طرز تهیه کدوی شکم پر رژیمی | ||||||||||||||||||||
مجموعه: غذاهای رژیمی
|
3 غذای رژیمی با کلم بروکلی | ||||||||||||||
مجموعه: غذاهای رژیمی
|
طرز تهیه شیرینی به شکل حاجی فیروز | |||||||||||||||||||||||||||||
مجموعه: آموزش شیرینی پزی با این شیرینی های خوشمزه و زیبا به استقبال نوروز بروید. مواد لازم برای شیرینی حاجی فیروز :
طرز تهیه شیرینی حاجی فیروز : برای تهیه شیرینی حاجی فیروز ابتدا کره و روغن جامد و پودر قند را با دور تند همزن بزنید تا کرمی رنگ شود. تخم مرغ و اسانس را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. در آخر آرد و پودر نشاسته و پودر کاکائو روی مواد الک کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست و لطیفی بدست بیاید. خمیر را داخل نایلون به مدت ۳ ساعت استراحت بدهید. خمیر را بین دو تا نایلون به قطر ۳ میلی متر باز کنید و با کاتر بته جقه قالب بزنید و داخل سینی فر بچینید. به مدت ده الی پانزده دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ قرار می دهیم تا بپزد (مواظب باشید نسوزد) بعد از سرد شدن شیرینی روی آن را با رویال آیسینگ طراحی می کنیم. سایر نکات موقع قالب زدن اگر حس کردید خمیر چسبناک است باز هم آرد نشاسته به آن اضافه کنید تا جایی که خمیر بدست نچسبد. (آرد معمولی اضافه نکنید). می توانید موقع قالب زدن از خود خمیر بی رنگ آن بردارید و رنگی کنید و شکل حاجی فیروز را روی آن دربیاورید بعد داخل فر بگذارید. روغن جامد را حتما ذوب کنید بعد داخل یخچال بگذارید تا دوباره سفت شود بعد استفاده کنید باز هم تاکید می کنم مدت زمان پخت این شیرینی ده الی پانزده دقیقه است بیشتر شود می سوزد. منبع : sarashpazpapion.com
|
طرز تهیه نان پسته؛ نان پرمغز و خوشمزه | |||||||||||||||||||||||||||||
مجموعه: آموزش شیرینی پزی نان پسته یک نوع نان خانگی بسیار مقوی و خوشمزه است که با مغز پسته پر شده است. میزان سرو: 8 نفر مواد لازم برای نان پسته :
مواد لازم میانی نان پسته :
طرز تهیه نان پسته : ابتدا برای تهیه مواد میانی، پسته ریز خردشده، سرشیر و پودر شکر را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید و کنار بگذارید. برای تهیه خمیر نان، آرد، پودر شکر، کره، خمیرمایه، تخم مرغ، روغن زیتون و شیر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. خمیر را ورز دهید تا یکدست شود. روی خمیر را با پارچه ای مطلوب بپوشانید و حدود 15 دقیقه استراحت دهید. خمیر را به هشت قسمت تقسیم کنید و هر یک را روی سطح آرد پاشیده شده پهن کنید. مخلوط مواد میانی را روی خمیرها پخش کرده و آنها را رول کنید. حدود 2 الی 3 سانتیمتر پایین تر از یکی از دو سر خمیر برشی تا انتهای آن ایجاد کنید و دو قسمت خمیر را روی هم بپیچانید. نان ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. منبع : ماهنامه کیک و شیرینی - bartarinha.ir
|
ته چین مرغ در فر | ||||||||||||||||
مجموعه: آموزش انواع غذاها ته چین مرغ یکی از غذاهای سنتی و مجلسی خوشمزه ای است که به صورت های متفاوت پخته می شود. می توانید ته چین را در فر یا قابلمه یا قالب و یا داخل تابه های رژیمی بپزید. مواد لازم برای ته چین مرغ :
