فروشگاه

فروشگاه اینترنتی

فروشگاه

فروشگاه اینترنتی

طرز تهیه تست فرانسوی؛ صبحانه‌ای بی‌نظیر

طرز تهیه تست فرانسوی؛ صبحانه‌ای بی‌نظیر

ایرنا زندگی: همیشه که نباید با نان و پنیر و املت و نیمرو صبحانه بخوریم؛ گاهی وقت‌ها هم لازم است این روند را تغییر دهیم و به سراغ صبحانه‌های جذاب دیگری برویم. فرنج تست فرانسوی یکی از این صبحانه‌هاست که قطعا با امتحان‌کردن آن عاشقش می‌شوید.

مواد لازم:

  • تخم مرغ بزرگ: ۱ عدد
  • شیر: ¼ پیمانه
  • نان تست: ۴ تکه
  • عسل: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره: ۱قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
  • وانیل: ¼ قاشق چایخوری
  • نمک: ¼ قاشق چایخوری
  • روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. شیر را با نمک، بکینگ پودر، وانیل و تخم مرغ هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

۲. سپس تابه‌ای را روی حرارت قرار می‌دهیم و کره و روغن را داخل آن بریزید تا داغ شوند.

۳. نان‌ها را درون مخلوط یکدست شده شیر و تخم مرغ بزنید و در تابه بگذارید تا سرخ شوند.

۴. عسل را داغ کنید و هر وقت رنگ تست‌ها طلایی شد روی آن‌ها عسل داغ بریزید و با میوه میل کنید.

۵. همچنین می‌توانید از انواع مارمالاد یا شکلات و خامه هم به‌جای عسل داغ و میوه استفاده کنید.


سرکه هندوانه به عنوان سس برای سالاد سبزیجات
تبدیل واحدهای اندازه گیری
ایده برای تبدیل لباس های قدیمی به لباس های مدرن
طرز تهیه شیره خرما در خانه و نکات مهم تهیه آن
روش تهیه شور پاییزی + نکاتی برای تهیه شور
طرز تهیه کیک لبو
طرز تهیه چیز کیک به دو روش سرد و گرم
طرز تهیه کیک موز
طرز تهیه 2 نوع کیک با آرد ذرت
طرز تهیه کیک سیب

طرز تهیه سمبوسه مرغ و قارچ؛ طعمی متفاوت

طرز تهیه سمبوسه مرغ و قارچ؛ طعمی متفاوت

وب‌سایت فرارو:  سمبوسه یکی از غذا‌های خوشمزه مخصوص جنوب ایران است که در حال حاضر در سراسر کشور به عنوان یک غذای محبوب و پر طرفدار شناخته می‌شود. عطر و طعم این غذای خوشمزه بیشتر به خاطر ادویه‌ها و چاشنی‌هایی است که در طبخ آن مورد استفاده قرار می‌گیرد. سمبوسه معمولا در مهمانی‌ها و تولد‌ها هم بسیار مورد توجه قرار می‌گیرد، چون خیلی سریع آماده می‌شود و نسبتا غذای کم هزینه‌ای است لذا معمولا پای ثابت مهمانی‌های عصرانه و تولد است.

سمبوسه انواع مختلفی دارد مثل سمبوسه سیب زمینی، سمبوسه گوشت، سمبوسه مرغ، سمبوسه پیتزایی و سمبوسه هندی که در این مطلب طرز تهیه سمبوسه مرغ را برای شما در نظر گرفته ایم. برای تهیه سمبوسه مرغ از نان لواش، مرغ، سبزیجات معطر، فلفل سیاه و قرمز و برخی مواد دیگر استفاده می‌شود.

