راههایی برای جلوگیری از سُر خوردن روی برف یخ زده | ||
مجموعه: متفرقه برای جلوگیری از مشکل شایع روزهای برفی که همان لغزندگی سطح زمین و سُرخوردن است، توصیه هایی راه گشا می تواند برایتان مفید باشد. در روزهای برفی به ویژه پس از پایان بارش برف، یکی از مشکل های رایج سُر خوردن در هنگام راه رفتن برروی سطوح است. سُر خوردن می تواند سبب از دست دادن تعادل، زمین خوردن، بروز صدمه، جراحت، تصادف با اتومبیل، سایر وسایل نقلیه و حتی شکستگی اعضای بدن شود. افراد خردسال، سالمندان، زنان باردار، افرادی که به تازگی جراحی داشته اند، مبتلایان به بیماریهای ضعف سیستم ایمنی، افراد مبتلا به سرما خوردگی که تب و سرگیجه دارند، افرادی که ضربان ساز در قلب خود دارند، بیمارانی که به تازگی جراحی آب مروارید چشمی انجام داده اند و به طور کلی افرادی که در برابر ضربه آسیب پذیر هستند، بهتر است در این روزها از خانه خارج نشوند. اگر مجبور به ترک خانه و پیاده روی هستید، توجه به نکات زیر میتواند تا حد زیادی از سُر خوردن شما و بروز خطرهای احتمالی جلوگیری کند. کفش پاشنه بلند یا بدون عاج نپوشید در این روزها توجه به نوع کفش اهمیت فراوان دارد، کفش پاشنه بلند گزینه مناسبی برای راه رفتن در هوای سرد نیست، کفشهای بدون عاج و پاشنه یک سره نیز سطح کمی برای درگیر شدن با زمین و محکم شدن بر روی آن دارند و احتمال سُر خوردن با آنها زیاد است. بهترین کفش در این زمان کفش های کتانی یا چکمههای دارای عاج است که قابلیت انعطاف پذیری بالایی دارند و نیز توانایی شکستن یخ و ثابت کردن جای پا را دارند. اگر می خواهید به مدت طولانی پیاده روی کنید، حتماً از کفش هایی که در برابر آب عایق هستند، استفاده کنید، زیرا خیس و مرطوب شدن پاها می تواند سبب سرمازدگی، رشد قارچ و ویروس درپا، سرما خوردگی و مشکل های ناشی از آن شود. کارشناسان به افراد توصیه می کنند از کفش هایی تا بالای مچ پا استفاده کنند تا خطر پیچ خوردگی قوزک پا کمتر شود و نیز قابلیت انعطاف پذیری حرکت پاها در برف افزایش یابد. می توانید از وسایلی، چون تخته های دارای سوزن که مخصوص کوهنوردی است و به کف کفش متصل میشود برای افزایش ایمنی و جلوگیری از سُر خوردن استفاده کنید؛ این تختهها به کفش متصل و به راحتی نیز از کفش جدا می شوند. پس از مدتی راه رفتن در یخ و برف، بین عاج و شیارهای کفش شما را یخ و سنگ ریزه می پوشاند و به این ترتیب توانایی شما در حرکت به آسانی برروی برف را با مشکل مواجه میکند. پس از مدتی راه رفتن بایستید و بین شیارهای کفش خود را بررسی و تکههای یخ و سنگ ریزهها را از آن جدا کنید. از سریع راه رفتن در روزهای برفی خودداری کنید، زیرا احتمال سُر و زمین خوردن شما را افزایش می دهد، با آرامش گام بردارید و به مسیر خود نگاه کنید تا کمتر سُر بخورید. در این زمان عکاسی از منظره ای برفی، تماشای دیگران، گوش دادن به موسیقی و یا صحبت با تلفن همراه میتواند سبب کاهش تمرکز شما و بالارفتن احتمال سُر خوردن شود. وزن خود را بر روی پایی که قدم اولیه را با آن بر می دارید بیندازنید و مانند پنگوئن ها راه بروید، با انجام این شیوه با میزان بالایی تعادل خود را حفظ می کنید. از روی سطوحی راه بروید که بر روی آن ها شن و ماسه پاشیده شده است تا مسیر پربرف، البته این در این وضعیت تنها می توانید اندکی سریع تر گام بردارید و به معنای بی احتیاطی در راه رفتن نیست و هنوز هم احتمال سُرخوردن وجود دارد. از حرکت در کنار پیاده روهایی که برف فشرده روی آن ها وجود دارد خودداری کنید، زیرا این برف به دلیل حرکت افراد فشرده شده و به شدت لغزنده