طرز تهیه ته چین مرغ : برای پخت ته چین، ابتدا مرغ را با یک عدد پیاز و نمک و فلفل و زعفران بپزید. برنج را خیس کنید آب برای برنج داخل قابلمه بریزید، و اجازه بدهید بجوشد. مرغ های پخته شده را ریش کنید و کنار بگذارید. برنج را داخل آب جوش بریزید و اجازه بدهید برنج بجوشد برنج را کمی زنده تر بردارید و آبکش کنید. تخم مرغ را درون ظرفی بشکنید و ماست را به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس زعفران و نمک و فلفل سیاه و دارچین و وغن مایع را داخل آن بریزید و خوب هم بزنید. اگر خواستید برنج تان 2 رنگ شود مقدار کمی از برنج را سفید کنار بگذارید و مقداری از مایه ی ماستی کنار بگذارید و بقیه ی برنج را داخل تخم مرغ و زعفران بریزید و هم بزنید. کف قابلمه ی تفلون تان را چرب کنید و از برنج و ماست و تخم مرغ را داخل آن بریزید و فشار بدهید. سپس مرغ های ریش شده را روی آن پخش کنید و برنج سفید را روی آن بریزید و فشار بدهید. بعد در آخر از مایه به اطراف برنج و دور تا دور آن بریزید. سپس در قابلمه دمی بگذارید و در آن را ببندید. و زیر شعله را زیاد کنید، زمانی که بخار کرد زیر آن را کم کنید و اجازه بدهید تا دم بکشد. در آخر آن را به صورت قالبی برگردانید. هرگز زیر برنج را زودتر از زمان سرو خاموش نکنید زیرا ته دیگ و دور تا دور آن نرم می شود. (بیشتر بخوانید:طرز تهیه ته چین گوشت) طرز تهیه ته چین مرغ برای 6 نفر در فر : برای پخت ته چین مرغ در فر، برای 6 نفر باید مواد لازم بالا را 2 برابر کنید. و سپس همان مراحل بالا را انجام بدهید، فقط در زمان پختن به جای قابلمه از ظروف پیرکس یا قالب استفاده کنید. تابه ی پیرکس تان را چرب کنید و از برنج زعفرانی کف تابه بریزید و آن را پهن کنید، سپس با قاشق آن را فشار بدهید بعد مرغ های ریش شده را بریزید و روی آن برنج ساده بریزید و فشار بدهید مایه ی زعفرانی را با قاشق دورتادور آن را بریزید. و روی آن را فویل بکشید و چند سوراخ بزنید فر را روشن کنید و در دمای 180 درجه قرار بدهید ظرف تان را داخل فر قرار بدهید، اجازه بدهید زیر آن طلایی شود سپس فویل را از روی آن بردارید و داخل ظرف سرو برگردانید. طرز تهیه ته چین قالبی : برای طرز تهیه ته چین قالبی، لازم نیست از برنج سفید استفاده کنید. قالب را چرب کنید و برنج زعفرانی بریزید و سپس مرغ ها را بریزید و فشار بدهید و روی آن ها برنج زعفرانی بریزید و فشار بدهید، سپس روی قالب را فویل بکشید و چند سوراخ بزنید و در دمای 180 درجه قرار بدهید زمانی که اطراف آن طلایی شد می توانید فویل را بردارید و روی آن را روشن کنید تا کمی طلایی شود. سپس آن ها را داخل ظرف برگردانید. نکته برای پخت ته چین مرغ : از موادتان (ماست و زرده تخم مرغ و ...) قبل از اینکه برنج اضافه کنید مقداری نگه دارید و در آخر اطراف برنجتان در ظرف بریزید تا ته چین تان قالبی در بیاید. اگر دوست دارید برنج ته چین تان به هم بچسبد می توانید از تخم مرغ کامل استفاده کنید. اضافه کردن دارچین بوی زخم مرغ و تخم مرغ را می گیرد. می توانید از ماهیتابه رژیمی دوطرفه برای پخت ته چین استفاده کنید فقط بعد دم کشیدن برنج در آن را باز بگذارید تا زیر آن سرخ شود و آن را برگردانید و باز در آن را باز بگذارید تا طرف دیگر هم سرخ شود. اگر در آن را ببندید سرخ می شود اما خشک نمی شود و نرم می ماند. برای پخت ته چین در فر، را می توانید هم از قالب استفاده کنید هم از ظروف پیرکس. برای پخت ته چین مرغ در ظرف پیرکس در فر نسبت به بقیه ی روش ها به زمان بیشتری نیاز دارید. گردآوری: بخش آشپزی |