فروشگاه

فروشگاه اینترنتی

فروشگاه

فروشگاه اینترنتی

روغن کنجد و خواص شگفت انگیز آن

روغن کنجد و خواص شگفت انگیز آن

مجموعه: خواص مواد غذایی


 خواص روغن کنجد

ویژگی های تغذیه ای گیاه کنجد باعث شده است که برخی روغن های آن را "ملکه دانه های روغنی" بنامند. این روغن گیاهی سرشار از مواد مغذی و خواص بی نظیری می باشد که در ادامه با آن ها آشنا می شوید.

روغن کنجد چه مواد مغذی دارد؟ 

روغن کنجد حاوی ویتامین E است که می تواند از سلول های پوست در برابر آسیب های ناشی از عوامل محیطی مانند اشعه ماورا UV بنفش، آلودگی و سموم محافظت کند.


روغن کنجد همچنین حاوی چندین ترکیب فنلی است که به آن خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی می بخشد. این ترکیبات عبارتند از:


توکوفرول

پینورسینول

کنجد

سزامولین

سزامینول

سسامول

همچنین حاوی چندین اسید چرب ضروری است. این اسیدها مرطوب کننده های موثری هستند که می توانند پوست را لطیف، نرم و مرطوب نگه دارند.


اسید اولئیک

اسید پالمیتیک

اسید استریک

اسید لینولئیک

انواع خواص روغن کنجد

از خاصیت روغن کنجد این است که سرشار از آنتی اکسیدان است

روغن کنجد حاوی کنجد و سزامول است، دو آنتی اکسیدان که ممکن است تأثیرات زیادی بر سلامتی شما داشته باشد.


آنتی اکسیدان ها موادی هستند که به کاهش آسیب سلول ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کنند. تجمع رادیکال های آزاد در سلول های شما ممکن است منجر به التهاب و بیماری شود.


یک مطالعه یک ماهه بر روی موش ها نشان داد که مصرف مکمل های روغن کنجد در برابر آسیب سلول های قلبی محافظت می شود.


در همان مطالعه، فعالیت آنتی اکسیدانی در موش هایی که روزانه حدود 2 یا 5 میلی لیتر روغن کنجد در هر پوند (5 یا 10 میلی لیتر در هر کیلوگرم) از وزن بدن دریافت می کردند، افزایش یافت.


روغن کنجد در صورت استفاده موضعی ممکن است اثرات مشابهی داشته باشد. یک مطالعه روی موش ها نشان داد که ممکن است با مهار ترکیباتی مانند گزانتین اکسیداز و اکسید نیتریک، که باعث ایجاد رادیکال های آزاد می شوند، آسیب سلول را کاهش دهد.


روغن دارای خاصیت ضد سرطان است

آنتی اکسیدان هایی که در مورد آنها صحبت کردیم دارای خواص ضد سرطانی هستند.


سزامول یک لیگنان اصلی در دانه کنجد است و به دلیل خاصیت ضد جهش، ضد التهاب نقش محافظتی در ارگانیسم دارد.


این می تواند مراحل مختلف سلول ها را تنظیم کند و می تواند به عنوان یک ماده شیمی درمانی در درمان پیشگیری از سرطان عمل کند.


آنزیم اکسیدان سزامین گفته می شود، که همان ویژگی کنجد را دارد و می تواند به عنوان یک ماده شیمی درمانی در ایجاد تومور هم استفاده شود


دارای خواص ضد التهابی قوی است

التهاب مزمن می تواند مضر باشد و منجر به بیماری شود، به همین دلیل مهم است که آن را تا حد ممکن محدود کنید.


داروی سنتی تایوانی مدت زیادی است که روغن کنجد را به دلیل خاصیت ضد التهابی استفاده می کند و از آن برای درمان التهاب مفاصل، دندان درد و خراش استفاده می کند.


اخیراً، مطالعات حیوانی و آزمایشگاهی نشان داده است که روغن کنجد می تواند التهاب را کاهش دهد، که ممکن است یکی از مزایای اصلی آن برای سلامتی باشد.


برای قلب شما مفید است

یک تحقیق ثابت شده نشان می دهد که یک رژیم غذایی غنی از چربی های اشباع نشده برای سلامت قلب مفید است.


روغن کنجد شامل 82٪ اسیدهای چرب اشباع نشده است.


به ویژه، غنی از اسیدهای چرب امگا 6 است. اسیدهای چرب امگا 6 نوعی چربی اشباع نشده چندگانه است که برای رژیم غذایی شما ضروری است و نقش مهمی در پیشگیری از بیماری های قلبی دارد.


تحقیقات انجام شده روی موش های صحرایی نشان می دهد که روغن کنجد می تواند به جلوگیری از بیماری های قلبی کمک کند و حتی رشد پلاک را در رگ ها کند کند.


در حقیقت، ممکن است سطح کلسترول شما را در صورت استفاده به جای روغن های پر چربی اشباع کاهش دهد.


یک مطالعه یک ماهه بر روی 48 بزرگسال نشان داد کسانی که 4 قاشق غذاخوری (59 میلی لیتر) روغن کنجد مصرف کردند، در مقایسه با کسانی که روغن زیتون مصرف کردند، کاهش بیشتری در کلسترول LDL (بد) و تری گلیسیریدها دارند.


از خواص روغن کنجد به کاهش فشار خون می توان اشاره کرد

فشار خون را کاهش می دهد بی دلیل نیست که در دوران باستان از روغن کنجد به طور معمول در پخت و پز استفاده می کردند. طبق تحقیقی که توسط یک محقق هندی انجام شده است، "روغن کنجد به عنوان روغن خوراکی فشار خون را کاهش می دهد، پراکسیداسیون لیپید را کاهش می دهد و وضعیت آنتی اکسیدانی را در بیماران مبتلا به فشار خون بالا افزایش می دهد."

ممکن است به کنترل قند خون کمک کند

روغن کنجد ممکن است از تنظیم قند خون سالم، که به ویژه برای افراد دیابتی بسیار مهم است، پشتیبانی کند.


یک مطالعه نشان داد قرار دادن موشهای صحرایی مبتلا به دیابت در رژیم غذایی 6٪ روغن کنجد به مدت 42 روز منجر به کاهش قابل توجه قند خون در مقایسه با موشهایی که از روغن تغذیه نشده بودند.


روغن کنجد حتی ممکن است در تنظیم طولانی مدت قند خون نقش داشته باشد.