است. زمانی که هوا زیر صفر است، برف آب شده و باران نیز یخ میزنند و امکان دارد این یخ زدگی در یک گودال ایجاد شده و حالتی شفاف داشته باشد و گمان کنید که سطح صاف است و با قدم گذاشتن برروی آن دچار سُر خوردگی شوید به همین دلیل مسیر مقابل و اطراف خود را زمان راه رفتن در هوای سرد و برفی به دقت بررسی کنید. یکی از کارهای مفید برای جلوگیری از سُر خوردن، برف روبی است و برای این کار حتماً نباید منتظر نهادهای کمکی مربوطه باشید، بلکه می توانید با رعایت احتیاط خود به پارو کردن برف و برف روبی حیاط منزل، محل کار و حتی فروشگاه خود بپردازید. برای این کار حتماً لباس مناسب بپوشید، از دستکش، کلاه و کفش استاندارد و نیز بیل برف روبی استفاده کنید، برف روبی مانند یک ورزش سبب سوخته شدن کالری های مازاد در بدن شما میشود، پس به آن به چشم یک ورزش و فعالیت فیزیکی مطلوب نگاه کنید، برای جلوگیری از خستگی کمر و شانهها و در برخی موارد گرفتگی کمر و گردن، قبل از شروع برف روبی بدن خود را با انجام حرکتهای کششی گرم کنید. اگر سابقه بیماری به ویژه بیماری های قلبی و فشارخون بالا دارید از انجام برف روبی خودداری کنید. برای جلوگیری از لغزندگی سطوح پس از برف روبی روی زمین شن و ماسه یا نمک بریزید، برخی مواد شیمیایی نیز وجود دارند که با کاستن از دمای انجماد آب سبب ذوب شدن برف ها می شوند، اما این مواد برای محیط زیست و حیوان ها بسیار مضر هستند و در استفاده از آنها باید احتیاط کنید، برف روبی را زمانی که هوا روشن است انجام دهید و در بین کار حتماً استراحت و مقداری نوشیدنی گرم مصرف کنید. برف روبی پشت بام ها و سقف خانه باید به وسیله افراد آشنا با کار برف روبی انجام شود و حضور کودکان و افراد در حیاط خانه در آن زمان خطرناک است و امکان سقوط برف و آسیب جدی وجود دارد. |
کاربردهای متفاوت سس مایونز در خانه داری | |
مجموعه: مهارتهای زندگی شما می توانید به جای خوردن این سس مایونز، از کاربردهای مختلف آن در خانه داری استفاده کنید. برخی کاربردهای جادویی سس مایونز عبارت است از : کاربردهای متفاوت سس مایونز در خانه داری سس مایونز یکی از سس های خوش طعم و شناخته شده در دنیاست. سس مایونز طعم دهنده انواع سالاد، ساندویچ و غذاهای دارای گوشت مرغ است. اما با وجود طعم دلنشین این سس، نباید میزان چربی و قابلیت چاق کنندگی آن را از یاد برد. شما می توانید به جای خوردن این سس مایونز، از کاربردهای مختلف آن در خانه داری استفاده کنید. برخی کاربردهای جادویی سس مایونز عبارت است از: تسکین آفتاب سوختگی با سس مایونز سس مایونز سرد می تواند مسکن خوبی برای آفتاب سوختگی باشد. رطوبت کافی و خاصیت بی حس کنندگی سرکه، کمک شایانی به التیام سوزش و زودتر خوب شدن محل آفتاب سوختگی می کند. بیشتر بخوانید: طرز تهیه سس مایونز جلا دادن سطوح چوبی با سس مایونز سطوح کدر را می توان با استفاده از مقدار کمی مایونز و دستمال کاغذی برق انداخت. مدت کوتاهی به مایونز اجازه استراحت روی سطح مورد نظر دهید، سپس با دستمال کاغذی آن را پاک کنید. تعجب نکنید و همین الان دست بکار شوید! تغذیه مو با سس مایونز روغن موجود در سس مایونز یک ترکیب کامل برای رطوبت دهی مو است. علاوه بر آن پروتئین موجود در تخم مرغ نقش احیاکننده را برای موهای خشک ایفا می کند. پس از شستن مو، مقدار کمی مایونز را به ساقه موهای خود بزنید و پس از یک ساعت دوباره شستشو دهید تا درخشنگی و زندگی دوباره به موهای خود ببخشید. درخشندگی گیاهان با سس مایونز با کمک دستمال کاغذی، کمی مایونز را روی برگ های گیاه خانگی تان بکشید تا درخشش آن ها چشم