طرز تهیه شیرینی پسته و کشمش | ||||||||||||||||||
مجموعه: آموزش شیرینی پزی مواد لازم برای شیرینی پسته و کشمش :
روش تهیه شیرینی پسته و کشمش : فر را با دمای 190 درجه ی سانتیگراد گرم کنید. کره و شکر را با همزن برقی هم بزنید تا لطیف یکنواخت شود. سپس تخم مرغ، وانیل و عسل را افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد و جو پرک را به مواد افزوده و با قاشق مخلوط کنید. در انتها پسته و کشمش را اضافه کرده و در صورتی که خمیر خشک بود با افزودن کمی شیر خمیر را لطیف کنید. از خمیر به اندازه ی گردو برداشته و آن را در دست گرد کنید داخل سینی چرب کرده قرار داده و کمی سطح آن را فشار داده تا تخت شود آنگاه به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر بپزید. می توانید به جای کشمش از انواع میوه های خشک مثل کرنبرى استفاده کنید. گردآوری: بخش آشپزی |