به مبارزه با استرس و افسردگی کمک می کند

روغن کنجد حاوی یک آمینو اسید معروف به تیروزین است که مستقیماً با فعالیت سروتونین ارتباط دارد. سروتونین یک انتقال دهنده عصبی است که بر روحیه ما تأثیر می گذارد. عدم تعادل آن می تواند منجر به افسردگی و استرس شود. به گفته متخصصان، مصرف غذاهایی که به تولید سروتونین کمک می کنند به احساس مثبت کمک می کند و استرس مزمن را از بین می برد. روغن کنجد مثال خوبی برای آن است.


ممکن است به درمان آرتروز کمک کند

آرتروز تقریباً 15٪ از مردم را تحت تأثیر قرار می دهد و علت شایع درد مفاصل است. با چندین مطالعه مربوط به جوندگان مشخص شد، روغن کنجد باعث بهبود در آرتروز شده است.

اگرچه مطالعات حیوانی نشان داده است که روغن کنجد می تواند آرتروز را تسکین دهد، اما تحقیقات در مورد انسان مورد نیاز است.

روغن کنجد منبع غنی از داروهای ضد سم است

آنتی اکسیدان ها موادی هستند که از آسیب سلول هایی که ممکن است در اثر فشارهای محیطی یا دیگر اکسیداتیو ایجاد شده باشند جلوگیری یا حداقل آن را کند می کنند.

سلول ها چیزی به نام رادیکال های آزاد تولید می کنند که مواد زائدی هستند که هنگام مصرف غذا در بدن ظاهر می شوند.

گاهی اوقات بدن نمی تواند این مواد زائد را به موقع و با موفقیت از بین ببرد، این زمانی است که آسیب به سلول ها و عملکرد بدن ایجاد می شود.


تعداد مواد زائد ممکن است در معرض منابع مضر خارجی مانند دود، اشعه ماورا بنفش یا برخی دیگر از منابع آلودگی افزایش یابد.


روغن کنجد منبع غنی از دو آنتی اکسیدان قدرتمند به نام های سزامول و سزامینول است که به عنوان آنتی اکسیدان ها ارگانیسم را تقویت می کنند و به دفع مواد زائد در بدن ما کمک می کنند.

روغن کنجد برای بهبود خواب مفید است

تعداد زیادی از مردم در سراسر جهان از بی خوابی رنج می برند و مشکل خوابیدن دارند.


استفاده از روغن کنجد به صورت، به آنها کمک می کند تا به آرامشی دست یابند که به آنها کمک می کند تا سریعتر و بهتر بخوابند.


هنگامی که روغن کنجد را قبل از خواب می مالید، احساس سنگینی می کنید و شما را آرام می کند و به شما کمک می کند تا از نظر ذهنی در تخت خود فرو بروید.


اگر فضای مناسب را تنظیم نکنید، به عنوان مثال در یک اتاق با نور زیاد یا یک اتاق پر سر و صدا، نباید انتظار داشته باشید که به شما کمک کند.


این روغن به شما کمک می کند قبل از خواب خیال خود را راحت کرده و آرام باشید.


ممکن است به بهبود زخم ها و سوختگی ها کمک کند

در حالی که روغن کنجد می تواند به دلیل فواید سلامتی آن مصرف شود، اما ممکن است به صورت موضعی برای زخم و سوختگی نیز استفاده شود.


ازون گاز طبیعی است که می تواند از نظر پزشکی استفاده شود. کاربرد بالینی آن به سال 1914 برمی گردد که برای درمان عفونت ها در طول جنگ جهانی اول مورد استفاده قرار گرفت. روغنهایی که ازون به آنها اضافه شده است - معروف به روغن های ازون - به صورت موضعی برای درمان بیماری های مختلف پوست استفاده می شود.


در یک مطالعه موش صحرایی ، درمان موضعی با روغن کنجد ازون دار با سطوح بالاتر کلاژن در بافت زخم ارتباط داشت. کلاژن یک پروتئین ساختاری است که برای ترمیم زخم لازم است.


مطالعات دیگر نشان داده است که درمان موضعی با روغن کنجد باعث کاهش سوختگی و بهبود زخم در موش ها می شود ، اگرچه تحقیقات انسانی در این زمینه کم است.


احتمالاً توانایی روغن در بهبود زخم ها و سوختگی ها به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی آن است.

روغن برای موهای شما سودمند است

روغن کنجد نه تنها برای موهای شما، بلکه برای کل سر و به ویژه پوست سر مفید است.


روغن کنجد غنی شده است از ویتامین ها، مواد معدنی و پروتئین هایی که سلول های موی شما را تغذیه می کنند، روغن کنجد یک روش عالی برای سلامت سر و موی شما است.


مواد موجود در روغن موها را تغذیه می کند و به او کمک می کند تا سفیدی را به تعویق بیندازد، پوست سر شما را آرام می کند و جلوه ای براق به مو می دهد.


یکی از بزرگترین مشکلاتی که اکثر مردم با آن روبرو هستند، شوره سر است. مالیدن روغن کنجد بر روی سر با داشتن خواص ضد باکتری، از شوره سر بیشتر جلوگیری می کند و به کاهش احساس خارش که گاهی اوقات باعث ایجاد شوره می شود، کمک می کند و همچنین به افرادی که مشکل شپش دارند کمک می کند.


همچنین به ریزش موی ناشی از استرس کمک می کند. پس از استفاده روی سر، به دلیل احساس خنک شدن به فرد کمک می کند تا آرامش بیشتری پیدا کند.


روغن کنجد همچنین به دلیل بهبود گردش خون در پوست سر و تأمین تغذیه ساقه های مو، باعث رشد مو می شود.


اگر در داشتن موهای خشک مشکل دارید، معجونی وجود دارد که می توان در خانه از روغن کنجد و آب لیمو تهیه کرد و به خشکی موهای خود کمک کنید.


اگر چه تحقیقات محدود است، برخی شواهد نشان می دهد که روغن کنجد می تواند مزایای زیر را داشته باشد:

علاوه بر تمام این مزایا، برخی دیگر از مزایای روغن کنجد می تواند کمک به حرکات روده، بهبود سلامت چشم، جلوگیری از خماری، کاهش سطح سدیم، کمک به مشکلات یبوست و ماساژ نوزادان با روغن کنجد کند.


استفاده موضعی ممکن است درد را تسکین دهد. برخی مطالعات نشان داده اند که ماساژ با روغن کنجد می تواند به کاهش درد دست و پا کمک کند.


ممکن است سلامت مو را بهبود بخشد. ترکیبات موجود در این روغن ممکن است درخشندگی و قدرت مو را افزایش دهد. یک مطالعه هشت هفته ای نشان داد که مصرف مکمل های متشکل از کنجد و ویتامین E روزانه باعث تقویت قدرت و درخشندگی مو می شود.


