طرز تهیه کوکی پسته شکلاتی |
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم روش تهیه کوکی پسته شکلاتی را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید. مواد لازم برای ۱۲ کوکی: • نصف فنجان کره ذوب شده (۱۱۳ گرم) طرز تهیه: ۲ سینی مخصوص فر رو با کاغذ مخصوص بپوشونید و کنار بذارید. ۳. تویه کاسه بزرگ، با استفاده از یک همزن دستی یا همزن استندی با سری لیسک، کره و شکر را با سرعت متوسط هم بزنید تا ترکیب بشن (حدود ۱ دقیقه). تخم مرغ و وانیل رو اضافه و هم بزنید تا ترکیب شن. آرد، پسته، بیکینگ پودر و نمک را هم بزنید تا زمانی که ترکیب شوند. شکلات و پسته خرد شده را اضافه کنید. در هیچ مرحلهای بیش از حد هم نزنید. ۴. توپهای خمیر کوکی را گرد کنید و ۶ کوکی را روی یک سینی پخت با فاصله حدود ۲-۳ اینچ از هم بزارید. مطمئن شید ۱۲ کوکی یکسان از خمیرتون در اوردین. سینی رو تو فر بزارید وحدود ۱۰-۱۱ دقیقه بپزید. وقتی روی کوکی پفی و خشک به نظر رسید، از فر خارج کنید. بذارید حدود ۵ دقیقه خنک شه تا به اندازه کافی سفت شه بعد جابجاشون کنید. کوکیها را به یه قفسه خنک کننده منتقل کنید و بذارید کاملا خنک شن. کوکیها تا ۴ روز در یک ظرف دربسته تو دمای اتاق تازه میمونه. منبع:شکمو انتهای پیام/ |