مواد اولیه سمبوسه مرغ و قارچ

  • سینه مرغ ۲ عدد
  • هویج کوچک ۱ عدد
  • ساقه کرفس ۱ ساقه
  • قرص استاک مرغ ۱ عدد
  • پیاز بزرگ ۲ عدد
  • فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
  • قارچ ورقه‌ای شده ۱۵۰ گرم
  • گشنیز تازه ۱۵۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
  • نمک ۱ قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • فلفل قرمز به میزان لازم
  • روغن مایع به میزان لازم
  • نان لواش به میزان لازم

نکات مربوط به مواد اولیه

۱. نکات مربوط به مرغ

برای اینکه مرغ خوش طعم‌تر شود به جای آب آن را با استاک، ساقه کرفس، پیاز و هویج بپزید. استاک یا آب گوشت، مرغ، ماهی یا سبزیجات از حرارت دادن استخوان‌ها به همراه سبزیجات ساقه‌ای و تعداد محدودی ادویه تهیه می‌شوند. استاک در انواع سوپ، سس و بسیاری از غذا‌های دیگر مورد استفاده قرار گرفته و تاثیر بسیاری در طعم و مزه غذا‌ها دارد می‌توانید استاک را خودتان در منزل تهیه کنید یا اینکه به صورت آماده از سوپر مارکت‌ها خریداری کنید.

۲. نکات مربوط به پیاز

خیلی از اوقات که برای خریدن پیاز به بازار‌های میوه و تره‌بار می‌رویم در مغازه رنگ‌های مختلفی از پیاز‌ها را می‌بینیم بدون توجه به اینکه هر کدام از این پیاز‌ها مصارف مشخصی دارند آن را می‌خریم در واقع دم دست‌ترین پیاز را انتخاب می‌کنیم غافل از اینکه ممکن است پیاز انتخاب شده برای مصرفی که در نظر داریم مناسب نباشد.

اگر بخواهیم به طور مختصر در خصوص کاربرد انواع پیاز توضیح دهیم باید از پیاز زرد که معروف‌ترین عضو خانواده پیاز‌ها است شروع کنیم این پیاز بهترین گزینه برای پخت و پز است پیاز سفید از پیاز زرد طعم ملایم تری دارد از نظر کاربرد تقریبا مثل پیاز قرمز هست، می‌شود آن را خام خورد و یا در سالاد‌ها و دیپ‌ها از آن استفاده کرد. این پیاز برای غذا‌های مکزیکی هم بهترین گزینه هست.

پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد، فیبر بیشتری دارد و به خاطر رنگ زیبایش می‌توان از آن برای تزئین بشقاب غذا هم استفاده کرد علاوه بر این برای کبابی کردن، سالاد و ساندویچ‌ها هم انتخاب مناسبی است. پیاز‌های قرمز به اندازه کافی عطر و طعم به غذا نمی‌دهند بنابراین معمولا برای پخت و پز مورد استفاده قرار نمی‌گیرند.

۳. نکات مربوط به فلفل دلمه‌ای

همان طور که می‌دانید فلفل دلمه‌ای سبزی پر خاصیتی است که مصرف آن به تمامی افراد به ویژه کودکان توصیه شده است. این سبزی دارای سه رنگ سبز، زرد و قرمز می‌باشد که رنگ سبز آن طعم قوی تری دارد. فلفل دلمه‌ای به دلیل مواد مغذی از جمله ویتامینی که دارد منشا درمان سرما خوردگی محسوب شده و همچنین برای درمان کم خونی، حفاظت از چشم و تقویت قوه بینایی و نیز رفع یبوست بسیار مفید است.

ته فلفل دلمه برجستگی‌هایی وجود دارد فلفل دلمه‌هایی که چهار برجستگی در زیر خود دارند ماده هستند فلفل دلمه ماده پر تخم است و طعم شیرینی دارد لذا برای تهیه انواع سالاد و خام خواری مناسب‌تر از فلفل نر است. فلفل دلمه‌ای که سه برجستگی در زیر خود دارد نر است تخم کمتری دارد و تند‌تر است برای غذا پختن از آن استفاده می‌شود و در آشپزی کاربردی‌تر است و بر عکس فلفل دلمه ماده بعد از تفت و پختن اصلا تلخ نمی‌شود و خوشمزه باقی می‌ماند.

طرز تهیه سمبوسه مرغ و قارچ

۱. سینه مرغ را شسته با کمی نمک، فلفل، زردچوبه و مقدار کمی آب + قرص استاک + ۱ عدد پیاز نگینی خرد شده + هویج + کرفس بپزید. حرارت دادن را آن‌قدر ادامه دهید تا آب مرغ به خوردش رفته و تقریبا بی‌آب شود. حال، ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا گوشت مرغ خنک شود، سپس آن‌ها را ریش ریش کنید برای ریش ریش کردن سینه مرغ می‌توانید از همزن کمک بگیرید.

