشید.


10 گیگابایت فضای ذخیره سازی رایگان اولیه را می‌توان با کامل کردن پیشنهادها و دعوت از دوستان تا 20 گیگابایت در ماه افزایش داد. لازم به ذکر است که pCloud دارای اپلیکیشن‌های دسکتاپ و موبایل بوده که می‌تواند مکملی برای وبسایت آن باشد.

pCloud هیچ محدودیتی در اندازه فایلی که آپلود می‌کنید ندارد و گزینه‌های ساده‌ای را برای به اشتراک گذاری فایل‌ها در اختیار کاربر قرار می‌دهد. با این سرویس می‌توانید فایل‌های بزرگ را با دوستان یا همکاران و حتی کسانی که از این سرویس استفاده نمی‌کنند، به اشتراک بگذارید. pCloud با گزینه‌های استریم کردن مناسب و رابط آنلاین خوب قطعا می‌تواند یکی از بهترین گزینه‌های شما برای فضای ذخیره سازی رایگان باشد.


مگا (Mega) :

MEGA عنوان یک سرویس ابری ذخیره سازی فوق امنیتی می باشد که توسط استودیو برنامه سازی Mega Ltd در مارکت اندروید به صورت رایگان منتشر شده است. این برنامه بر خلاف دیگر اپلیکیشن های مذکور به گونه متفاوت عمل کرده و فضاهای ذخیره سازی را در امنیت کامل در اختیار کاربران قرار می دهد.


از مهم ترین قابلیت های این نرم افزار نسبت به نسخه های مشابه پشتیبانی آن از رمزنگاری فایل ها می باشد ؛ به گونه ای که تمامی مسیر های ارتباطی و حتی فایل های ذخیره شده به گونه ای خاص رمزنگاری شده و از اطلاعات به صورت ویژه ای نگه داری می شود. پس از آپلود فایل های خود به سرور های ابری این برنامه به مجموعه ای از گزینه های مدیریتی دسترسی خواهید داشت که به وسیله آن ها قادر خواهید بود فایل هایتان را تغییر نام داده، حذف کنید و یا اینکه آن ها را با دوستانتان در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید. علاوه بر این بهتر است بدانید که فضای اختصاصی این نرم افزار به هر کاربر 50 گیگابایت می باشد که در مقایسه با دیگر سرویس دهندگان ابری از میزان بسیاربالاتری برخوردار است.


   مطالب مشابه



فضای ذخیره سازی رایگان چیست؟معرفی چند سرویس‌ ارائه دهنده فضای ذخیره سازی رایگان

معرفی اوراق اداری(سربرگ، کارت ویزیت و پاکت نامه)

بررسی از راه دور فضای دیسک در کامپیوترهای تحت ویندوز

روش هایی برای خالی کردن فضای هارد دیسک در ویندوز

تبدیل فایل‌های صوتی به فایل‌های متنی

شارژ تلفن همراه با هوا

جواب دادن تلفن همراه با پا!!

شارژ تلفن همراه با خاک گیاهان

دریافت صورتحساب سیم‏کارت‏های همراه اول

تمیزکردن تلفن همراه با شارژر میکروب‌کش


گردآوری:بخش کامپیوتر و اینترنت

چند گام بالاتر

  • بهترین روش برای ذخیره کردن عکس‌ها و فیلم‌های دانلودی
  • حذف OneDrive از نوار کناری فایل اکسپلورر ویندوز 10
  • چگونه به icloud دسترسی پیدا کنیم؟
  • حذف یک تصویر از دستگاه بدون حذف آن از گوگل درایو
  • چگونه از محتوای تلگرام بکاپ بگیریم؟
  • چگونه فایل‌های با حجم بالا را ارسال کنیم؟


   مقالات مشابه



راهنمای گام به گام اکسپورت فایل های stl از نرم افزارهای سه بعدی

راهنمای خرید اینترنتی کیف اداری و رسمی مردانه

آموزش مقاله نویسی کامل و گام به گام به همراه مثال

طراحی و دکوراسیون داخلی، نکاتی که باید بدانید

۱۱ گیرنده دیجیتال ارزان و باکیفیت به همراه قیمت روز و خرید اینترنتی

تجهیزات آکواریوم آب شیرین را دقیق تر بشناسیم ؛ همراه با معرفی محصولات معتبر

راهنمای خرید ترازوی آشپزخانه ، بهترین نکات همراه با جدول قیمت!