روغن کنجد، خواص ضد باکتری و آنتی اکسیدانی آن به شما کمک می کند تا با باکتری های دهان خود مبارزه کنید و همچنین هر زخمی که ممکن است در دهان و لثه دندان داشته باشید را درمان کند.


کافی است 1 قاشق غذاخوری روغن کنجد را تا جایی که می توانید در دهان خود بچرخانید و باکتری های موجود در آن را بشویید.

آیا استفاده از روغن کنجد روی پوست بی خطر است؟

استفاده از روغن کنجد برای بیشتر افراد بی خطر است. از آنجایی که هر ماده ای می تواند واکنش ایجاد کند، به خصوص اگر پوست حساس دارید، بهتر است قبل از استفاده از آن تست پچ انجام دهید.


برای انجام تست پچ این مراحل را انجام بدهید :

قسمت بالای بازوی داخلی خود را نزدیک آرنج بشویید و خشک کنید.

مقدار کمی روغن کنجد را با یک پنبه ای تمیز به محل مورد نظر بمالید.

روی آن را به مدت 24 ساعت با پد گاز بپوشانید.

اگر احساس سوزن سوزن شدن و خارش داشتید، لنت گاز را بردارید، محل را بشویید و استفاده از روغن را قطع کنید.


اگر احساس نمی کنید، لنت گاز را به مدت 24 ساعت کامل بگذارید و سپس آن را بردارید.

اگر پوست شما به نظر می رسد و احساس شفافیت می کند، احتمالاً به روغن کنجد حساسیت ندارید و می توانید از آن به صورت آزادانه روی پوست خود استفاده کنید.

اگر به کنجد حساسیت دارید از روغن کنجد استفاده نکنید.

نحوه استفاده از روغن کنجد

روغن کنجد یک روغن اساسی نیست ، بنابراین لازم نیست قبل از استفاده رقیق شود.


سعی کنید روغن کنجدی را پیدا کنید که فاقد سایر مواد و مواد شیمیایی باشد. برچسب محصول را بخوانید تا بفهمید روغن خالص است یا چیز دیگری به آن اضافه شده است.


برای ماساژ و مرطوب سازی می توانید از روغن کنجد به صورت آزاد روی پوست خود استفاده کنید.


اگر از روغن کنجد برای جوش های پوستی یا آکنه استفاده می کنید، آن را با پنبه بر روی ناحیه آسیب دیده بمالید و بگذارید یک شب بماند. ممکن است ابتدا بخواهید پوست خود را لایه برداری کنید تا سلول های مرده و بقایای پوست را از بین ببرید. این ممکن است به جذب روغن در پوست کمک کند.


اگر می خواهید از روغن کنجد روی پوست خود استفاده کنید، با پزشک یا متخصص پوست صحبت کنید تا بفهمید آیا گزینه مناسبی برای نوع پوست شما است.


چند کاربرد دیگر روغن کنجد چیست؟ 

علاوه بر مزایای احتمالی روغن کنجد برای پوست، روش های زیادی وجود دارد که می توانید از این روغن استفاده کنید، از جمله:


پخت و پز: روغن کنجد طعم دار مغذی است و این باعث می شود برای غذاهای سرخ شده و سس سالاد بسیار عالی باشد. تحقیقات حاکی از آن است که فواید سلامتی زیادی نیز دارد.


دهان شویه: کیفیت آنتی باکتریال روغن کنجد باعث می شود دهان شویه ای موثر باشد. 


رفع یبوست: شواهد حکایتی نشان می دهد که روغن کنجد رقیق شده می تواند به رفع یبوست جزئی کمک کند. برای استفاده، یک تا دو قاشق غذاخوری روغن کنجد را با آب مخلوط کنید و دو بار در روز بنوشید.


تغذیه مو و پوست سر: همان مواد مغذی و خواصی که باعث می شود روغن کنجد برای پوست شما مفید باشد، در مورد موهای شما نیز وجود دارد. سعی کنید مقدار کمی روغن کنجد را به پوست سر و موهای خود ماساژ دهید و در صورت خشک شدن، روی انتهای آن تمرکز کنید. حداقل یک ساعت روغن را روی موها یا پوست سر خود بگذارید، سپس بشویید.

مجسمه و تندیس
مبلمان خانگی
پرده
ساعت های تزئینی
چراغ خواب و آباژور
آینه
تابلو
قاب عکس
استیکر و پوستر
تابلو شاسی
ملزومات پرده
فایل کشویی
سایر لوازم دکوری
خاتم کاری، میناکاری و نقره کاری

گردآوری: بخش آشپزی

آشنایی با خواص منگوستین

آشنایی با خواص منگوستین

مجموعه: خواص مواد غذایی


منگوستین سیستم ایمنی بدن را از سموم مختلف، رادیکال های آزاد، باکتری ها، قارچ ها، ویروس ها و سایر مواد مضر محافظت می کند. با ضعف سیستم ایمنی بدن، بدن به دلیل رادیکال های آزاد ممکن است آسیب ببیند.

منگوستین چیست؟

نام علمی mangosteen گارسینیا mangostana است و متعلق به خانواده Clusiaceae است. این درخت گرمسیری است که در جنوب شرقی آسیا سرچشمه می گیرد. این درخت ضخیم است و برگ های آن براق، بزرگ و به رنگ سبز تیره است. گل های آن به رنگ صورتی گل رز است. این میوه شیرین، کوچک و به رنگ سفید است. میوه به شکل گرد با انتهای مسطح است. هنگام رسیدن، میوه به ارغوانی عمیق تبدیل می شود.


پوست درخت میوه ضخیم، سفت و سرخ است، اما گوشت اطراف آن به رنگ سفید است. درخت آهسته رشد می کند و به ارتفاع 31 فوت می رسد. در یک فصل، درخت می تواند بیش از 1000 میوه بارور کند. طعم این میوه شبیه به لیسیر است اما شیرین تر و لطیف تر است.


در دور رنگ قرمز یا بنفش تیره وجود دارد، و طعم خوبی داشته و به آن ملکه میوه ها گفته می شود. این میوه بیشتر در آسیای جنوبی مثل تایلند، میانمار، هند و ویتنام کاشت می شود و از تنوع گونه ای برخوردار نیست. این میوه برای مصارف دارویی مدتهاست که مورد استفاده قرار می گرفته است.


