فروشگاه

فروشگاه اینترنتی

فروشگاه

فروشگاه اینترنتی

طرز تهیه کدوی شکم پر رژیمی

طرز تهیه کدوی شکم پر رژیمی

مجموعه: غذاهای رژیمی
مواد لازم :


 کدو سبز متوسط ۴ عدد
 نمک و فلفلکمی
 کره ۲ قاشق غذاخوری
 پیاز متوسط خرد شدهیک عدد
 سیر خرد شدهیک عدد
 خرده نان خشک یک سوم پیمانه
 پنیر مازارلای رنده شده حدود ۲ پیمانه


طرز تهیه :
فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
ظرف مناسب کمی گود را کمی چرب کنید.
انتهای کدوی شسته شده را ببرید و طولی برش بزنید داخل آن را با قاشق کمی خالی کنید. داخل کدوی خالی شده کمی نمک و فلفل بریزید و در ظرفی که از قبل آماده کرده اید قرار دهید.


کره را در ماهیتابه گرم کنید، پیاز و سیر را کمی تفت دهید سپس خرده های کدو را که خارج کرده بودید، با پیاز تفت دهید تا کمی طلایی رنگ شود. نمک و فلفل را اضافه کنید. در این زمان خرده نان را نیز اضافه کنید و هم بزنید و پخت را به مدت یک دقیقه ادامه دهید. سپس از روی حرارت بردارید.
مواد تفت خورده را بین کدوها تقسیم کنید کمی پنیر روی هر یک بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر کمی طلایی شود.

منبع : khorasannews.com



مخزن مایع دستشویی
ست سرویس بهداشتی
بوگیر و خوشبو کننده هوا
توالت فرنگی
توالت زمینی

3 غذای رژیمی با کلم بروکلی

3 غذای رژیمی با کلم بروکلی

مجموعه: غذاهای رژیمی
اگر تا بحال از کلم بروکلی استفاده نکرده اید دستور پخت های زیر را امتحان کرده و بروکلی را وارد رژیم غذایی خود کنید.

قطعا شما از خواص بیشمار کلم بروکلی و ضرورت استفاده از آن آگاه هستید. این سبزی کم کالری و سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و فیبر می باشد. علاوه بر همه اینها منبع فوق العاده غنی از آنتی اکسیدانها و مواد شیمیایی گیاهی محسوب می شود. اگر تا بحال از این سبزی منحصر بفرد استفاده نکرده اید دستور پخت های زیر را امتحان کرده و بروکلی را وارد رژیم غذایی خود کنید:

1 - بروکلی چرب
2 فنجان بروکلی را بخار پز کنید تا نرم شوند، سپس آنها را به یک غذاساز منتقل کرده و یک عدد آووکادو خرد شده را به آن اضافه کنید و 5 تا 10 ثانیه مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس 1 عدد گوجه فرنگی خرد شده، یک چهارم فنجان پیاز قرمز خرد شده، کمی فلفل سبز تند خرد شده، یک چهارم فنجا ن گشنیز، یک چهارم قاشق چایخوری پودر سیر و کمی نمک را به بقیه مواد درون غذاساز اضافه می کنیم وتا جایی که یک مخلوط همگن بدست آید هم می زنیم. می توانید این غذا را با کاسنی و کرفس نیز سرو کنید.

حوله
دمپایی
بند سیار
پرده حمام
لیف


2 - بروکلی با سس فتا
2 فنجان کلم بروکلی را بخارپز کرده و کنار می گذاریم. در یک تابه نچسب یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و نصف یک پیاز ریز شده و پخته و 2 حبه سیر رنده شده را می ریزیم و تفت می دهیم تا همه آنها نرم شوند. بروکلی را به این مواد اضافه کرده و تفت می دهیم تا وقتی پیازها بیرنگ شوند. 2 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه را به مواد تابه اضافه کرده و مواد را درون غذاساز یا مخلوط کن ریخته و نصف فنجان پنیر فتا ، یک چهارم فنجان آب و سبزیجاتی مانند جعفری یا شوید را به آنها می افزاییم و هم می زنیم تا نرم و یکدست شوند.