همه را خیره کند. تقویت ناخن ها با سس مایونز سطح ضخیمی از مایونز را به مدت 5 دقیقه روی ناخن های خود بگذارید. ترکیبات موجود در سس مایونز سلامتی و تقویت ناخن های شما را تضمین خواهد کرد. کشتن شپش ها با سس مایونز راه معمول برای کشتن شپش ها، استفاده از داروهای شیمیایی گران قیمت است. اما راه پیشنهادی کم خرج ما این است که شب تا صبح لایه ضخیمی از سس مایونز را روی پوست سر قرار دهید. رفع جیر جیر درها با سس مایونز اگر از صدای جیرجیر درهای منزل خود شاکی هستید، کافی است مقدار کمی سس مایونز به لولای در بمالید. احیای مبلمان چوبی با سس مایونز همانطور که اشاره کردیم، به کمک مایونز، لکه های موجود در سطوح چوبی را می توان پاک و سطح مورد نظر را براق کرد. اما مورد استفاده جادویی سس مایونز فقط به براق شدن سطوح چوبی ختم نمیشود، بلکه می توان ترک های ایجاد شده در این سطوح را نیز ترمیم کرد. میان درز ترک های موجود را با مایونز پر کرده و چند روز به آن مهلت دهید. روغن و پروتئین موجود در مایونز، باعث متورم شدن چوب و درنتیجه پرشدن ترک های قدیمی می شود. منبع : salemzi.com مهارت های خانه داری
|
روش های تشخیص اصل بودن روغن زیتون | ||||
مجموعه: مهارتهای زندگی روغن زیتون از سالم ترین روغن های خوراکی است که از دیرباز در انواع غذا و سالاد و آشپزی مورد استفاده بوده است. اما این روزها اصل و خالص بودن آنهم اهمیت پیدا کرده است. در بازار الان با تمام تفاسیری که در مورد روغن های مختلف و داشتن پالم آنها و چربی های اشباع و غیر اشباع که از آنها صحبت می شود، یکی از گزینه هایی که همه سراغ آن رفته اند برای تغذیه سالم روغن زیتون است. در این مطلب برای شما از روش خرید بهترین روغن زیتون صحبت کرده ایم. روش تشخیص اصل بودن روغن زیتون برای انتخاب روغن زیتون مرغوب، بهتر است اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی زیتون یا سبزی یا سیب بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است.اگر بوی فلزی احساس کردید، بدانید که روغن، نامرغوب یا فاسد است. مرحله بعدی، چشیدن روغن است. برای این کار طوری روغن را روی زبان بریزید که سقف دهان را نپوشاند. مزه روغن نامرغوب روی زبان به کندی پخش میشود. برخی روغنهای خوب در عقب دهان مزه تندی ایجاد میکند که نشانه برداشت زیتون نارس است و با افزایش رسیدگی، مقدار تندی آن کاهش مییابد. باید بدانید که روغن زیتون در دمای اتاق به صورت مایع است و هنگام قرار گرفتن در یخچال منجمد می شود. همچنین، روغن های چندگانه ی غیر اشباع ( از نوع روغن گیاهی زرد) هم در دمای اتاق و هم در دمای یخچال به صورت مایع باقی می مانند. حالا با در نظر داشتن این دو نکته و معیار آزمایشی ساده انجام می دهیم تا اصالت روغن زیتون را تشخیص دهیم: ۱. دو تا چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون را در شیشه مربا بریزید. در آن را محکم ببندید. ۲. شیشه را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید. ۳. اگر روغن به حالت انجماد در بیاید چربی تک سیر نشده و روغن زیتون طبیعی است. ۴. اگر روغن مایع باقی بماند روغن چندگانه ی غیر اشباع است و روغن زیتون طبیعی نیست. هنگام خرید روغن زیتون به این موارد حتما دقت کنید ظرف روغن زیتون باید تیره باشد، روغن زیتونی که در معرض نور باشد طعم خود را از دست خواهد دهد. دقت کنید ظرف روغن زیتون حتما شیشه ای باشد و تیره. ظروف پلاستیکی و یا روشن را به محض رویت کنار بگذارید!! پس از خرید، روغن زیتون را در کابینت و دور از نور قرار دهید. به “تاریخ برداشت محصول” یا “بهترین زمان مصرف” توجه فرمایید. از تاریخ برداشت زیتون نباید بیش از دو سال گذشته باشد. فراموش نکنید بهترین زمان مصرف چندماهی قبل از آن است که روی شیشه درج شده! چرا که این تاریخ نسبت به زمان بسته بندی درج شده نه زمان برداشت محصول. آیا رنگ معیار مناسبی برای تشخیص است؟ فراموش نکنید رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای تعیین کیفیت روغن نیست زیرا به راحتی میتوان در آن تقلب کرد. به علاوه هر نوع زیتون، رنگ مخصوص خود را دارد و یا حتی اگر مقدار برگهای آن همراه دانه زیاد باشد، رنگ روغن حاصل را تغییر میدهد. اگر روغن زیتون وارداتی می خرید باید بدانید کدام کشورها بهترین زیتون ها را دارند کشورهای اروپایی مثل یونان و ایتالیا، بهترین هستند. از جمله ی .”..Packed in” و “…Bottled in” بترسید! زیرا این بدین معنی ست که روغن در آن کشور صرفا بسته بندی شده و مشخص نیست زیتون متعلق به کجاست. بدنبال “… Product of” بگردید و همانطور که گفته شد کشور های ایتالیا، یونان و پس از آن اسپانیا و تونس بهترین ها هستند. این کلمات جادویی را به خاطر بسپارید سعی کنید روغن زیتونی بخرید که روی آن نوشته شده Extra Virgin Olive Oil. زیرا این محصول کمترین فراوری را دارد و طعم بهتری خواهد داشت. فریب کلمات Pure و Light بر روی شیشه ها را نخورید، این محصولات فراوری شده هستند و هرگز طعم روغن زیتون خالص را نخواهند داشت. آیا کنسرو زیتون بخریم؟ واردات کنسرو زیتون که کاملا ممنوع است، چون زیتونهای کنسروی روی دست باغداران مانده است. تعرفه واردات روغن زیتون فلهای ۲۶ درصد است که اگر واردات به صورت شیشهای باشد باید تعرفه آن را بسیار بیشتر از این ها حتی تا مقدار ۲۰۰ درصد بالا ببرند، چرا که اگر روغن زیتون خارجی به صورت شیشه ای وارد شود در واقع از کار خارجی ها حمایت می کنیم. در صورتی که روغن زیتون می تواند به صورت فله وارد شود و در ایران بسته بندی و توزیع شود که این موضوع خود نوعی حمایت از کار ایرانی است. 3 روش تشخیص روغن زیتون خالص و اصل : روش تشخیص روغن زیتون خالص بر اساس استانداردهای شورای بین المللی روغن زیتون به این شرح است: ۱- آنکه رنگ آن باید زرد تا زرد مایل به سبز باشد. ۲- اینکه بوی میوه از جمله بوی سیب، گوجه فرنگی، میوه زیتون یا علف تازه بدهد. که البته در این دو روش امکان تقلب با افزودن اسانسهای مختلف وجود دارد. ۳- مهم ترین روش تشخیص بوده، تاکنون کسی نتوانسته در این زمینه تقلب کند و به تست چشایی مربوط است. بدین صورت که شما یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در دهان خود میریزید، آن را در داخل دهان میچرخانید و با استشمام هوا آن را پایین می برید، باید پس از چند ثانیه در انتهای گلو تلخی و تندی حس شود که گلو را می سوزاند و گاهی ممکن است از شدت تندی فرد به سرفه بیفتد. درست پس از یک دقیقه مزه تلخی و تندی از بین می رود و خوشمزه می شود ضمن اینکه فرد با خوردن این روغن در دهان خود احساس چربی نمی کند. منبع: alodoctor.com - seemorgh.com
|
روش های تشخیص اصل بودن روغن زیتون | ||||