۲. پیاز را به صورت خلالی خرد کنید در روغن تفت دهید سپس فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی ریز خرد کنید گشنیز را هم تمیز بشویید، ریز خرد کنید و به همراه فلفل دلمه‌ای و پیاز به مرغی که تفت خورده اضافه کنید بعد هم زنجبیل و فلفل قرمز را اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه بعد از روی حرارت بردارید در صورت تمایل می‌توانید ۱ قاشق رب را هم تفت دهید و به مواد اضافه کنید. در مرحله بعد قارچ را به صورت ورقه‌ای خرد کنید در تابه‌ای جدا با حرارت بالا تفت دهید تا آب نیندازد بعد از سرخ شدن به مواد اضافه کنید.

۳. نان‌های لواش را در ابعاد ۷ در ۳۰ سانتی متری برش بزنید سپس مقداری از مخلوط آماده شده را روی لبه نان قرار دهید و گوشه نان را روی مواد برگردانید به طوری که یک مثلث درست شود. مثلث را مجددا روی نان برگردانید این کار را تا جایی ادامه دهید که قسمت کوچکی از نان باقی بماند این قسمت را کاملا به داخل مثلث‌ها برگردانید تا هنگام سرخ شدن مواد به بیرون نریزد.

۴. وقتی که همه سمبوسه‌ها را به روش گفته شده آماده کردید تابه‌ای ترجیحا کوچک با عمق زیاد را انتخاب کنید تابه را روی حرارت قرار دهید حدود ۲ تا ۳ دقیقه بعد که جسم تابه گرم شد ۴ تا ۵ قاشق روغن مایع داخل آن بریزید وقتی روغن داغ شد سمبوسه‌ها را داخل تابه بچینید اجازه دهید سمبوسه‌ها کاملا طلایی شوند بعد با کمک کفگیر سوراخ دار آن‌ها را از تابه خارج کنید و داخل آبکش فلزی قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود فقط حواستان باشد سمبوسه‌ها را روی هم نگذارید تا خمیر نشوند.

۵. موقع سرو سمبوسه، آن‌ها را داخل آبکش فلزی پایه دار قرار دهید زیر آبکش یک سینی بگذارید و سینی را داخل فری که از قبل روی دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار داده اید قرار دهید حدود ۵ دقیقه که بماند هم روغن اضافه آن کشیده می‌شود هم اینکه گرم می‌شود توجه کنید نباید سمبوسه‌ها روی هم قرار بگیرند. می‌توانید سمبوسه را بعد از پیچیدن سرخ نکنید بلکه بسته بندی کنید داخل فریزر قرار دهید و موقع مصرف سرخ کنید.

۶. برای تهیه سمبوسه مرغ رژیمی می‌توانید پس از پیچیدن سمبوسه‌ها آن‌ها را در سینی فر بچینید و روی آن‌ها کمی روغن مایع بزنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا برشته شود می‌توانید گریل فر را در پنج دقیقه آخر روشن کنید تا سمبوسه‌ها برشته‌تر شوند.

اسپاگتی با کره بادام زمینی؛ با رسپی مخصوص ریچل ری

اسپاگتی با کره بادام زمینی؛ با رسپی مخصوص ریچل ری

برترین‌ها: به طور حتم هر هنری علاوه بر مهارت و تسلط، نیازمند شوق و استعداد ذاتی نیز می‌باشد. هنر آشپزی نیز از سایر هنر‌ها مستثنی نیست. هر سرآشپز به هنگام آشپزی اثر هنری خود را با ذوق و عشق فراوان طبخ می‌کند تا بتواند علاوه بر رفع نیاز گرسنگی افراد، نیاز روحی آن‌ها به محبت، عشق و زیبایی را نیز برطرف کند.

بی شک هر هنرمندی، به واسطه‌ی روحیه‌ی شفاف و زیبایش تمایل زیادی به اشتراک هنر خود با دیگران دارد؛ و همین تمایل به آموختن هنر به افراد علاقه‌مند و افزودن به تعداد هنرمندان جهان از بهترین بخشش‌ها و هدیه‌هاست. بسیاری از سرآشپزان مطرح جهان با انتشار کتاب‌های آشپزی و برگزاری کلاس‌ها و ساخت برنامه‌های مربوط به آشپزی سعی در به اشتراک گذاشتن هنر بی‌نظیر خود در آشپزی دارند که برای علاقه‌مندان آشپزی بسیار مفید و کاربردی می‌باشد.