3 - پوره بروکلی
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را بر روی حرارت ملایم گرم کرده و یک دسته کوچک  گل کلم و یک دسته کوچک بروکلی را خرد کرده  و به آن می افزاییم و به مدت 8 دقیقه تفت می دهیم، سپس سه چهارم فنجان آب اضافه کرده و شعله را زیاد کرده  تا نرم شوند(حدود 5 دقیقه). مواد را به یک کاسه منتقل کرده و یک چهارم فنجان پارمیزان به آنها اضافه می کنیم. می توانیم این مخلوط را له کرده و بصورت پوره در بیاوریم و با نمک و فلفل طعم دار کنیم. این پوره را می توان به جای پوره سیب زمینی به عنوان یک پوره کم کالری و سالم سرو کرد.

منبع :parsivenus.com


سرویس خواب
پتو
بالش
کوسن
رو بالشی
تخت خواب
کمد لباس و ارگانایزر
پاف و بین بگ
پادری

طرز تهیه شیرینی به شکل حاجی فیروز

طرز تهیه شیرینی به شکل حاجی فیروز

مجموعه: آموزش شیرینی پزی


با این شیرینی های خوشمزه و زیبا به استقبال نوروز بروید.


مواد لازم برای شیرینی حاجی فیروز :

 آرد سفید۲۵۰ گرم 
 پودر قند ۱۰۰ گرم
 روغن جامد ۸۵ گرم
 کره۸۵ گرم 
نشاسته ذرت۴ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو۲ قاشق غذاخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری
تخم مرغ۱ عدد
رویال آیسینگ (برای تزئین روی شیرینی)به مقدار لازم


طرز تهیه شیرینی حاجی فیروز :

برای تهیه شیرینی حاجی فیروز ابتدا کره و روغن جامد و پودر قند را با دور تند همزن بزنید تا کرمی رنگ شود. تخم مرغ و اسانس را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.


در آخر آرد و پودر نشاسته و پودر کاکائو روی مواد الک کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست و لطیفی بدست بیاید.


خمیر را داخل نایلون به مدت ۳ ساعت استراحت بدهید.


خمیر را بین دو تا نایلون به قطر ۳ میلی متر باز کنید و با کاتر بته جقه قالب بزنید و داخل سینی فر بچینید.


به مدت ده الی پانزده دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ قرار می دهیم تا بپزد (مواظب باشید نسوزد)


بعد از سرد شدن شیرینی روی آن را با رویال آیسینگ طراحی می کنیم.


سایر نکات

موقع قالب زدن اگر حس کردید خمیر چسبناک است باز هم آرد نشاسته به آن اضافه کنید تا جایی که خمیر بدست نچسبد. (آرد معمولی اضافه نکنید).

می توانید موقع قالب زدن از خود خمیر بی رنگ آن بردارید و رنگی کنید و شکل حاجی فیروز را روی آن دربیاورید بعد داخل فر بگذارید.

روغن جامد را حتما ذوب کنید بعد داخل یخچال بگذارید تا دوباره سفت شود بعد استفاده کنید باز هم تاکید می کنم مدت زمان پخت این شیرینی ده الی پانزده دقیقه است بیشتر شود می سوزد.


منبع : sarashpazpapion.com


فرش دستبافت
فرش ماشینی
گبه دستبافت
کلاژ، پوست و فرش رنگ شده
تابلو فرش
گلیم دستبافت
فرش قدیمی
روفرشی
نمد فرش
موکت
پشتی

طرز تهیه نان پسته؛ نان پرمغز و خوشمزه

طرز تهیه نان پسته؛ نان پرمغز و خوشمزه

مجموعه: آموزش شیرینی پزی

نان پسته یک نوع نان خانگی بسیار مقوی و خوشمزه است که با مغز پسته پر شده است.