ارزش غذایی 100 گرم منگوستین :

15.6 گرم کربوهیدرات

0.4 گرم چربی

0.5 گرم پروتئین

5.1 گرم فیبر

7.2 میلی گرم ویتامین C

0.36 میلی گرم آهن

10 میلی گرم کلسیم


سیستم ایمنی بدن را از سموم مختلف، رادیکال های آزاد، باکتری ها، قارچ ها، ویروس ها و سایر مواد مضر محافظت می کند. با ضعف سیستم ایمنی بدن، بدن به دلیل رادیکال های آزاد ممکن است آسیب ببیند. از آنجا که رادیکالهای آزاد ناپایدار هستند، آنها الکترونها را از اتم های پایدار سرقت می کنند و باعث صدمه جبران ناپذیری به اتم پایدار می شوند، که احتمال بیماری ها را افزایش می دهد.


این رادیکال های آزاد را می توان با گزانتون ها مقابله کرد. آنتی اکسیدان ها می توانند از آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد جلوگیری کنند. منگوستین حاوی آنتی اکسیدان قدرتمندی به نام زانتان است که یک ترکیب شیمیایی طبیعی است و دارای ارزش های دارویی متنوعی است.


همچنین ترکیبات طبیعی دیگری مانند پلی ساکاریدها، استیلبن ها، پلی فنول ها و کینون ها در منگوستین وجود دارند. پلی ساکاریدها خاصیت ضد سرطان و ضد باکتریایی دارند. آنها با مسدود کردن توانایی سلول های جهش یافته برای چسبیدن به سلول های سالم از شیوع سرطان جلوگیری می کنند. کاتچین ها از ویتامین آنتی اکسیدان قوی تر هستند. استیلبن ها از قارچ ها محافظت می کنند. این ترکیبات دارای خاصیت ضد قارچی هستند و همچنین آنتی اکسیدان های قوی هستند. کینون ها همچنین آنتی اکسیدان های قدرتمندی هستند که خاصیت ضد باکتریایی دارند. پلی فنول ها به عنوان آنتی اکسیدان ها قوی تر هستند.

فواید منگوستین

1- خواص ضد سرطان

خواص ضد سرطانی، ضد التهابی و ضد باکتریایی توسط پرریکار منگوستین به نمایش گذاشته می شود. پریکارپ و دیواره میوه حاوی 20 گزانتون شناخته شده است. در سرطان روده بزرگ انسان، این گزانتونها رشد سلول های سرطانی را مهار می کنند. براساس یک مطالعه تحقیقاتی، برای جلوگیری از سرطان، این گزانتون ها می توانند به عنوان عامل توسعه یافته باشند. برای اثرات مفید می توان از آنها به همراه سایر داروهای ضد سرطان استفاده کرد.


مطالعات نتایج مثبت منگوستین به عنوان یک ماده غذایی ضد سرطان را نشان داده اند. از این رو، کانون مطالعات بسیاری بوده است. در ژاپن، موسسه بیوتکنولوژی بین المللی Gifu نشان داد که یک زانفون خاص در منگوستین بنام آلفا منگوستین دارای خاصیت پیشگیری از سرطان بر روی حیوانات است. همچنین، اثر ضد سرطانی آلفا منگوستین بر سلولهای سرطانی انسان توسط یک مطالعه دیگر در ژورنال بین المللی انکولوژی نشان داده شده است. این مطالعه نشان داد که آلفا-منگوستین باعث مرگ سلول های سرطانی می شود. از این رو، منگوستین می تواند به عنوان یک ترکیب درمانی بالقوه برای سرطان پستان مورد استفاده قرار گیرد. از این رو نتیجه گرفته شد که زانتان می تواند به عنوان یک عامل یا همراه با سایر روش های درمانی برای درمان سرطان مورد استفاده قرار گیرد.


همچنین، اثر ضد سرطانی آلفا منگوستین بر سلولهای سرطانی انسان توسط یک مطالعه دیگر در ژورنال بین المللی انکولوژی نشان داده شده است. این مطالعه نشان داد که آلفا-منگوستین باعث مرگ برنامه ریزی شده سلول های سرطانی می شود. از این رو، منگوستین می تواند به عنوان یک ترکیب درمانی بالقوه برای سرطان پستان مورد استفاده قرار گیرد.


نتیجه گیری شد که زانفون می تواند به عنوان یک عامل یا همراه با سایر روش های درمانی برای درمان سرطان مورد استفاده قرار گیرد. یک مطالعه دیگر در طب مکمل و جایگزین BMC، اثرات سرطان ضد کولون زانفون در شرایط آزمایشگاهی و داخل بدن را نشان داد. 


2- خواص ضد التهابی و ضد آلرژیک

از سالها قبل، منگوستین به عنوان یک ماده ضد التهاب مورد استفاده قرار می گیرد. براساس یک مطالعه تحقیقاتی، عصاره های منگوستین دارای خواص ضد التهابی و ضد حساسیت هستند. هیستامین و پروستاگلاندین، ​​که با التهاب همراه هستند، می توانند با کمک عصاره های منگوستین مهار شوند. از گزانتون موجود در منگوستین به عنوان یک ماده ضد التهاب استفاده شده است که به روش های زیر مفید است:


رشد سلول در لوسمی را کاهش می دهد

اثرات منفی بر روی بیماران آلزایمر را کاهش می دهد

تأثیر درمانی بر آسم ناشی از آلرژی دارد

خطر دیابت، مشکلات قلبی و چاقی را کاهش می دهد

به القای مرگ سلول برنامه ریزی شده کمک می کند


مطالعات نشان داده اند که پروستاگلاندین طرفدار آلرژی می تواند توسط عصاره منگوستین مهار شود. آنها بهتر از داروهای ضد حساسیت استفاده شده در ژاپن عمل می کنند. اثرات ضد التهابی توسط دو ماده فعال زیستی خاص به نامهای آلفا و گاما منگوستین موجود در منگوستین نشان داده شده است.

3- پوست سالم

منگوستین دارای خواص ضد باکتریایی، ضد قارچی، ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است. این خواص در کاهش موارد بهداشتی مانند پیری پوست، آلرژی، التهاب پوست، اگزما و عفونت های باکتریایی کمک می کند. تحقیقات نشان داده است که منگوستین دارای پتانسیل ضد سرطان پوست است.


گزانتونهای pericarp و برگ منگوستین دارای خواص دارویی هستند. آنها توانایی کنترل تقسیم و رشد سلولهای سرطانی، التهاب، مرگ برنامه ریزی شده سلول و متاستاز سرطان را نشان داده اند. اثرات زانتون در منگوستین در مراحل مختلف شکل گیری سرطان مانند شروع، پیشرفت و پیشرفت نشان داده شده است. 