طراحی ویلای مدرن :  بررسی ATTIC HOUSE یک ویلای زیبا در شمال ایران- حسن سلطانپور

هنر طراحی داخلی توسط طراحان داخلی به زبان ساده

آموزش کامل فعال سازی هات اسپات در کامپیوتر

آموزش کامل فعال سازی هات اسپات در کامپیوتر

مجموعه: متفرقه اینترنت و کامپیوتر




ویندوز 10 امکان تبدیل لپ تاپ یا کامپیوتر به هات اسپات را فراهم می‌آورد. در ادامه این مطلب با آموزش هات اسپات در ویندوز 10 همراه ما باشید.


ممکن است برای شما هم پیش بیاید که در برخی مواقع جهت اشتراک گذاری اینترنت نیاز داشته باشید تا کامپیوتر و یا لپ تاپ خود را به هات اسپات تبدیل کنید. به عنوان مثال هنگامی که یک سیستم از طریق سیم به اینترنت متصل است، می‌توانید با فعال سازی هات اسپات اینترنت آن سیستم را با سایر دستگاه‌ها نظیر گوشی، تبلت و غیره به اشتراک بگذارید. خوشبختانه ویندوز 10 چنین امکانی را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد. در ادامه این مطلب قصد داریم به آموزش هات اسپات در ویندوز 10 بپردازیم.


راه اندازی هات اسپات در ویندوز 10

راه اندازی هات اسپات در ویندوز 10 بسیار آسان است. بدین منظور کلید ویندوز را فشرده و از منوی نمایان شده روی گزینه Settings کلیک کنید. پس از نمایان شدن پنجره تنظیمات، روی گزینه Network & Internet کلیک کرده و مانند تصویر زیر به زبانه Mobile Hotspot مراجعه کنید.



در بخش Share My Internet connection from، نوع اتصال سیستم خود را به اینترنت مشخص کنید. اگر از طریق سیم به اینترنت متصل شده‌اید؛ گزینه Ethernet و در صورت اتصال بی سیم به اینترنت گزینه WiFi را انتخاب نمایید. سپس اسلایدر موجود در قسمت فوقانی صفحه را جهت فعال سازی هات اسپات در حالت On قرار دهید.



به صورت پیش فرض، ویندوز 10 یک نام شبکه و رمز عبور به هات اسپات شما اختصاص می‌دهد. با این وجود در صورت تمایل شما می‌توانید این نام و رمز عبور را تغییر دهید. بدین منظور در بخش پایینی نام و پسورد پیش فرض، روی گزینه Edit کلیک کنید. سپس در پنجره نمایان شده می‌توانید نام و رمز عبور دلخواه خود را وارد کنید.



اتصال به هات اسپات

پس از راه اندازی هات اسپات در ویندوز 10، می‌توانید به راحتی از طریق بخش WiFi دستگاه‌های دیگر، به هات اسپات ساخته شده متصل شوید. به عنوان مثال، در یک سیستم ویندوز 10 دیگر، هات اسپات ایجاد شده در لیست شبکه‌های بی‌سیم مانند تصویر زیر نمایان می‌شود.



نظارت بر هات اسپات

توجه داشته باشید که تنها حداکثر 8 دستگاه می‌توانند به هات اسپات ویندوز 10 متصل شوند. در زبانه Mobile Hotspot سیستمی که اینترنت آن را به اشتراک گذاشته‌اید، می‌توانید تمام دستگاه‌هایی را که در حال حاضر به هات اسپات متصل هستند، مشاهده کنید.


علاوه بر نظارت بر هات اسپات در زبانه Mobile Hotspot، شما می‌توانید در بخش Action Center تعداد دستگاه‌های متصل به هات اسپات خود را مشاهده کنید.




لزوم توسعه پژوهش‌سرا‌های دانش آموزی

همه چیز درباره حافظه رم ( ram )

سه روش برای محافظت از محتویات حافظه فلش مموری

آپدیت جدید واتس اپ حافظه دستگاه ها را مدیریت می کند

دایرکت اینستاگرام در نسخه وب فعال شد

فعال کردن اینترنت گوشی

فعال کردن My Computer در ویندوز ۱۰

نحوه فعال کردن AirPlay در مک و آیفون

چگونه شارژ سریع گوشی را غیر‌فعال کنیم؟

غیر فعال سازی هات اسپات در ویندوز 10

به منظور غیر فعال سازی هات اسپات در ویندوز 10 تنها کافیست تا مجددا به بخش Mobile Hotspot مراجعه کرده و اسلایدر آن را در حالت Off قرار دهید. با انجام این عمل هات اسپات غیر فعال خواهد شد و سایر دستگاه‌های متصل دیگر قادر به استفاده از اینترنت سیستم شما نخواهند بود.