میزان سرو: 8 نفر

مواد لازم برای نان پسته :

 آردچهار و یک دوم پیمانه 
پودر شکر  65 گرم
 کره (به دمای محیط رسیده) 125 گرم
 خمیرمایه 10 گرم
 تخم مرغ (به دمای محیط رسیده)یک عدد
روغن زیتون45 گرم
شیر100 میلی لیتر


مواد لازم میانی نان پسته :

 پسته (ریز خردشده)یک و یک دوم پیمانه 
 سرشیر 200 گرم
 پودر شکر65 گرم 


طرز تهیه نان پسته :

ابتدا برای تهیه مواد میانی، پسته ریز خردشده، سرشیر و پودر شکر را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید و کنار بگذارید.


برای تهیه خمیر نان، آرد، پودر شکر، کره، خمیرمایه، تخم مرغ، روغن زیتون و شیر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.


خمیر را ورز دهید تا یکدست شود. روی خمیر را با پارچه ای مطلوب بپوشانید و حدود 15 دقیقه استراحت دهید.


خمیر را به هشت قسمت تقسیم کنید و هر یک را روی سطح آرد پاشیده شده پهن کنید.

مخلوط مواد میانی را روی خمیرها پخش کرده و آنها را رول کنید.


حدود 2 الی 3 سانتیمتر پایین تر از یکی از دو سر خمیر برشی تا انتهای آن ایجاد کنید و دو قسمت خمیر را روی هم بپیچانید.


نان ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.


منبع : ماهنامه کیک و شیرینی - bartarinha.ir


پاورپوینت دانش آموزی
مقاله و تحقیق دانشجویی
پاورپوینت علمی
سی ان سی و پرینتر سه بعدی و لیزر
گرافیگ
متفرقه
معماری
کتاب
طرح توجیهی و کارآفرینی

ته چین مرغ در فر

ته چین مرغ در فر

مجموعه: آموزش انواع غذاها

ته چین مرغ یکی از غذاهای سنتی و مجلسی خوشمزه ای است که به صورت های متفاوت پخته می شود. می توانید ته چین را در فر یا قابلمه یا قالب و یا داخل تابه های رژیمی بپزید.

مواد لازم برای ته چین مرغ :

 مرغ 2 تکه
ماست پرچرب 1 لیوان
زرده تخم مرغ 2 عدد 
زعفران  به مقدار لازم
دارچین به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم 
روغن مایع  به مقدار لازم
برنج 2 پیمانه

طرز تهیه ته چین مرغ :

برای پخت ته چین، ابتدا مرغ را با یک عدد پیاز و نمک و فلفل و زعفران بپزید.

برنج را خیس کنید آب برای برنج داخل قابلمه بریزید، و اجازه بدهید بجوشد. مرغ های پخته شده را ریش کنید و کنار بگذارید. برنج را داخل آب جوش بریزید و اجازه بدهید برنج بجوشد برنج را کمی زنده تر بردارید و آبکش کنید.

تخم مرغ را درون ظرفی بشکنید و ماست را به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس زعفران و نمک و فلفل سیاه و دارچین و وغن مایع را داخل آن بریزید و خوب هم بزنید.

اگر خواستید برنج تان 2 رنگ شود مقدار کمی از برنج را سفید کنار بگذارید و مقداری از مایه ی ماستی کنار بگذارید و بقیه ی برنج را داخل تخم مرغ و زعفران بریزید و هم بزنید.

کف قابلمه ی تفلون تان را چرب کنید و از برنج و ماست و تخم مرغ را داخل آن بریزید و فشار بدهید. سپس مرغ های ریش شده را روی آن پخش کنید و برنج سفید را روی آن بریزید و فشار بدهید. بعد در آخر از مایه به اطراف برنج و دور تا دور آن بریزید.