شاید بسیاری از غذا‌ها را پیشتر با رسپی‌های مختلف تهیه کرده و خورده باشید. اما آیا تا به حال به ذهنتان خطور کرده که غذا‌هایی را با رسپی بهترین سرآشپز‌های دنیا امتحان کنید؟ ریچل ری بدون شک یکی از بهترین سرآشپز‌های حال حاضر می‌باشد که در سطح جهانی به شهرت و محبوبیت رسیده است.

ریچل ری کیست؟

ریچل ری متولد ۲۵ آگوست ۱۹۶۸ یکی از شناخته شده‌ترین آشپز‌های آمریکایی می‌باشد که با ساخت برنامه‌های متنوع توانست به شهرت برسد. بسیاری او را با عنوان ملکه غذا‌ها زود پخت و ارزان می‌شناسند. ریچل ری ادعا می‌کد که تهیه هیچ یک از غذا‌های او بیشتر از ۳۰ دقیقه زمان نمی‌برند.

خانواده ریچل ری در ماساچوست یک رستوران داشتند و او از همان دوران کودکی به آشپزی علاقه داشت. با گذشت زمان خودش هم رستورانی تاسیس کرد و توانست مشتریان زیادی را جذب کند. او در رستوران خود در معرض دید مشتریان خود به آشپزی می‌پرداخت و همین موضوع سبب گشت که توجه تهیه‌کنندگان تلویزیون به او جلب شود و بتواند مجری یک برنامه آشپزی در شبکه آشپزی آمریکا شود.

برنامه‌های مشهور و شناخته شده این آشپز مشهور شامل ۳۰ دقیقه وعده غذایی، سفر‌های خوشمزه ریچل ری و ۴۰ دلار در روز مخاطبان بسیار زیادی داشته‌اند و ریچل ری را به شهرت و ثروت بسیار زیادی رسانده‌اند. ریچل ری تا کنون توانسته سه جایزه امی را از آن خود کند. همچنین او چندین کتاب آشپزی نیز نوشته که به شهرت او در زمینه آشپزی بسیار دامن زده‌اند.
خوردن غذایی با رسپی مخصوص این سرآشپز مشهور می‌تواند با لذت چندین برابر برایتان همراه باشد. در ادامه با برترین‌ها و رسپی مخصوص ریچل ری برای غذایی بسیار لذیذ همراه باشید.

رسپی مخصوص ریچل ری برای اسپاگتی با کره بادام زمینی

اسپاگتی از آن دسته غذا‌هایی است که به روش‌های مختلف طبخ و سرو می‌شود. شاید پیش‌تر اسپاگتی‌های مختلفی را امتحان کرده باشید، اما مطمئننا هنوز اسپاگتی‌های زیادی وجود دارند که با آن‌ها آشنایی ندارید و آن‌ها را امتحان نکرده‌اید. اسپاگتی با کره بادام زمینی یکی از پرطرفدارترین اسپاگتی‌ها می‌باشد که در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد و رسپی‌های مختلفی از آن در سایت‌ها و مجلات مختلف وجود دارد.

پختن اسپاگتی با کره بادام زمینی با رسپی مخصوص یک سرآشپز مشهور و شناخته‌شده می‌تواند برایتان لذت‌بخش‌تر بوده و طعم بی‌نظیر این غذا را دو چندان کند. در ادامه دستور پخت مخصوص ریچل ری برای اسپاگتی با کره بادام زمینی را خواهید خواند. پس با برترین‎ها همراه باشید.

مواد لازم:

  • ۲ فنجان سینه مرغ خرد شده
  • ¼ فنجان کره بادام زمینی صاف شده
  • ¼ فنجان آب سیب
  • ¼ فنجان سرکه
  • ¼ فنجان سس سویا
  • ۱ قاشق غذاخوری عسل
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن کنجد
  • ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری سس چیلی تند
  • ۴۰۰ گرم اسپاگتی
  • ۳ شاخه کرفس کامل (خرد شده)
  • ۴ عدد تربچه (خرد شده)
  • ۴ تا ۵ عدد پیازچه (خرد شده)
  • ۱ فنجان جوانه لوبیا
  • ¼ فنجان کنجد

طرز تهیه:

مرحله اول: یک قابلمه بزرگ آب را روی اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید.