4- آکنه را بهبود می بخشد

یک مطالعه در تایلند نشان داد که مانگوستین یک فعالیت آنتی اکسیدانی بسیار قوی و قدرتمند دارد که می تواند تولید گونه های اکسیژن واکنش پذیر را کاهش دهد، که در تشکیل آکنه نقش دارند. مشخص شد که منگوستین قادر است رادیکال های آزاد را از بین ببرد و تولید سیتوکین های التهابی را که باعث آکنه می شوند، سرکوب کند.


5- سیستم ایمنی سالم

منگوستین سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. مواد مغذی مختلفی مانند مواد معدنی، ویتامین ها و زانتان از بدن در برابر شرایط سلامتی محافظت می کنند که می توانند سیستم ایمنی بدن را تضعیف کنند. آنها رادیکال های آزاد را مضر و ضد التهابی می کنند.


6- خاصیت آنتی اکسیدانی

منگوستین حاوی آنتی اکسیدان های قدرتمندی است. آنها سیستم ایمنی بدن و سیستم بدن را تقویت می کنند. به همین دلیل، منگوستین به عنوان "میوه شفابخش" در نظر گرفته می شود. این گیاه حاوی گزانتون ها است که از نظر دارویی بسیار ارزشمند است.


7- قلب سالم را ترویج می کند و فشار خون را تنظیم می کند

عدم تعادل به دلیل تولید رادیکال آزاد و توانایی مقابله با اثرات سمی آنها باعث ایجاد استرس اکسیداتیو می شود. این دو عامل نقش مهمی در حملات قلبی دارند، جایی که استرس اکسیداتیو و تعداد کمی آنتی اکسیدان در بدن وجود دارد. در دانشگاه مادراس هند اثر قلبی محافظت کننده آلفا مانگوستین بر روی حیوانات انجام شد. نتایج مثبت نشان داد که گزانتونها ممکن است به کاهش خطر حمله قلبی کمک کنند، زیرا یک فعالیت آنتی اکسیدانی قدرتمند دارند. مقدار منیزیم منگنوستین می تواند به حفظ فشار خون طبیعی و قند خون کمک کند. 

8- ارزش دارویی

منگوستین خواص ضد باکتری و ضد التهابی دارد. این روند بهبود زخم را تسریع می کند و از آن به عنوان نوشیدنی دارویی نیز استفاده می شود. نوشیدنی منگوستین دارویی را می توان با جوشاندن پوست و برگ درخت تهیه کرد. برای بهبودی سریعتر زخم ها، برگ ها و پوست درخت را می توان با سایر گیاهان دارویی ترکیب کرد.


9- هضم را بهبود می بخشد

از یبوست و پریشانی گوارشی می توان به کمک منگوستین جلوگیری کرد زیرا این ماده حاوی فیبر زیاد است. مصرف فیبر از طریق منگوستین همچنین باعث افزایش مصرف پروبیوتیک شما می شود و از این طریق پروبیوتیک ها به شکوفا شدن روده کمک می کنند. بنابراین، هنگامی که سیستم گوارشی مورد مراقبت قرار می گیرد، سلامت کل بدن حفظ می شود.


10- درمان اسهال و اسهال خونی

منگوستین از مشکلات گوارشی مانند اسهال خونی در بدن رهایی می یابد. پریکارپ منگوستین در تأمین تسکین دستگاه گوارش بسیار مفید است. آنتی اکسیدان های قوی و تانن موجود در منگوستین هر دو در معالجه اسهال و اسهال خونی نقش دارند. منگوستین همچنین در بسیاری از داروهای سنتی مورد استفاده قرار گرفته است. مطالعات همچنین اثربخشی منگوستین در درمان سندرم روده تحریک پذیر (IBS) را نشان داده است.


11- با سل مبارزه می کند

علائم سل شامل سرفه مداوم، کاهش وزن، تب، خون در خلط و تعریق شبانه است. آنتی بیوتیک ها برای درمان و بهبود آن مورد نیاز هستند، اما منگوستین روند بهبود را تقویت می کند. خواص ضد باکتریایی منگوستین به مهار پیشرفت برخی از عفونت ها کمک می کند. 


12- مشکلات قاعدگی

حتی ریشه های منگوستین مؤثر و سودمند است. در زنان، ریشه های منگوستین می تواند به تنظیم چرخه قاعدگی آنها کمک کند.

13- خواص قابض

پوست و برگ های منگوستین از آنجایی که خاصیت قابض دارند، در درمان برفک دهان یا گشاد مؤثر است.


14- اثر قلبی محافظت کننده

اثر قلبی محافظت شده منگوستین بر پراکسیداسیون لیپید هنگام سکته مغزی و سیستم دفاعی بافت آنتی اکسیدانی در یک مطالعه نشان داده شده است. منگوستین ممکن است احتمال بروز سکته یا انفارکتوس میوکارد را کاهش دهد.


15- بینایی را بهبود می بخشد

منگوستین سرشار از ویتامین A و ویتامین C است که به محافظت از لنز چشم ها، مبارزه با رادیکال های آزاد و کمک به روند بهبود زخم های چشمی کمک می کند. این ویتامین ها همچنین باعث بهبود کیفیت بینایی و کاهش احتمال نابینایی در شب می شوند. علاوه بر این، آنها با افزایش جریان خون به چشم ، خطر ابتلا به آب مروارید را کاهش می دهند.


16- بارداری سالم

منگوستین حاوی منگنز است، که باعث رشد سالم استخوان در نوزادان می شود. ویتامین C باعث تقویت سیستم ایمنی بدن مادر و کودک می شود. فولات خطر نقص هنگام تولد را کاهش می دهد. گذشته از این ویتامین ها و مواد مغذی ، خاصیت آنتی اکسیدانی قدرتمند منگوستین ممکن است به کاهش خطر سقط جنین و استرس اکسیداتیو کمک کند. اگرچه مصرف متوسط ​​منگوستین مفید است، اما بهتر است ابتدا قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید. 


17- دیابت

امروزه دیابت به یک بیماری بسیار شایع تبدیل شده است. این وضعیت پزشکی با کمک داروهای تجویز شده قابل کنترل است. با این حال، منگوستین نیز در مدیریت سطح قند خون مؤثر است. این یکی از داروهای طبیعی برای دیابت محسوب می شود. آلفا آمیلاز آنزیمی است که باعث می شود نشاسته به گلوکز تجزیه شود.


منگوستین نشان داده است که فعالیت این آنزیم را مهار می کند و بنابراین، سطح طبیعی قند خون را حفظ می کند. آکاربوز یک داروی بدون نسخه است. برای درمان علائم دیابت نوع 2 تجویز می شود. ژورنال شیمی کشاورزی و مواد غذایی مطالعه ای را منتشر کرده بود ، که نشان می داد منگوستین دارای ترکیباتی است که در آکاربوز نیز یافت می شود.