سپس در قابلمه دمی بگذارید و در آن را ببندید. و زیر شعله را زیاد کنید، زمانی که بخار کرد زیر آن را کم کنید و اجازه بدهید تا دم بکشد. در آخر آن را به صورت قالبی برگردانید.

هرگز زیر برنج را زودتر از زمان سرو خاموش نکنید زیرا ته دیگ و دور تا دور آن نرم می شود. (بیشتر بخوانید:طرز تهیه ته چین گوشت)

طرز تهیه ته چین مرغ برای 6 نفر در فر :

برای پخت ته چین مرغ در فر، برای 6 نفر باید مواد لازم بالا را 2 برابر کنید. و سپس همان مراحل بالا را انجام بدهید، فقط در زمان پختن به جای قابلمه از ظروف پیرکس یا قالب استفاده کنید. تابه ی پیرکس تان را چرب کنید و از برنج زعفرانی کف تابه بریزید و آن را پهن کنید، سپس با قاشق آن را فشار بدهید بعد مرغ های ریش شده را بریزید و روی آن برنج ساده بریزید و فشار بدهید مایه ی زعفرانی را با قاشق دورتادور آن را بریزید.

و روی آن را فویل بکشید و چند سوراخ بزنید فر را روشن کنید و در دمای 180 درجه قرار بدهید ظرف تان را داخل فر قرار بدهید، اجازه بدهید زیر آن طلایی شود سپس فویل را از روی آن بردارید و داخل ظرف سرو برگردانید.

فروشگاه رابوکالا

فروشگاه لیدی مد

فروشگاه خانه چین

فروشگاه اسباب بازی

طرز تهیه ته چین قالبی :

برای طرز تهیه ته چین قالبی، لازم نیست از برنج سفید استفاده کنید. قالب را چرب کنید و برنج زعفرانی بریزید و سپس مرغ ها را بریزید و فشار بدهید و روی آن ها برنج زعفرانی بریزید و فشار بدهید، سپس روی قالب را فویل بکشید و چند سوراخ بزنید و در دمای 180 درجه قرار بدهید زمانی که اطراف آن طلایی شد می توانید فویل را بردارید و روی آن را روشن کنید تا کمی طلایی شود. سپس آن ها را داخل ظرف برگردانید.

نکته برای پخت ته چین مرغ :

از موادتان (ماست و زرده تخم مرغ و ...) قبل از اینکه برنج اضافه کنید مقداری نگه دارید و در آخر اطراف برنجتان در ظرف بریزید تا ته چین تان قالبی در بیاید.

اگر دوست دارید برنج ته چین تان به هم بچسبد می توانید از تخم مرغ کامل استفاده کنید.

اضافه کردن دارچین بوی زخم مرغ و تخم مرغ را می گیرد.

می توانید از ماهیتابه رژیمی دوطرفه برای پخت ته چین استفاده کنید فقط بعد دم کشیدن برنج در آن را باز بگذارید تا زیر آن سرخ شود و آن را برگردانید و باز در آن را باز بگذارید تا طرف دیگر هم سرخ شود. اگر در آن را ببندید سرخ می شود اما خشک نمی شود و نرم می ماند.

برای پخت ته چین در فر، را می توانید هم از قالب استفاده کنید هم از ظروف پیرکس.

برای پخت ته چین مرغ در ظرف پیرکس در فر نسبت به بقیه ی روش ها به زمان بیشتری نیاز دارید.

گردآوری: بخش آشپزی


کاسه و پیاله
سینی
شیرینی خوری
بستنی خوری
میوه خوری
پارچ، بطری و لیوان
قاشق، چنگال و کارد
آسیاب نمک و فلفل
سس خوری و آبلیمو خوری
سرویس قاشق، کارد و چنگال
سرویس غذاخوری
کلمن و فلاسک
ظروف یکبار مصرف
ابزار مهمانی
بشقاب
رومیزی، رانر و زیر بشقابی
سفره
معرفی سایت های جالب
سایر لوازم آشپزخانه