مرحله دوم: کره بادام زمینی را در قابلمه‌ای بریزید و به مدت ۳۰ ثانیه در فر قرار دهید تا کمی آب شده و صاف شود. (یا می‌توانید آن را داخلی ماهیتابه‌ای بریزید و روی شعله‌ی کم گاز قرار دهید تا صاف شود و سپس آن را در یک قابلمه بریزید.) آب سیب، سرکه، سس سویا، عسل، روغن و سس چیلی را به سس بادام زمینی اضافه کنید.

مرحله سوم: به محض جوشیدن آب، اسپاگتی‌ها را داخل آن بریزید و اجازه دهید به همان میزانی که روی بسته‌بندی اسپاگتی نوشته شده در آب و روی شعله بمانند. سپس آن‌ها را آبکش کنید و روی آن‌ها آب سر باز کنید تا سرد شوند و بعد اجازه دهید که آب اسپاگتی‌ها برود.

مرحله چهارم: اسپاگتی‌ها، کرفس، تربچه، پیازچه، جوانه لوبیا و مرغ را داخل سس بادام زمینی بریزید و روی آن‌ها کنجد بریزید.

نکاتی در ارتباط با اسپاگتی با کره بادام زمینی

  • طرز تهیه بالا مناسب ۴ نفر می‌باشد.
  • ‌ می‌توانید به جای اسپاگتی از نودل نیز استفاده کنید.
  • میزان سس چیلی را به میزان طبع خود کم و زیاد کنید. 

چگونه ارائه ای عالی و تحسین برانگیز با ساخت یک پاورپوینت حرفه ای داشته باشیم؟


نکاتی برای انتخاب حرفه ای ساعت دیواری


آموزش گام به گام پاورپوینت (قسمت اول)



جدیدترین نقشه ساختمان سه بعدی


استفاده های مفید از قالب یخ


تکنیک های برش زدن و جدا کردن ژله از انواع قالب


طرزتهیه بیف استروگانف به روش حرفه ای ها


آموزش تزیین کیک به روش حرفه ای ها


ترفندهای ساده آشپزی حرفه ای


نکاتی برای انتخاب خیاط خوب و حرفه ای


نکاتی برای پخت جوجه کباب حرفه ای


با رعایت این نکات در حرفه خود موفق شویم


طرز تهیه شیرینی دانمارکی به سبک قنادهای حرفه 

خورشت ملاقورمه شمالی؛ غذایی به‌صرفه و بدون گوشت

خورشت ملاقورمه شمالی؛ غذایی به‌صرفه و بدون گوشت

وب‌سایت ایران‌کوک - نیلوفر بانو: خورشت ملاقورمه شمالی در گروه غذا‌های محلی گیلانی طبقه بندی می‌شود. خورشت ملاقورمه شمالی را می‌توانید در وعده‌های نهار و شام، با نان و یا با برنج میل کنید. می‌دانید که اگر به دنبال غذا‌های بدون گوشت باشید در بین غذا‌های شمالی انتخاب‌های زیادی دارید. این غذا هم جایگزین بدون گوشت و جالبی برای قورمه سبزی است. به خصوص اگر در خوردن حبوبات هم محدودیت داشته باشید.

راستی، فراموش نکنید موقع خرید بادمجان همیشه سعی کنید بادمجان‌های تازه را انتخاب کنید که تلخی و تخم کمتری دارند. بادمجان خوب سفت، سنگین و براق است و لکه ندارد. با انتخاب بادمجان خوب و مرغوب قطعاً ملاقورمه خوشمزه تری خواهید داشت.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • بادمجان ۱ کیلوگرم
  • گوجه ۵ یا ۶ عدد
  • سبزی ساطوری شده (جعفری و نعنا) ۱ پیمانه
  • پیاز ۱ عدد
  • آبغوره به مقدار دلخواه
  • روغن به مقدار لازم
  • انار ترش به دلخواه

طرز تهیه

۱. ابتدا بادمجان‌ها را پوست بکنید و آن‌ها را به صورت نگینی خرد کرده و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در آب و نمک بخوابانید تا سیاهی و مزه‌ی تلخ بادمجان گرفته شود و روغن کمتری برای سرخ شدن مصرف شود.