اسید تاننیک و مجتمع های پروانتوسیانیدین الیگومریک موجود در منگوستین نیز سطح قند خون را پایین می آورد. OPC در میوه های دیگر، آجیل، دانه ها، سبزیجات، پوست درختان و گلها نیز یافت می شود. آنها به طور طبیعی متابولیت هایی رخ می دهند. گذشته از کنترل سطح قند خون، آنها به دلیل داشتن اثرات آنتی اکسیدانی نیز شناخته شده اند. OPC ها همچنین دارای خواص ضد ویروسی، ضد باکتریایی، ضد التهابی، ضد سرطان زایی، ضد حساسیت و عروقی هستند.  


منگوستین همچنین سطح کلسترول خون را کاهش داده و با جلوگیری از افزایش وزن خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد. همچنین باعث کاهش مقاومت به انسولین و در نتیجه قادر به مقابله با دیابت می شود.

18- پوست درخشان

منگوستین باعث کاهش آکنه و سایر لک های پوستی می شود. این ماده به سفت شدن پوست، معالجه اختلالات پوستی، کاهش دایره های تیره و بهبود کیفیت کلی پوست کمک می کند.


19- بهداشت دهان و دندان 

منگوستین در داروها برای درمان مشکلات لثه و خونریزی لثه استفاده شده است. همچنین در دهانشویه ها استفاده می شود.


20- کاهش وزن

رژیم و ورزش برای کاهش وزن ممکن است برای هر فرد مؤثر نباشد. کاهش وزن با ایجاد منگوستین بخشی از رژیم غذایی فرد به دست می آید. همچنین، مواد مغذی موجود در آن باعث تقویت سلامتی می شود. مصرف منگوستین احساس پر شدن می کند و این باعث می شود غذای کمتری مصرف کنید. دلیل این امر آنست که منگوستین دارای مقدار زیادی آب است و سرشار از فیبر است. فیبر برای هضم شدن زمان لازم دارد، بنابراین فرد به زودی احساس گرسنگی نمی کند. علاوه بر این، منگوستین با محدود کردن فعالیت های لیپاز پانکراس و آلفا آمیلاز می تواند به شما در جلوگیری از افزایش وزن کمک کند.


شمعدان
شمع
گل و گلدان
زیر سیگاری
هفت سین

استفاده های دیگر

 پوست درخت میوه برای برنزه کردن چرم در چین برای مقاصد تجاری استفاده می شود.

 شاخه های درخت منگوستین در غنا به عنوان چوب جویدنی استفاده می شود.

 از چوب درختان منگوستین می توان برای ساخت مبلمان استفاده کرد.

مبل و صندلی انتظار
صندلی اداری
میز اداری
کمد فایل و قفسه اداری
سایر لوازم اداری

گردآوری: بخش آشپزی

طرز تهیه خورشت انار بیج به 2 روش مختلف

طرز تهیه خورشت انار بیج به 2 روش مختلف

مجموعه: آموزش انواع غذاها


خورش انار بیج

خورشت انار بیج یکی از خورشت های محلی شمال کشور است که در شب های یلدای و شب های پاییزی تهیه می شود. شما می توانید این خورشت خوشمزه را با مرغ یا گوشت تهیه کنید. در ادامه با دو روش تهیه ی آن آشنا می شوید.

خورشت انار بیج با مرغ :

مواد لازم برای خورشت اناربیج با مرغ :

مرغ3 تکه
گردو 300 گرم 
پیاز متوسط 1 عدد 
 سیر3-2 حبه 
 سبزی (تره ،جعفری، گشنیز، چوچاق، خالواش یا نعنا) 200 گرم
 رب انار 75 گرم
 آب انار ترش 2 عدد انار
 نمک و فلفل به مقدار لازم
 زردچوبهبه مقدار لازم


طرز تهیه خورشت اناربیج با مرغ :

ابتدا پیاز ریز شده را با مقداری روغن تفت بدهید، سپس مغز گردوها را آسیاب کنید و به پیازها اضافه کنید و تفت بدهید تا بوی خامی گردوها گرفته شود. سپس، آب را تا حدی که روی گردو را بگیرد اضافه کنید و بگذارید بپزد.


زمانی که آب گردو جمع شد یعنی گردو پخته است. رب انار، آب انار و 2 لیوان آب را به گردو اضافه کنید و بگذارید دوباره بجوشد.


سبزی را شسته و خرد کنید و با نصف فنجان روغن خوب سرخ کنید تا حدی که رنگ آن ها تغییر کند. سیر را له یا رنده کنید و به سبزی اضافه کنید و مقداری تفت بدهید.


سپس سبزی را به قابلمه ی گردو اضافه کنید و با حرارت کم اجازه بدهید خورش جا بیفتد و روغن گردو در بیاید. سپس مرغ ها را مقداری سرخ کنید و به سبزی و گردو اضافه کنید و اجازه دهید 1 ساعت دیگر هم بپزد. تا مرغ ها خوب پخته شوند و جا بیفتد. مقدار غلظت این خورش مانند فسنجان است.


طرز تهیه خورشت اناربیج :

مواد لازم خورشت اناربیج :

 مغز گردو 500 گرم
 سبزی معطر 250 گرم
 گوشت چرخ کرده500 گرم 
 پیاز متوسط 1 عدد
 رب انار ترش و آب انار ترش به مقدار لازم
 نمک و فلفلبه مقدار لازم 
زردچوبه به مقدار لازم


طرزتهیه خورشت انار بیج :

برای تهیه خورش انار بیج که یک خورشت اصیل و سنتی شمالی است، ابتدا مغز گردوها را خوب بسابید تا نرم شوند. سبزی های لازم که شامل تره، جعفری، گشنیز، چوچاق و خالواش اگر خالواش یا چوچاق نداشتید می توانید از نعنا استفاده کنید. ریز خرد کنید و با روغن تفت بدهید (البته یک قاشق از سبزی ساطوری شده را به صورت خام نگهدارید) پیاز را در گوشت چرخ کرده، رنده کنید. نمک و فلفل و 1 قاشق سبزی ساطوری شده را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید‌.


سپس با گوشت چرخ کرده کوفته های کوچک قلقلی به اندازه یک گردو درست کنید و کنار بگذارید و کوفته ها را داخل همان تابه ای که سبزی ها را سرخ کردید سرخ کنید.


اکنون گردوی سائیده شده را با مقداری روغن تفت بدهید تا زمانی که بوی خامی مغز گردوها گرفته شود. سپس رب انار و چهار لیوان آب و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد تا مانند فسنجان به روغن بیفتد.

