طرز تهیه انواع آبگوشت قرمه | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
مجموعه: آموزش انواع غذاها اگر به شهر همدان سفر کردید علاوه بر دیدنی های تاریخی و طبیعی شهر همدان پیشنهاد می کنیم که حتماً از غذاهای لذیذ آن نیز استفاده کنید و تجربه آن را از دست ندهید. یکی از این غذاهای خوشمزه و لذیذ که باید تجربه کنید آبگوشت قورمه همدان یا قورمه سبزی همدانی است. این غذا باب میل افرادی است که هم به آبگوشت علاقه دارند و هم به قورمه سبزی. آبگوشت قرمه سبزی همدان مواد لازم برای 6 نفر :
طرز تهیه آبگوشت قورمه سبزی همدانی : برای پخت آبگوشت قرمه سبزی ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و با روغن کمی تفت بدهید. سپس گوشت را به آن اضافه کنید و کمی سرخ کنید. بعد از آن سبزی را اضافه کنید و مقداری تفت بدهید در آخر لوبیاها را اضافه کنید و مقداری زردچوبه و فلفل بریزید نمک را در آخر اضافه کنید تا گوشت و لوبیا سریع تر بپزند. روی آن را آب جوش بریزید و در قابلمه را بگذارید تا غذا به آرامی و کاملا بپزد. زمانی که لوبیا و گوشت ها نرم شدند سیب زمینی های پوست گرفته و خرد شده و پودر لیموعمانی و نمک را اضافه کنید. بعد از پختن مواد و بعد از جوش آخر تخم مرغ را جداگانه بکشنید و هم بزنید و با غذا مخلوط کنید و هم بزنید و زمانی که از گخته شدن تخم مرغ ها مطمئن شدید آن را خاموش کنید. آبگوشت قرمه سبزی را می توانید داخل زودپز بپزید و پخت آن را سریع تر کنید. اگر داخل زودپز پختید پیاز، گوشت، لوبیا، سبزی، نمک و فلفل وزردچوبه را اضافه کنید و در آن ببندید و بعد از پخته شدن سیب زمینی و لیمو عمانی را اضافه کنید. زمانی که سیب زمینی ها پختند و خورش جا افتاد تخم مرغ ها را جدا بشکنید و به آن اضافه کنید و هم بزنید زمانی که تخم مرغ ها پختند آبگوشت قرمه سبزی شما آماده است. نکاتی برای آبگوشت قرمه سبزی : • آبگوشت را با ماست ساده و پرچرب میل کنید. • می توانید از لیمو عمانی کامل استفاده کنید اینگونه ترشی آن کمتر می شود و حتما باید آن را سوراخ کنید و در آب قرار بدهید. • برای پخت آبگوشت قرمه سبزی می توانید از لوبیا قرمز و لوبیا چیتی استفاده کنید. • برای پخت آبگوشت قرمه سبزی از گوشت پرچرب استفاده کنید. • سبزی این آبگوشت همان سبزی قرمه سبزی است. آبگوشت قرمه با لپه مواد لازم آبگوشت قرمه :
طرز تهیه آبگوشت قرمه : کمی از دنبه گوسفند یا کره را در قابلمه آب کنید و پیازها را 4 قسمت کنید و در آن تفت بدهید در حدی که نیمه سرخ شوند. گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و سپس لپه را بشویید و به مواد اضافه کنید و مقداری تفت بدهید. پس از آن 6 پیمانه آب به غذا اضافه کنید و اجازه دهید غذای شما بپزد. پس از پخته شدن گوشت و لپه لیمو عمانی و نمک و فلفل و سبری قرمه خرد شده را به آبگوشت اضافه کنید و اجازه بدهید غذا کاملا جا بیفتد. نکاتی برای آبگوشت قرمه • می توانید در این غذا از سیب زمینی هم استفاده کنید به این ترتیب که آن را شسته و خرد کنید و با اضافه کردن سبزی به غذا بیفزایید. • این غذا رب گوجه فرنگی ندارد و به دلیل وجود سبزی و زردچوبه رنگ به خصوصی دارد. اگر دوست دارید به آن زعفران یا رب اضافه کنید فقط دقت کنید رب را در آخر و به صورت سرخ شده در غذا بریزید. • این غذا معولا گوشت کوبیده ندارد و مواد آن به همراه آب آن خورده می شود اما می توانید آن را شبیه آبگوشت ساده سرو کنید. • به جای لیمو عمانی می توانید از گرد لیمو یا گرد غوره و همچنین آبلیمو استفاده کنید. گردآوری: بخش آشپزی |