۲. در این یکی دو ساعت، سبزی‌ها را بشویید و بعد از خشک شدن آن‌ها را خرد کنید.

۳. پیاز را خرد کنید و آن را در روغن تفت دهید سپس زردچوبه را به آن اضافه کنید.

۴. حال نوبت آن است که بادمجان‌های ملاقورمه را آبکش کرده و آن‌ها را به پیاز اضافه کنید سپس آن‌ها را تفت دهید.

۵. یک پیمانه جعفری و نعنا را که ساطوری خرد کرده اید به پیاز و بادمجان اضافه کرده و آن‌ها را مخلوط کنید.

۶. گوجه فرنگی‌ها را ریز رنده کرده و آن را به مخلوط اضافه کنید. (گوجه ملاقورمه را می‌توانید هم نگینی خرد کنید.)

۷. در آخر انار ترش تازه که فریز کرده اید و نمک و فلفل به آن اضافه کنید و در تابه را ببندید تا بادمجان‌ها با آب گوجه و انار خوب مغز پخت شود و خورشت جا بیافتد.

خورشت ملاقورمه جا افتاده و خوشمزه را در ظرف سرو بریزید و همراه پلو یا نان نوش جان کنید.

نکته‌های کلیدی تهیه خورشتت ملا قورمه گیلانی

  • در این غذا باید نسبت جعفری به نعنا ۲ به ۱ باشد.
  • اگر انار در دسترس ندارید می‌توانید به جای آن از آبغوره بیشتر به مقدار لازم استفاده کنید.
  • مثل خیلی از غذا‌های شمالی دیگر می‌توانید در اواخر پخت این خورشت هم روی آن یکی دو عدد تخم مرغ بشکنید و بگذارید خودش را بگیرد. کمی هم نمک و فلفل روی تخم مرغ بپاشید و سپس سرو کنید.
  • به جای سبزی تازه می‌توانید از سبزی خشک هم در تهیه ملاقورمه استفاده کنید.
  • اگر دوست داشته باشید همراه پیاز می‌توانید یکی دو حبه سیر رنده یا خرد شده هم تفت بدهید.


توصیه های بسته بندی اثاثیه برای اسباب کشی


نکاتی برای تمیز کردن و بسته بندی مربا و مارمالاد


طرز تهیه سالاد کلم قرمز؛ پیش‌غذای رنگارنگ


وزارت کار: بسته معیشتی ۱۰۰ هزار تومانی جدا از یارانه معیشتی است


جدیدترین کیک های خاص


جدیدترین مدل دستگیره در


جدیدترین مدل سفره های هفت سین


جدیدترین مدل درب های چوبی


جدیدترین مدل جاگلدانی



راهنمای خرید کتابخانه ، طبقه بندی هوشمندانه برای کتاب ها چند؟!


هدف از نوشتن طرح توجیهی (امکان سنجی) چیست؟


نکات کلیدی در تدوین طرح‌ توجیهی سازمان بنادر با استفاده از نرم افزار کامفار


راهنمای خرید سینی پذیرایی همراه با معرفی جدیدترین مدل های سینی


اصول طبخ غذا

اصول طبخ غذا

مجموعه: نکات مهم آشپزی

طبخ غذا اصول و قواعدی دارد که متاسفانه امروزه در سفره های ایرانی این اصول کمتر رعایت می شود. مهمترین این اصول به شرح زیر می باشد:

1-غذا باید به آرامی و با تأنی و در مدت زمان طولانی و با حرارت ملایم پخته شود.

استفاده از زودپز برای پخت غذا به دلیل وجود حرارت و فشار بالا باعث له شدن مواد داخل زودپز و متلاشی شدن این مواد می‌شود. در نتیجه غذای تهیه شده در زودپز نه تنها هیچ خاصیتی ندارد (بیشتر یک تفاله است تا غذا) بلکه به دلیل متلاشی شدن، سرطان‌زا نیز می‌باشد.