کاسه و پیاله
سینی
شیرینی خوری
بستنی خوری
میوه خوری
پارچ، بطری و لیوان
قاشق، چنگال و کارد
آسیاب نمک و فلفل
سس خوری و آبلیمو خوری
سرویس قاشق، کارد و چنگال
سرویس غذاخوری
کلمن و فلاسک
ظروف یکبار مصرف
ابزار مهمانی
بشقاب
رومیزی، رانر و زیر بشقابی
سفره
معرفی سایت های جالب
سایر لوازم آشپزخانه

پس از پخت گردو سبزی را که سرخ کرده اید اضافه کنید باز بگذارید تا بجوشد و سبزی ها پخته شوند. پس از پخت گردو و سبزی ها، کوفته ها را داخل خورش که در حال جوشیدن است بگذارید حرارت را زیاد کنید تا خورش از جوش نیفتد و کوفته ها باز نشود. اگر ترشی اناربیج شما کافی نبود به آن رب انار اضافه نکنید بلکه از آب انار ترش استفاده کنید و بگذارید روی حرارت ملایم بجوشد و هنگامی که کوفته ها پخته شد و خورش جا افتاد؛ خورش انار بیج شما آماده است. غلظت خورش انار بیج باید مانند خورش فسنجان باشد و کم آب شود.

نکاتی برای تهیه ی خورش انار بیج :

 کوفته ها را با چنگال سوراخ کنید تا روغن اناربیج در هنگام پخت به خورد آن برود.

 نکته خیلی مهم سبزی این خورشت نباید خیلی زیاد باشد.


 به جای یک لیوان آب انار ترش می توانید از آبغوره استفاده کنید و مقدار آن را در حدی بریزید که ترشی خورشت باب میل تان باشد. به جای سبزی خالواش از نعناع استفاده کرده و مقدار نعناع را بیشتر کنید.


 200 گرم از سبزی خرد شده را با کمی روغن خوب سرخ کنید اما دقت کنید که تلخ نشود. 50 گرم مابقی سبزی را برای گوشت های قلقلی نگه دارید.


 سبزی شامل (تره، جعفری، گشنیز، نعناع) (کمی سبزی های عطردار مانند چوچاق، خالواش هم هست) (100 گرم تره، 80 گرم جعفری، 50 گرم خالواش و چند شاخه نعنا)


میز ناهارخوری
میز جلومبلی
طبقه دیواری
کتابخانه
جاکفشی

گردآوری: بخش آشپزی

طرز تهیه شیرینی نوقا ساده و شکلاتی، سوغات خوشمزه و پرطرفدار تبریز

طرز تهیه شیرینی نوقا ساده و شکلاتی، سوغات خوشمزه و پرطرفدار تبریز


به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، احتمالا می‌دانید که نوقا مثل برخی از انواع باقلوا یک شیرینی اصالتا ترکی و تبریزی است و شاید در نگاه اول آن را با گز اصفهان اشتباه بگیرید. نوقا که به آن «لوکا» هم گفته می‌شود، برخلاف گز که بافت خشکی دارد، حالت نرمی دارد و کش می‌آید. همچنین نوقا بین دو تکه نان میکادو قرار می‌گیرد و گاهی هم از میوه‌های استوایی در طرز تهیه شیرینی نوقا استفاده می‌شود. انواع مختلفی از شیرینی نوقا نیز وجود دارد که شامل نوقای وانیلی، نوقای پسته ای، نوقای آجیلی و نوقای شکلاتی می‌شود، البته متداول‌ترین نوع آن، نوقا گردویی است. در این مطلب، طرز تهیه شیرینی نوقا ساده و شکلاتی، سوغات محبوب تبریز را برای شما آماده کرده‌ایم. شما می‌توانید با یاد گرفتن فوت و فن‌های طرز تهیه شیرینی نوقا خانگی یا همان شیرینی لوکای تبریزی، انواع مختلف نوقا از نوقا شکلاتی تا کاراملی و پسته‌ای و گردویی و … را در منزل درست کنید. با ماهمراه باشید.

مواد لازم

شکر: ۴۵۰ گرم

عسل یا شیره: ۱۲۵ گرم

وانیل: ۱/۸ قاشق چایخوری

سفیده تخم‌مرغ: ۲ عدد

مغز فندوق و پسته: ۲۵۰ گرم

گلوکز مایع: ۲۵۰ میلی‌لیتر

کره: ۷۵ گرم

نان میکادو: ۲ ورق

طرز تهیه شیرینی نوقا ساده

در یک ظرف مناسب، شکر، گلوکز مایع، عسل یا شیره (هر کدام در دسترس دارید) را به همراه عسل، مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید. مواد را به هم بزنید تا شکر حل شود. اجازه دهید مواد حدود ۵ دقیقه با هم بجوشند.

قالب را آماده کنید. برای این کار، قالب را با کمی روغن مایع یا کره چرب کنید. یک نان میکادو را در قالبتان بگذارید. بهتر است نان به طور کامل در قالب قرار گیرد. قالب را کنار بگذارید.

سفیده تخم مرغ را در یک ظرف مناسب بریزید و با همزن به خوبی مخلوط کنید تا فرم بگیرد. اگر دماسنج دارید، دمای آن را اندازه بگیرید و مطمئن شوید روی ۱۳۰ درجه قرار می‌گیرد. اگر دماسنج ندارید، یک قطره از موادی را که با هم ترکیب کرده‌اید، در یک کاسه آب سرد بریزید اگر به سرعت فرم گلوله‌ای گرفت و شکننده شد، مایع آماده است.

قابلمه را از روی حرارت بردارید و قبل از اینکه سرد شود، مواد را به آرامی به سفیده تخم مرغ اضافه کنید. همزمان که در حال اضافه کردن شکر و شیره به سفیده تخم مرغ هستید، با همزن مواد را به هم بزنید. این کار را با همزن انجام دهید. این کار را تا جایی ادامه دهید که شیره کاملا با سفیده تخم مرغ مخلوط و جذب شود.

بعد از مخلوط شدن مواد با هم، کره را اضافه کنید. کره را می‌توانید به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) ذوب کنید یا اینکه از قبل، آن را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد. حالا نوبت به اضافه کردن مغزهاست. به موادی که تا اینجا در قابلمه آماده و مخلوط کرده‌اید، فندق، پسته، بادام هندی، گردو یا مغز هر دانه‌ای را که دوست دارید، اضافه کنید و کمی به هم بزنید و مخلوط کنید.