مجموعه: مهارتهای زندگی روغن زیتون از سالم ترین روغن های خوراکی است که از دیرباز در انواع غذا و سالاد و آشپزی مورد استفاده بوده است. اما این روزها اصل و خالص بودن آنهم اهمیت پیدا کرده است. در بازار الان با تمام تفاسیری که در مورد روغن های مختلف و داشتن پالم آنها و چربی های اشباع و غیر اشباع که از آنها صحبت می شود، یکی از گزینه هایی که همه سراغ آن رفته اند برای تغذیه سالم روغن زیتون است. در این مطلب برای شما از روش خرید بهترین روغن زیتون صحبت کرده ایم. روش تشخیص اصل بودن روغن زیتون برای انتخاب روغن زیتون مرغوب، بهتر است اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی زیتون یا سبزی یا سیب بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است.اگر بوی فلزی احساس کردید، بدانید که روغن، نامرغوب یا فاسد است. مرحله بعدی، چشیدن روغن است. برای این کار طوری روغن را روی زبان بریزید که سقف دهان را نپوشاند. مزه روغن نامرغوب روی زبان به کندی پخش میشود. برخی روغنهای خوب در عقب دهان مزه تندی ایجاد میکند که نشانه برداشت زیتون نارس است و با افزایش رسیدگی، مقدار تندی آن کاهش مییابد. باید بدانید که روغن زیتون در دمای اتاق به صورت مایع است و هنگام قرار گرفتن در یخچال منجمد می شود. همچنین، روغن های چندگانه ی غیر اشباع ( از نوع روغن گیاهی زرد) هم در دمای اتاق و هم در دمای یخچال به صورت مایع باقی می مانند. حالا با در نظر داشتن این دو نکته و معیار آزمایشی ساده انجام می دهیم تا اصالت روغن زیتون را تشخیص دهیم: ۱. دو تا چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون را در شیشه مربا بریزید. در آن را محکم ببندید. ۲. شیشه را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید. ۳. اگر روغن به حالت انجماد در بیاید چربی تک سیر نشده و روغن زیتون طبیعی است. ۴. اگر روغن مایع باقی بماند روغن چندگانه ی غیر اشباع است و روغن زیتون طبیعی نیست. هنگام خرید روغن زیتون به این موارد حتما دقت کنید ظرف روغن زیتون باید تیره باشد، روغن زیتونی که در معرض نور باشد طعم خود را از دست خواهد دهد. دقت کنید ظرف روغن زیتون حتما شیشه ای باشد و تیره. ظروف پلاستیکی و یا روشن را به محض رویت کنار بگذارید!! پس از خرید، روغن زیتون را در کابینت و دور از نور قرار دهید. به “تاریخ برداشت محصول” یا “بهترین زمان مصرف” توجه فرمایید. از تاریخ برداشت زیتون نباید بیش از دو سال گذشته باشد. فراموش نکنید بهترین زمان مصرف چندماهی قبل از آن است که روی شیشه درج شده! چرا که این تاریخ نسبت به زمان بسته بندی درج شده نه زمان برداشت محصول. آیا رنگ معیار مناسبی برای تشخیص است؟ فراموش نکنید رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای تعیین کیفیت روغن نیست زیرا به راحتی میتوان در آن تقلب کرد. به علاوه هر نوع زیتون، رنگ مخصوص خود را دارد و یا حتی اگر مقدار برگهای آن همراه دانه زیاد باشد، رنگ روغن حاصل را تغییر میدهد. اگر روغن زیتون وارداتی می خرید باید بدانید کدام کشورها بهترین زیتون ها را دارند کشورهای اروپایی مثل یونان و ایتالیا، بهترین هستند. از جمله ی .”..Packed in” و “…Bottled in” بترسید! زیرا این بدین معنی ست که روغن در آن کشور صرفا بسته بندی شده و مشخص نیست زیتون متعلق به کجاست. بدنبال “… Product of” بگردید و همانطور که گفته شد کشور های ایتالیا، یونان و پس از آن اسپانیا و تونس بهترین ها هستند. این کلمات جادویی را به خاطر بسپارید سعی کنید روغن زیتونی بخرید که روی آن نوشته شده Extra Virgin Olive Oil. زیرا این محصول کمترین فراوری را دارد و طعم بهتری خواهد داشت. فریب کلمات Pure و Light بر روی شیشه ها را نخورید، این محصولات فراوری شده هستند و هرگز طعم روغن زیتون خالص را نخواهند داشت. آیا کنسرو زیتون بخریم؟ واردات کنسرو زیتون که کاملا ممنوع است، چون زیتونهای کنسروی روی دست باغداران مانده است. تعرفه واردات روغن زیتون فلهای ۲۶ درصد است که اگر واردات به صورت شیشهای باشد باید تعرفه آن را بسیار بیشتر از این ها حتی تا مقدار ۲۰۰ درصد بالا ببرند، چرا که اگر روغن زیتون خارجی به صورت شیشه ای وارد شود در واقع از کار خارجی ها حمایت می کنیم. در صورتی که روغن زیتون می تواند به صورت فله وارد شود و در ایران بسته بندی و توزیع شود که این موضوع خود نوعی حمایت از کار ایرانی است. 3 روش تشخیص روغن زیتون خالص و اصل : روش تشخیص روغن زیتون خالص بر اساس استانداردهای شورای بین المللی روغن زیتون به این شرح است: ۱- آنکه رنگ آن باید زرد تا زرد مایل به سبز باشد. ۲- اینکه بوی میوه از جمله بوی سیب، گوجه فرنگی، میوه زیتون یا علف تازه بدهد. که البته در این دو روش امکان تقلب با افزودن اسانسهای مختلف وجود دارد. ۳- مهم ترین روش تشخیص بوده، تاکنون کسی نتوانسته در این زمینه تقلب کند و به تست چشایی مربوط است. بدین صورت که شما یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در دهان خود میریزید، آن را در داخل دهان میچرخانید و با استشمام هوا آن را پایین می برید، باید پس از چند ثانیه در انتهای گلو تلخی و تندی حس شود که گلو را می سوزاند و گاهی ممکن است از شدت تندی فرد به سرفه بیفتد. درست پس از یک دقیقه مزه تلخی و تندی از بین می رود و خوشمزه می شود ضمن اینکه فرد با خوردن این روغن در دهان خود احساس چربی نمی کند. منبع: alodoctor.com - seemorgh.com
|
قتل هولناک و خانوادگی در تویسرکان؛ کشف جسد ۵ عضو یک خانواده در حوالی یک گاوداری | ||||
قتل هولناک و خانوادگی در تویسرکان؛ کشف جسد ۵ عضو یک خانواده در حوالی یک گاوداریمجموعه: اخبار حوادث تاریخ انتشار : پنج شنبه, 27 آذر 1399 22:49 جانشین انتظامی استان همدان با اشاره به کشف جسد ۲ عضو یک خانواده تویسرکانی در شب گذشته گفت: پیگیری و تجسس عوامل و کارشناسان پلیس در خصوص بررسی ابعاد این حادثه، منجر به کشف جسد سه عضو دیگر این خانواده شد. به گزارش ایرنا، سرهنگ «رضا زارعی» افزود: شب گذشته و به دنبال کشف جسد ۲ عضو یک خانواده(پدر و دختر) در حوالی یک گاوداری واقع در شهرستان تویسرکان و مفقود شدن سه عضو دیگر خانواده، تلاش ها برای روشن کردن ابعاد حادثه و پیدا کردن مفقودین آغاز شد که امروز با کشف سه جسد دیگر، اجساد کشف شده از اعضای خانواده به ۵ مورد رسید. وی اظهار داشت: صبح امروز تیم های انتظامی شهرستان تویسرکان، جسد سه عضو دیگر این خانواده شامل مادر و ۲ فرزند پسر را در حوالی گاوداری مورداشاره شناسایی و کشف کردند. جانشین فرمانده انتظامی استان همدان در تشریح چگونگی کشف این اجساد و اطلاع از وقوع حادثه، گفت: فردی با مراجعه به گاوداری پسر عموی خود متوجه آثار خون در محل و همچنین غیبت بستگانش در محل میشود و بلافاصله موضوع را به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ گزارش می کند. وی اظهار داشت: با اعلام موضوع، عوامل پلیس آگاهی و تیم بررسی صحنه جرم در محل حاضر و با بررسی دقیق محل، ابتدا جسد یک دختر را در فاصله ۱۰۰ متری گاوداری پیدا می کنند که به همین دلیل تحقیق دقیق در خصوص کشف علت حادثه در دستور کار پلیس قرار میگیرد. جانشین فرمانده انتظامی استان همدان بدون ذکر جزییات این حادثه ادامه داد: عوامل پلیس آگاهی شهرستان در ادامه تجسس و تحقیق خود، جسد یک مرد(پدر دختر) را نیز در محل پیدا کردند و امروز نیز با کشف سه جسد دیگر، اجساد ۵ عضو این خانواده شناسایی و کشف شد. سرهنگ زارعی با اشاره به تلاش های فنی و تخصصی پلیس آگاهی برای کشف زوایای پنهان این حادثه، تاکید کرد: اقدامات فنی و تخصصی پلیس برای کشف علت و عوامل وقوع این حادثه و قتل پنج عضو خانواده همچنان ادامه دارد که در حال حاضر از اعلام جزییات تا تکمیل پرونده معذور هستیم.
|