استفاده از مایکروویو برای پخت غذا به دلیل داشتن امواج مایکروویو و تخریب ساختار مولکولی غذاها مضر بوده و موجب سرطان می‌شود.


امواج مایکروویو در مسیر حرکت خود پس از برخورد با ماده یا از آن عبور می‌کند و یا جذب آن می‌شود. این امواج جذب موادی که حاوی آب هستند مانند غذا و بدن انسان می‌شوند. قرار گرفتن در معرض تابش امواج مایکروویو می‌تواند به مرور موجب سوختگی‌های بافتی و آب مروارید شود. این در حالی است که بنا بر تحقیقات صورت گرفته تمام مایکروفر های موجود در بازار نشتی امواج دارند که بسیار خطرناک است.


همچنین استفاده از غذاهای مایکروویو شده باعث کاهش حافظه، لطمه به مغز، اختلال در تولید هورمون‌های مردانه و زنانه و کاهش و اختلال در سیستم دفاعی بدن می‌شود. همچنین برخورد مستقیم این اشعه با انسان باعث پاره شدن رشته‌های DNA بدن و به دنیا آمدن نوزادان ناقص‌الخلقه می‌شود.


علاوه بر موارد فوق برخی از غذاها همانند سیب زمینی اگر در مایکروفر گرم شود باعث لطمه شدید به مغز در حال رشد کودکان می‌شود. همچنین یکی دیگر از مضرات احتمالی دستگاه‌های مایکروویو در مورد گرم کردن دوباره غذاهاست که موجب بقای میکروب‌های غذا و تغییر ماهیت آنها شده که بسیار برای بدن آسیب‌زا است.


2-غذاها بایستی از مواد غذایی تازه تهیه شوند و از مصرف مواد فریز شده باید پرهیز کرد.


استفاده از غذاهای فریز شده و منجمد شده بسیار مضر است. در غذاهای فریز شده، ماهیت مواد غذایی دچار تحولاتی می‌شود که خواص و فواید غذا را تغییر داده و از بین می‌برد؛ در نتیجه بدن انسان را با کمبود مواد غذایی مفید روبرو می‌کند. همچنین نگهداری طولانی مدت این مواد در فریزر موجب تجمع مواد سرطان‌زا در غذاها می‌گردد. هر چه مدت فریز کردن غذاها طولانی‌تر باشد، مضرات آن نیز بیشتر است.

این در حالی است که اکثر بانوان ایرانی ماده غذایی خارج شده از فریزر را جهت استفاده در مایکروفر قرار می‌دهند که ضرر آن را برای بدن دو چندان می‌کند.

3- فلسفه نامگذاری آشپزخانه این بوده که محل طبخ آش و فراورده‌های آشی بوده است.


پایه سفره ایرانی آش بوده است. آش‌ها هم غذا هستند و هم دارو. متاسفانه امروزه خانواده‌های ایرانی کمتر از آش بهره می‌برند و یکی از دلایل مهم آن‌ها ایجاد ناراحتی‌های گوارشی می‌باشد. در صورتی که آش با مصلحات آن مصرف شود، نه تنها نفخ و سوزش معده ایجاد نخواهد کرد، بلکه سبب درمان و بهبود مشکلات گوارشی نیز می‌شود.

منبع : payam114

روش هایی برای افزایش فروش


چیدمان میز غذاخوری پایه (Basic)


راهنمای فروش خودروی دست دوم


جدیدترین نقشه ساختمان سه بعدی


هشدار رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری: شروع موج بعدی کرونا در تهران از دو هفته آینده!/ تعرفه آزمایش کرونا اعلام شد


روش هایی برای تازه نگه داشتن سبزی خوردن برای یک هفته


پیشنهاد بیل گیتس برای خواندن 5 کتاب برای تابستان


پیشنهاداتی برای خرید هدیه برای بهترین دوست


ترفندی ساده برای تازه نگه داشتن لیمو برای یک ماه



 

اصول انتخاب فرش


اصول و راهنمای خرید میز ناهارخوری متناسب


آموزش گام به گام پاورپوینت (قسمت اول)


آموزش پاورپوینت – طراحی و زیباسازی اسلاید ها


چگونه ارائه ای عالی و تحسین برانگیز با ساخت یک پاورپوینت حرفه ای داشته باشیم