کادرک را چرب کنید و با سرعت بالا، مواد را در قالب بریزید و پهن کنید. نان میکادو دوم را روی مواد داخل قالب بگذارید و فشار دهید تا به مواد بچسبد. قالب را در دمای محیط قرار دهید و اجازه دهید خنک شود. بعد از سرد شدن، نوقا را با کاردک یا قیچی، به شکل دلخواه برش بزنید و مصرف کنید.


طرز تهیه شیرینی نوقا شکلاتی

در طرز تهیه شیرینی نوقا شکلاتی، علاوه بر مواد لازم در طرز تهیه شیرینی نوقا، از ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی کاکائو نیز استفاده می‌شود. اگر می‌خواهید نوقا شکلاتی داشته باشید، کاکائو یا شکلات را به همراه مواد دیگر در قابلمه بریزید و حرارت دهید.

اضافه کردن شکلات یا کاکائو باید قبل از برداشته شدن ظرف از روی حرارت باشد.

بقیه مراحل را مانند طرز تهیه شیرینی نوقا که در بالا آورده شد، دنبال کنید.

نکته: در تهیه شیرینی نوقا، بهتر است از همزن کاسه‌ای استفاده کنید تا تسلط و سرعت عمل بیشتری داشته باشید.

در شیرینی نوقا گردویی، به جای دیگر مغزها، فقط از گردو استفاده می‌شود.

کاسه و پیاله
سینی
شیرینی خوری
بستنی خوری
میوه خوری
پارچ، بطری و لیوان
قاشق، چنگال و کارد
آسیاب نمک و فلفل
سس خوری و آبلیمو خوری
سرویس قاشق، کارد و چنگال
سرویس غذاخوری
کلمن و فلاسک
ظروف یکبار مصرف
ابزار مهمانی
بشقاب
رومیزی، رانر و زیر بشقابی
سفره
معرفی سایت های جالب
سایر لوازم آشپزخانه

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

طرز تهیه کیک اسفنجی تیرامیسو شکلاتی و فوت و فن‌های تیرامسو ایتالیایی

طرز تهیه کیک اسفنجی تیرامیسو شکلاتی و فوت و فن‌های تیرامسو ایتالیایی


به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، طعم خامه و شکلات و کیک در کنار هم که لایه لایه روی هم چیده شده که طعم غیرقابل وصف و بی‌نظیری دارد. تیرامیسو یک دسر ایتالیایی اصیل است که آوازه خوشمزگی آن در تمام دنیا پیچیده است و درست کردن آن در خانه می‌تواند به یکی از لذت بخش‌ترین کار‌های دنیا برای شما تبدیل شود. در این مقاله می‌توانید طرز تهیه کیک تیرامیسو شکلاتی را در ادامه بخوانید.


مواد لازم برای کیک شکلاتی

تخم مرغ با دمای اتاق: ۳ عدد

شکر: ۱/۵ لیوان  دسته‌دار

شیر با دمای اتاق: ۱ لیوان  دسته‌دار

پودر کاکائو: ۳ قاشق غذاخوری

پودر وانیل

آرد: ۲ لیوان دسته‌دار

بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری

روغن زیتون: ۳/۴ لیوان  دسته‌دار


مواد لازم برای سس روی کیک

پنیر ماسکارپونه: ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

خامه: ۱ لیوان دسته‌دار


مواد لازم برای روی کیک ترامیسو

پودر کاکائو: ۱ قاشق غذاخوری

برگ نعناع تازه برای تزئین: به مقدار لازم


طرز تهیه

کیک تیرامیسو خیس و اسفنجی برخلاف دسر تیرامیسو که با بیسکویت لیدی فینگر یا پتی بور تهیه می‌شود برای پخت نیاز به فر دارد. در ابتدای طرز تهیه کیک تیرامیسو شکلاتی باید فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. سپس یک قالب کیک ۹ در ۹ مربعی را بردارید و یک کاغذ روغنی کف آن قرار دهید. حال تخم مرغ‌ها را که برای چند دقیقه در بیرون از یخچال قرار داده‌اید و کمی گرم شده‌اند، با شکر ترکیب کنید و با همزن برقی آن‌قدر بزنید که سبک و کرمی شکل شوند. سپس روغن زیتون و شیر را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید. پودر کاکائو، وانیل و بیکینگ پودر و آرد را با ۲ بار الک کنید و به خوبی با هم ترکیب کنید. سپس آرد را به آرامی به ترکیب تخم مرغ‌ها اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. مواد را داخل قالب بریزید و برای ۳۰ تا ۳۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.

بعد از آماده شدن کیک آن را از فر خارج کنید و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا کاملاً خنک شود. سپس کیک را از قالب جدا کنید و در دمای اتاق قرار دهید تا خوب سرد شود. حال کیک را به چند مربع تقسیم کنیم و بعد هر مربع را از وسط به دو نیم ترکیب کنید تا کیک نازک شود. سپس مربع‌های کیک را داخل یک ظرف مناسب بچینید. حال پودر کاکائو، شکر و کمی شیر یا آب را با هم ترکیب کنید و شربت کاکائو را روی کیک بریزید تا کاملاً خیس شود.

در این مرحله از طرز تهیه کیک شکلاتی تیرامیسو باید خامه و پنیر ماسکارپونه را با همزن بزنید تا با هم ترکیب شوند. سپس مواد را روی کیک پخش کنید. سپس مربع‌های کیک را روی آن بچینید و دوباره از شربت کاکائویی که تهیه کرده بودید روی کیک بریزید. خامه و پنیر را روی کیک پخش کنید و در نهایت کمی پودر کاکائو روی آن الک کنید. کیک را برای مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. بعد از اینکه کیک ترامیسوی اسفنجی شکلاتی شما آماده شد، روی کیک را با نعناع تازه تزئین کنید.

لامپ و چراغ
چراغ تزئینی
لوازم جانبی نور و روشنایی
ابزار آلات

فوت و فن‌های طرز تهیه کیک تیرامیسو شکلاتی

اگر دوست داشته باشید می‌توانید کیک تیرامیسو را با شربت قهوه نیز مرطوب کنید.
می‌توانید برای تزئین کیک تیرامیسوی شکلاتی از شکلات تخته‌ای رنده شده استفاده کنید.
اگر دوست داشته باشید می‌توانید این کیک را در ظرف‌های کوچک و برای هر فرد به صورت جداگانه سرو و آماده کنید.
می‌توانید این کیک تیرامیسو را به صورت قالبی نیز درست کنید و دور تا دور کیک را با خامه و پنیر بپوشانید و با پودر کاکائو و شکلات رنده شده تزئین کنید.

پوستر و کاغذ دیواری
پارکت
دیوارپوش ساختمان
پوشش کف و سقف

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/