فروشگاه

فروشگاه اینترنتی

فروشگاه

فروشگاه اینترنتی

طرز تهیه شیرینی پسته و کشمش

طرز تهیه شیرینی پسته و کشمش

مجموعه: آموزش شیرینی پزی


مواد لازم برای شیرینی پسته و کشمش :

 کره 100 گرم
 شکر 150 گرم
 تخم مرغ1 عدد 
 وانیل 1/2 قاشق چایخوری
عسل1  قاشق سوپخوری
آرد125 گرم
جوپرک125 گرم
پسته تست و خرد کرده100 گرم
کشمش100 گرم


روش تهیه شیرینی پسته و کشمش :

فر را با دمای 190 درجه ی سانتیگراد گرم کنید. کره و شکر را با همزن برقی هم بزنید تا لطیف یکنواخت شود. سپس تخم مرغ، وانیل و عسل را افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.  آرد و جو پرک را به مواد افزوده و با قاشق مخلوط کنید.


در انتها پسته و کشمش را اضافه کرده و در صورتی که خمیر خشک بود با افزودن کمی شیر خمیر را لطیف کنید. از خمیر به اندازه ی گردو برداشته و آن را در دست گرد کنید داخل سینی چرب کرده قرار داده و کمی سطح آن را فشار داده تا تخت شود آنگاه به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر بپزید. می توانید به جای کشمش از انواع میوه های خشک مثل کرنبرى استفاده کنید.


گردآوری: بخش آشپزی


کاسه و پیاله
سینی
شیرینی خوری
بستنی خوری
میوه خوری
پارچ، بطری و لیوان
قاشق، چنگال و کارد
آسیاب نمک و فلفل
سس خوری و آبلیمو خوری
سرویس قاشق، کارد و چنگال
سرویس غذاخوری
کلمن و فلاسک
ظروف یکبار مصرف
ابزار مهمانی
بشقاب
رومیزی، رانر و زیر بشقابی
سفره
معرفی سایت های جالب
سایر لوازم آشپزخانه